- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
- 158
( günlüğüm gibi kullandım affola ) Yaklaşık 15 aylık evliyim. Eşimle de evlenmeden önce 2 yıllık bir birlikteliğimiz 1 yılda arkadaşlığımız oldu yani uzun zamandır onu tanıyorum. Dünyaya tekrar gelsem tekrar onunla evlenmek isterdim.Çünkü o gördüğüm tanıdığım erkeklerin en en iyisi. Dürüst, eviyle ilgilenen sorumluluklarını bilen inançlı, ilgili çok efendi biri. Birbirimizide çok seviyoruz...gel gelelim bunlar benim yalnızlığımın açtığı o derin yaraların her geçen gün artmasını engellemiyor.
21 haftalık hamileyim. Ailem bana 13 saatlik uzaklıkta oturuyor . Annem eevlenmeden önce çok yalnız kalacağımı bunun en iyi kendi yaşayıp bildiği için aynı şeyleri yaşmamam için bana çok dil döktü. Çünkü ben tamamen yabancıyım bu kente kimselerim yok bir tane tanıdık bir akraba kimseler yok
annem haklıydı ,o zamanda biliyordum... ama nişanlım çok ço iyi biriydi, o benim eşim olacak insandı ,onu bırakamazdım onun gibi biriyle karşılaşmamıştım . karşılaşamamazdım. Evliliğin her zaman zorlu yanlrı var diyip bu duruma razı geldim... 15 aylık evliyim ve 3 kere gidebildim ailemin yanına ,toplamda 30 gün falan kalmışımdır. Hasretim dinmiyor çok özlüyorum. Her gece kabuslar korkulu rüyalar... Kardeşim orda hastalansa ben burda hüngür hüngür gün boyu ağlıyorum , annem orda üzülse ben burda günlerce yas tutuyorum 
Burda kursa başladım ,bir iki tane arkadaş edindim ama artık 25 yaşından sonra samimi arkadaşlıklar kurmak zor oluyor. Hamileliğim başlayınca da kurs yorucu geldiği için bırakmak zorunda kaldım . Şimdi bütün gün evde eşimin işten gelmesini bekliyorum
bazen kalkıp annemin evine gitmek ,haftalarca yanında kalmak istiyorum ama eşime haksızlık etmemek için vazgeçiyorum
annemlerde gelemiyor, kardeşlerimin küçük ve okulları sebebiyle
çok bunalımdayımm, kafam karmakarışık . Annemi dinleyip dizinin dibinde bir evlilik yapsaydım nasıl olurdum diye saçma sapan düşünceler geliyor aklıma.
Yalnızlık çok zormuş doğum ve sonrasında bunu daha fazla hissedecek gibiyim

21 haftalık hamileyim. Ailem bana 13 saatlik uzaklıkta oturuyor . Annem eevlenmeden önce çok yalnız kalacağımı bunun en iyi kendi yaşayıp bildiği için aynı şeyleri yaşmamam için bana çok dil döktü. Çünkü ben tamamen yabancıyım bu kente kimselerim yok bir tane tanıdık bir akraba kimseler yok

Burda kursa başladım ,bir iki tane arkadaş edindim ama artık 25 yaşından sonra samimi arkadaşlıklar kurmak zor oluyor. Hamileliğim başlayınca da kurs yorucu geldiği için bırakmak zorunda kaldım . Şimdi bütün gün evde eşimin işten gelmesini bekliyorum

Yalnızlık çok zormuş doğum ve sonrasında bunu daha fazla hissedecek gibiyim