Yalnızlık ah yalnızlık

havuclukekk

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
7
2
37
Slm herkeslere, ben bu aralar kendini cok yalnız hissediyorum arkadaşlar, öyle böyle değil duvarlar sanki el ele tutmuş beni ortaya almış halay çekiyorlar.. İnan'ın evde duramıyorum.yalnıxım çok ya..bildiğiniz mutsuzum .cok şükür yine diyorum Allah'ın verdiği binlerce nimet ver elbette nabkçrlük etmek istemiyorum ama yasamak çok zor herşey üstüme geliyor..

Birazcık kendimden bahsedeyim
29 yaşında öğretmenim, şuna işsizim neden mi yıllarca KPSS ALES üds yds çalışayım bi yandan iş güç derken buraya geldik ..yüksek lisansı tamamlamaya az kaldı çok şükür..lakin iş bulup çalışamıyorum ..bu yılın başından beri her yere başvurdum bi Allah'ın kulu da gel de bi güzel sıfatını görek demedi, hatta "biz sizi ararız" a bile razıydım.demediler yani..deyeydiler eydi..ama demediler..o kadar çok başvurdum ki bilmem hayal kırıklığımı anlatabildim mi.her siteye üyeyim her yere başvurdum deneyimim var ama başvuru çok galiba! Benim gibi işsiz öğretmenler var mı aranızda az buçuk destek olalım birbirimize ,düşeni kaldıralım, hayat umutsuz çok daha zor çünkü. Bana biraz umut verin ..

Ailemden uzakta İstanbul'un yoğun karmaşında yaşıyorum. İki arkadaşımla bi evde kalıyorum.
Ailem , evlilik, iş, ve yaşımın gerektirdiği bilimum şeylerde baskı yapmıyoruz deseler de baskının tillahını yapıyorlar.."sen niye böyle oldun? Bi dikiş tuttramadın!, oralarda sürünüyorsun gibi gibi..amaçları beni eve getirtmek ..neolursa olsun yanımızda ol diyorlar , iyi diyorlarda, babamın annemin ağır sözleri ve bu yaşımda tokatlarını çekemiyorum artık. Yanlış duymadınız bu yaşımda tokat yiyorum üsteki minik kardeşlerimin yanında, sebep de benim onların beğenmediği biri ile görüşmek istemem.Sadece istemem yetti tokatı yememe.Yani herhangi bir bağırış çağırış yapmadım hiç bu yaşıma yapmamda..yada hakaret gibi söylemler asla söylemedim.sadece görüşmek istiyorum dedim diye.. annem ve babam böyle insanlar bu bir örnekti.her konuda bizim istediğimiz olacak diyorlar, olmadı mı benim ne evlatlığım ne insanlığım kalıyor.. günlerce basit sebeplerden annem konuşmaz yemek yapmaz , babam kızar bağırır .. bu günlerce sürüyor annem ve babam kendi aralarında sürekli kavga bağırış çağırış.. artık iki gram huzur yok yani o evde..onlarada üzülüyorum ama birazcık empati yapsalar bizi düşünselerdi en azından evlatlarını böyle kaybetmezlerdi..
Anksiyete, panik atak her türlü halt var ne yazık ki bende. Daha da vahime gitmekten korktuğun için bayramdan bayrama gittiğim bi evim var.onları Gine'de seviyorum anne baba benim için.ama elimden de bişey gelmiyor be kk..konuştum olmadı örnek aile çok ettafımızda ama onlar her zaman diğer aileleri kınar ve yanlış olduğunu söyler ..ya çok uzattım biliyorum ama anlatmak İnan'ın çok zor yaşayan bilir.

Sadete geldim çok yalnızım bu aralar , benim gibi öğretmen vs arkadaş var mı destek olalım birbirmize, ne bileyim belki çalışan öğretmenlerin kurumunda bi açık olur gelir görüşürüm ,onun dışında kimseye kötülüğü olmayan yinede yinede hayata karşı pozitif olabilmeyi başarmış biriyim.tüm arkadaşlarım evlendi, çok müdahil olamıyoruz hayatlarımıza malum sebeplerden ..ayda yılda bir görüşüyoruz. Evliler bekar arkadaşları pek sevmiyor ne yazık ki haklılar ne konuşacaklar bekarlarla.bekarlar tabikide daha iyi anlıyor benim gibi olsnları..Kursa falan gitmeyi düşündüm ama şuan maddi sıkıntılar var .
İşsizlik ve yalnızlık şuan çok büyük dert benim için .ev arkadaşlarımın nişanlısı ve sevgilisi var , nerdeyse hiçbirgün evde yoklar , İnan'ın abartmıyorum..şuan yine yalnızım tv izliyorum , sabah olsa ne olacak yalnız başıma kahvaltı ve akşama kadar evde yuvarlan ..kendimi camaşır makinesine atıp yıkamak istiyorum canım sıkılıyor

İçim şişti ama okulu bıraktığım bir dönem benzer şeyler yaşamıştım.geçici bir işe mi girseniz vakit geçirmek için?evde durdukça insan sıkılıyor.ben kendimi online oyuna vermiştim.arkadaş falan edindim baya oradan hatta sevgilim bile olmuştu o dönemaile ortamınız sağlıklı değil dönmeyin oraya baskılar sizi yıldırmasın.zaten belirli bir yaştan sonra ayrı yaşamaya alışınca aile ile yaşamak zor geliyor.

Oyun falan da bi yerde sıkıyor yahu..yok zaten bi daha döneniyorum ayaklarım geri geri gidiyor.. iyi bi aileye sahip olamamak en büyük eksikliğim belki de.. görmezden gelemiyor insan da işle falan anlık unutuyorsun hiç değilse..teşekkür ederim yorumun için

Aynen oyunda bir yere kadar maksat zaman geçsin iki muhabbet edelim.bıraktım oyunu gerçe uzun zamandır oynamıyorum.okuldan vakit bulamıyorum artık.rica ederim umarım mutlu olursun tez zamanda.

özel ders filan ver ..onceleri fazla para isteme kendini ispatlayana kadar sonrası zaten gelir.devlete atanamazsan özel sektörde kurt gibi uyanık olman lazimmki sen biraz tembelsin sanırım .sosyal medya dan özel ders ver..calismak istersen heryer iş imkan..

Hmm öyle mi nasıl vardın bu kanıya, iş var da ben gitmiyorum yani ne kadar ahkam kesmeye meraklısınız içim şişti yada hmm şöylesin böylesin diyen yazmasın , hiçbirşeye yazmayın arkadaşım ..özel ders sitelerine üyeyim fiyatı da düşürdüm ama maalesef Yok isteyen , alesim93 dil puanım 78 akademisyen kadrolarına torpilden sıra gelmiyor , neyse detaya girmeyeceğim sizin gibi peşin hükümlüler için sen de biraz cahilsin sanırım..nerde iş imkan çıldırıcam ya , arkadaşım ben zaten gidip bi call center da falan çalışmak isteseydim yıllarca okumazdım boş yere..o işleri de b zahmet yapmayıvereyim..ben öğretmenlik işinden bahsediyorum.aman neyse boş insana laf anlatmak daha boş

Nasıl bir iş istiyorsunuz peki acaba? Benim gayet de iyi bir üniversitenin iyi bşr bölümünden mezun arkadaşım daha geçenlerde müşteri temsilciliği işine başladı, iş olsun da tecrübe olsun diyerek. Onun paraya ihtiyacı yoktu.

Öğretmenlik dışında iş istemiyorum diyorsanız beklemeniz gerek sanırım. Ya da elinize cv nizi alın ve özel okulları gezin tek tek. Ucuza çalışırsanız illaki çalıştırırlar

Ya sen nerde yaşadığının farkindamisin ...bu ülkede öğretmen olmak kolaymi ...ben sana açıkça söyledim mümkün degil demiyorum ama imkansiza yakın. .call center da olsa çalış boş durmaktaniyidir....iste bu sebebten issizsinuz.is beğenmezler aglarlar..ales dediğin nedir ya en basit sınav ales.ayrica devir degisti kimse sınavla bi yere gelemiyor

Sinav puanlari is sektorunde bisey ifade etmiyor pek. Bolumunuzle alakali alternatif mesleklere yonelseniz. Meselaalaniniz sayisalsa bu bil. Programciligi grafiktarzi isler para kazandiriyor. Kadinlarin hobi yaptigi seyler bile ev gecindirebiliyor. Veya alaninizi bi kenara baska bi bolum okuyabilirsiniz. Ogretmenlik alani cogu maalesef önü kapandi

Öncelikle buraya bi konu açıyorsanız hakaret içermeyen(ki hiç bi yorumda hakaret göremedim) her yoruma açık olmanız gerekir.muhtemelen bana da ters bi cvp gelecek ama sizi biraz olsun güdülemek adına yazma gereği duydum.branşınız nedir?atanmak zor ama imkansız değil.elinizde bu fırsat varken değerlendirin.en büyük sorununuz bu diğer sorun olarak düşündüğünüz şeyler atandıktan sonra bir bir hallolur.hiç bir işte vakit kaybetmeden kpssye odaklanın umarım anksiyete ve panik atak dışında başka psikolojik ve ruhsal problemleriniz yoktur ve atanırsınız bunu gönülden diliyorum.biliyorum çok zor atama beklemek.her şeyi bi kenara bırakıp sınava motive olun

ya öyle bir zamandayizki parayı uyanık olup risk alanlar kazanıyor. .ogretmen olmak çok zor..mulakatii kpss si. hiç ugrasnazdim

Kimse hakaret etti demedim ki nereden çıkardınız..ters cevap vermiyorum insanlara..sizi görmeden tembel vesaire diye yakıştırma yapmıyorum mesela.alesi küçümseyen olmuş basitmiş güldürdün kardeş, ALES basit ama mesele kısa sürede o soruları cevaplamak dolayısıyla 90 üstü puan almak çok çok zor sandığınızdan .

Benim 3 arkadaşım ilkokuldaki çocuklarına üniversite mezunu bir abladan ders aldırıyorlar. Birlikte ödev yapıyorlar. Veli'ler bu konularda çok zorlanıyorlar. Saati 50- 70 liraya. Senin için gayet iyi olur.

ben
Ben 3 kere alese girip 75 dakikada çıkıp 90 ve üstü puan almış biriyim...bi tarafımdan uydurmuyirum

ya öyle bir zamandayizki parayı uyanık olup risk alanlar kazanıyor. .ogretmen olmak çok zor..mulakatii kpss si. hiç ugrasnazdim
Zaten mülakattan gecemedi bi arkadaşım depresyona girdi puanı 93 tü düştü çok fazla mülakattan sonra..mülakatta ne olacağı belli değil yüksek puan alsan neye yarar hele gecmişinde malum dersaneye gitmişsen hiç KPSS ye hazırlanma ..sonuç fiyasko.özel sektöre yöneldim mecburen.istanbulda geçim zor asgari ücret bana yetmez evin kirası faturası derken ..öyle

ben

Ben 3 kere alese girip 75 dakikada çıkıp 90 ve üstü puan almış biriyim...bi tarafımdan uydurmuyirum
Herkes senin benim gibi değil , şuna ne demeye çalıştığını anlamıyorum ben yapıyorsam herkes mi yapar diyorsun,benim gibi zekadaki yaparsa herkes yapar mı diyorsun??
sayısalcıyım 7-8 yıldır alesi yds yi üds yi kpds yi bilirim .sayısalda 90 üstü yapmak ciddi zordur bnu tartışmaya gerek yok artık hani.şuan konuyu niye buraya getirtmek şstiyorsun anlamıyorum ..bana inanmıyorsan aç bak 2017 de kaç kişi 90 üzeri almış kaç kişi girmiş sayısaldan..sen üç kere almışsın ben 5kere almışım diye herkes öyle olmuyor değil mi!! Neyse araştır gel öyle konuluruz

Çok agresifsiniz ben size hakaret ediyorlar diyorsunuz demedim.herkese ters ters cvplar veriyorsunuz.madem bildiğinizi okuyacaksınız ve yorumlara tahammülünüz yok neden konu açıyorsunuz?

haklısın iyi yakaladin .bem aliyorsam herkes alır...ben fazla zeki değilim o sebebten suanda bulunduğum konum en üst kademede ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…