• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.798
12.242
363
Merhaba arkadaşlar yine ben nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim sorunum yıllardır aynı. Yalnızlık. Çok calistigim bir yaşamım var. Kalan zamanları da biraz gezmeye film izlemeye müzik dinlemeye yoga pilates yürüyüş yapmaya ve isyeri çevresinden tanıştığım insanlarla sosyalleşmeye ayırıyorum. Güneydoğuda bir şehre Nisan ayında geldim is dışında az arkadaşım var. Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde. Sosyal açıdan yalnız olmasam da romantik açıdan yalnızlık bazen zorluyor. Birkaç kere uygulamalar indirdim. Ama kimseyle buluşmadan sildim biraz kötü hissettim. En son bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Instagramdan mesaj attı bana bu kişi. Başta iyi gidiyordu yakışıklı kibar biri. Gezip gördüğü yerlerden söz açtı mühendismis. Sonra şiir yazdığını söyledi. Dedim ne güzel bana da gönderir misin? Ve şiirlerini okuyunca buz gibi soğudum. Şiirden anladığımdan değil asla anlamam şiirden. Ama cidden birden hayattan soğudum o şiirleri okuyunca. Kendi kendime dedim ki artık bu erkekler ne zaman yasaklanacak vallahi yildik arkadaş. Ve hiç caktirmadim aa ne güzelmiş yeteneklisin dedim ama konuşmayı azalttım.

Büyük üstat İsmail YK'nin aşağıdaki dizeleri şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatıyor kızlar.

Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim ha?
Hap diyorsun hiç aldırmıyor
Cat diyorsun dönüp bakmıyor
Başkaları ne yapıyor?
Çat. Ayarlıyor.
Yoksa ben zurna miyim ha?

Tamam erkeksizlikten olmuş değiliz ama yaşadığım yeri de değiştirdim 2 milyon insanın oldigu bir şehre geldim sosyalleşmeye de calisiyorum ama nasil buluyor insanlar bu sevgilileri yıllardır cinsel hayatım yok tek gecelik ilişki yaşamak da istemiyorum beni çok açmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz armudun sapı üzümün çöpüne dönüyor olay sanki. adamı şiirlerinden dolayı kafadan elemişsiniz :D az daha tanıyaydınız =) 18 ler 20lerden sonra, özellikle de 30larda o vurulma, adama her yönüyle bayılma hissi pek olmuyor.illa ki kafaya uymayan bir yönünü görüyorsun. artıları çoğunluktaysa, iç de kıpır kıpır ettiyse tam gaz devam bence :D

biraz armudun sapı üzümün çöpüne dönüyor olay sanki. adamı şiirlerinden dolayı kafadan elemişsiniz :KK70: az daha tanıyaydınız =) 18 ler 20lerden sonra, özellikle de 30larda o vurulma, adama her yönüyle bayılma hissi pek olmuyor.illa ki kafaya uymayan bir yönünü görüyorsun. artıları çoğunluktaysa, iç de kıpır kıpır ettiyse tam gaz devam bence :KK70:
Adam zurna olup olmadigini sorgulamis, daha neyi denesin hxhd

Ayy yaa. Kınamak istemiyorum ama hani şu masumlar apartmanındaki naci var ya devamlı şiir okuyor falan. Gerçekten yapayalnız kalmak bile öyle bir ilişkiden iyidir benim için. Hani bir insanı şiirleri çok seviyor diye elemek kötü tabi ki ama size de hak vermedim değil. :) kafanıza uyan biri denk gelir umarım

Böyle deneme yanılmalar çok normal.

Ama bence arkadaş aracılığıyla olan tanışmalar biraz zorlama olduğundan genelde doğal akışında ilerlemiyor ve sağlıklı bir ilişkiye evrilmiyor.

Yoga, pilates kursları daha çok kadınların gittiği aktiviteler. Erkeklerin bulunduğu ortamlara girmeyi deneseniz mesela mesleğinizle ilgili bir seminer vesaire. Hem sizinle aynı mesleği paylaşan bir erkek size daha iyi bir hayat arkadaşı olur bence kafa yapısı açısından. Veya bir dil kursu gibi.

Şiire bakiyim o zaman, nihai kararimi o zaman soylerim😐

Ya adamın emek verip yazdığı şiiri de burada ifşa etmek istemiyorum ama böyle dizilerde evlat onu gerçekten seviyor musun? Diye soran hirpani ve filozof tavırlı balıkçı karakterlerini andıran bir şiirdi.

Back