- 18 Şubat 2018
- 7
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi havuclukekk
Oyun falan da bi yerde sıkıyor yahu..yok zaten bi daha döneniyorum ayaklarım geri geri gidiyor.. iyi bi aileye sahip olamamak en büyük eksikliğim belki de.. görmezden gelemiyor insan da işle falan anlık unutuyorsun hiç değilse..teşekkür ederim yorumun içinİçim şişti ama okulu bıraktığım bir dönem benzer şeyler yaşamıştım.geçici bir işe mi girseniz vakit geçirmek için?evde durdukça insan sıkılıyor.ben kendimi online oyuna vermiştim.arkadaş falan edindim baya oradan hatta sevgilim bile olmuştu o dönemaile ortamınız sağlıklı değil dönmeyin oraya baskılar sizi yıldırmasın.zaten belirli bir yaştan sonra ayrı yaşamaya alışınca aile ile yaşamak zor geliyor.
Aynen oyunda bir yere kadar maksat zaman geçsin iki muhabbet edelim.bıraktım oyunu gerçe uzun zamandır oynamıyorum.okuldan vakit bulamıyorum artık.rica ederim umarım mutlu olursun tez zamanda.Oyun falan da bi yerde sıkıyor yahu..yok zaten bi daha döneniyorum ayaklarım geri geri gidiyor.. iyi bi aileye sahip olamamak en büyük eksikliğim belki de.. görmezden gelemiyor insan da işle falan anlık unutuyorsun hiç değilse..teşekkür ederim yorumun için
Hmm öyle mi nasıl vardın bu kanıya, iş var da ben gitmiyorum yani ne kadar ahkam kesmeye meraklısınız içim şişti yada hmm şöylesin böylesin diyen yazmasın , hiçbirşeye yazmayın arkadaşım ..özel ders sitelerine üyeyim fiyatı da düşürdüm ama maalesef Yok isteyen , alesim93 dil puanım 78 akademisyen kadrolarına torpilden sıra gelmiyor , neyse detaya girmeyeceğim sizin gibi peşin hükümlüler için sen de biraz cahilsin sanırım..nerde iş imkan çıldırıcam ya , arkadaşım ben zaten gidip bi call center da falan çalışmak isteseydim yıllarca okumazdım boş yere..o işleri de b zahmet yapmayıvereyim..ben öğretmenlik işinden bahsediyorum.aman neyse boş insana laf anlatmak daha boşözel ders filan ver ..onceleri fazla para isteme kendini ispatlayana kadar sonrası zaten gelir.devlete atanamazsan özel sektörde kurt gibi uyanık olman lazimmki sen biraz tembelsin sanırım .sosyal medya dan özel ders ver..calismak istersen heryer iş imkan..
Ya sen nerde yaşadığının farkindamisin ...bu ülkede öğretmen olmak kolaymi ...ben sana açıkça söyledim mümkün degil demiyorum ama imkansiza yakın. .call center da olsa çalış boş durmaktaniyidir....iste bu sebebten issizsinuz.is beğenmezler aglarlar..ales dediğin nedir ya en basit sınav ales.ayrica devir degisti kimse sınavla bi yere gelemiyorHmm öyle mi nasıl vardın bu kanıya, iş var da ben gitmiyorum yani ne kadar ahkam kesmeye meraklısınız içim şişti yada hmm şöylesin böylesin diyen yazmasın , hiçbirşeye yazmayın arkadaşım ..özel ders sitelerine üyeyim fiyatı da düşürdüm ama maalesef Yok isteyen , alesim93 dil puanım 78 akademisyen kadrolarına torpilden sıra gelmiyor , neyse detaya girmeyeceğim sizin gibi peşin hükümlüler için sen de biraz cahilsin sanırım..nerde iş imkan çıldırıcam ya , arkadaşım ben zaten gidip bi call center da falan çalışmak isteseydim yıllarca okumazdım boş yere..o işleri de b zahmet yapmayıvereyim..ben öğretmenlik işinden bahsediyorum.aman neyse boş insana laf anlatmak daha boş
ya öyle bir zamandayizki parayı uyanık olup risk alanlar kazanıyor. .ogretmen olmak çok zor..mulakatii kpss si. hiç ugrasnazdimÖncelikle buraya bi konu açıyorsanız hakaret içermeyen(ki hiç bi yorumda hakaret göremedim) her yoruma açık olmanız gerekir.muhtemelen bana da ters bi cvp gelecek ama sizi biraz olsun güdülemek adına yazma gereği duydum.branşınız nedir?atanmak zor ama imkansız değil.elinizde bu fırsat varken değerlendirin.en büyük sorununuz bu diğer sorun olarak düşündüğünüz şeyler atandıktan sonra bir bir hallolur.hiç bir işte vakit kaybetmeden kpssye odaklanın umarım anksiyete ve panik atak dışında başka psikolojik ve ruhsal problemleriniz yoktur ve atanırsınız bunu gönülden diliyorum.biliyorum çok zor atama beklemek.her şeyi bi kenara bırakıp sınava motive olun
Kimse hakaret etti demedim ki nereden çıkardınız..ters cevap vermiyorum insanlara..sizi görmeden tembel vesaire diye yakıştırma yapmıyorum mesela.alesi küçümseyen olmuş basitmiş güldürdün kardeş, ALES basit ama mesele kısa sürede o soruları cevaplamak dolayısıyla 90 üstü puan almak çok çok zor sandığınızdan .Öncelikle buraya bi konu açıyorsanız hakaret içermeyen(ki hiç bi yorumda hakaret göremedim) her yoruma açık olmanız gerekir.muhtemelen bana da ters bi cvp gelecek ama sizi biraz olsun güdülemek adına yazma gereği duydum.branşınız nedir?atanmak zor ama imkansız değil.elinizde bu fırsat varken değerlendirin.en büyük sorununuz bu diğer sorun olarak düşündüğünüz şeyler atandıktan sonra bir bir hallolur.hiç bir işte vakit kaybetmeden kpssye odaklanın umarım anksiyete ve panik atak dışında başka psikolojik ve ruhsal problemleriniz yoktur ve atanırsınız bunu gönülden diliyorum.biliyorum çok zor atama beklemek.her şeyi bi kenara bırakıp sınava motive olun
Ya sen nerde yaşadığının farkindamisin ...bu ülkede öğretmen olmak kolaymi ...ben sana açıkça söyledim mümkün degil demiyorum ama imkansiza yakın. .call center da olsa çalış boş durmaktaniyidir....iste bu sebebten issizsinuz.is beğenmezler aglarlar..ales dediğin nedir ya en basit sınav ales.ayrica devir degisti kimse sınavla bi yere gelemiyor
Ben 3 kere alese girip 75 dakikada çıkıp 90 ve üstü puan almış biriyim...bi tarafımdan uydurmuyirumKimse hakaret etti demedim ki nereden çıkardınız..ters cevap vermiyorum insanlara..sizi görmeden tembel vesaire diye yakıştırma yapmıyorum mesela.alesi küçümseyen olmuş basitmiş güldürdün kardeş, ALES basit ama mesele kısa sürede o soruları cevaplamak dolayısıyla 90 üstü puan almak çok çok zor sandığınızdan .
Zaten mülakattan gecemedi bi arkadaşım depresyona girdi puanı 93 tü düştü çok fazla mülakattan sonra..mülakatta ne olacağı belli değil yüksek puan alsan neye yarar hele gecmişinde malum dersaneye gitmişsen hiç KPSS ye hazırlanma ..sonuç fiyasko.özel sektöre yöneldim mecburen.istanbulda geçim zor asgari ücret bana yetmez evin kirası faturası derken ..öyleya öyle bir zamandayizki parayı uyanık olup risk alanlar kazanıyor. .ogretmen olmak çok zor..mulakatii kpss si. hiç ugrasnazdim
Herkes senin benim gibi değil , şuna ne demeye çalıştığını anlamıyorum ben yapıyorsam herkes mi yapar diyorsun,benim gibi zekadaki yaparsa herkes yapar mı diyorsun??ben
Ben 3 kere alese girip 75 dakikada çıkıp 90 ve üstü puan almış biriyim...bi tarafımdan uydurmuyirum
Çok agresifsiniz ben size hakaret ediyorlar diyorsunuz demedim.herkese ters ters cvplar veriyorsunuz.madem bildiğinizi okuyacaksınız ve yorumlara tahammülünüz yok neden konu açıyorsunuz?Kimse hakaret etti demedim ki nereden çıkardınız..ters cevap vermiyorum insanlara..sizi görmeden tembel vesaire diye yakıştırma yapmıyorum mesela.alesi küçümseyen olmuş basitmiş güldürdün kardeş, ALES basit ama mesele kısa sürede o soruları cevaplamak dolayısıyla 90 üstü puan almak çok çok zor sandığınızdan .
Herkes senin benim gibi değil , şuna ne demeye çalıştığını anlamıyorum ben yapıyorsam herkes mi yapar diyorsun,benim gibi zekadaki yaparsa herkes yapar mı diyorsun??
sayısalcıyım 7-8 yıldır alesi yds yi üds yi kpds yi bilirim .sayısalda 90 üstü yapmak ciddi zordur bnu tartışmaya gerek yok artık hani.şuan konuyu niye buraya getirtmek şstiyorsun anlamıyorum ..bana inanmıyorsan aç bak 2017 de kaç kişi 90 üzeri almış kaç kişi girmiş sayısaldan..sen üç kere almışsın ben 5kere almışım diye herkes öyle olmuyor değil mi!! Neyse araştır gel öyle konuluruz