kusura bakmayın da burdan ben bile sıkıldım sizden..biraz yapıcı ve pozitif olun..kendiniz geliştirin..biliyorumda işte yasama sevınc kalmadı bnde ne yapcm bılmıyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayın da burdan ben bile sıkıldım sizden..biraz yapıcı ve pozitif olun..kendiniz geliştirin..biliyorumda işte yasama sevınc kalmadı bnde ne yapcm bılmıyom
kusura bakmayın rahatsızlık verdiğim için.başına gelmeden insan bilmiyorkusura bakmayın da burdan ben bile sıkıldım sizden..biraz yapıcı ve pozitif olun..kendiniz geliştirin..
kullanılmaktan korkuyorumsosyalleş. sevgli olmaktan da neden korkuıyorsun ki bence korkma. belli olmaz 1.2 derken belki 3. kişi hayatının aşkı cıkar ?
arkadaş edinme konusundada iyi değilimKendin gibi evlenmemiş arkadaşlar edinmelisin. Bak o zaman hayat ne kadar eğlenceli olacak. Millet evde koca çocuk derdi ile uğraşırken, sizin derdiniz bu hafta sonu nereye gitsek olacak.
Hayatta tek mutlu olma yolu, evlenip çoluklu çocuklu olmak değil.
yahu sen istemessen nasıl kullanacaklar seni...kullanılmaktan korkuyorum
evet acı çekmekten korkuyom çok hasas biriyim kçk bir sorun bile bni yıkıyoryahu sen istemessen nasıl kullanacaklar seni...
seni seviyorum benimle seviş dese evet mi diyeceksin... en abartılı örnegi veriyorum ki anlayabilesin...
sevdin ama senden bir sebeple ayrıldı. o zaman fikirleriniz uyuşmuyormuş diyeceksin. herkes kendi yoluna gidecek. bu da kulanılmak degil.
aldatıldın mı ? ögrendin. adam zaten pislik miş iyi ki ögrendin. yoluna önüe bakarsın.
bence sen acı cekmekten korkuyorsun. ve her sadece aşk sevgili acısı degil her acıdan kaçıyorsun.
canım ailen seni seviyor arkadaşlarında yaptıklarından mutlu ol..dışarıya çık yürüyüş yap..kusura bakmayın rahatsızlık verdiğim için.başına gelmeden insan bilmiyor
o zaman psikologa gideceksin. böyle sıfır yıpranma arzusu içinde olmak da normal degil.evet acı çekmekten korkuyom çok hasas biriyim kçk bir sorun bile bni yıkıyor
gittim.ilaç verdi değişen yok.başka bırıde makyaj yap geçer dedi pek ilgilenmedi.o zaman psikologa gideceksin. böyle sıfır yıpranma arzusu içinde olmak da normal degil.
Psikolog mu makyaj yap gecer dedi sen bizle dalga mi geciyordun anlamadimgittim.ilaç verdi değişen yok.başka bırıde makyaj yap geçer dedi pek ilgilenmedi.
ya dedıkı az kendınle ılgılen makyaj yap alışverışe çık. felan dedıPsikolog mu makyaj yap gecer dedi sen bizle dalga mi geciyordun anlamadim
psikiloga git pskiyatr a degil. psikolog seni dinlemek zorunda. öteki ilac verir.gittim.ilaç verdi değişen yok.başka bırıde makyaj yap geçer dedi pek ilgilenmedi.
anladım.sorup öğrenirim doğru dedinizpsikiloga git pskiyatr a degil. psikolog seni dinlemek zorunda. öteki ilac verir.
belediyelerin psikolojik hizmet veren ucretsiz birimleri var. istersen 1 sene istersen daha uzun veya kjısa gidiebiliyorsun. bulundugun yerin belediyesinin mutlaka nette sitesi vardır. bak oradan olmadı pts gunu ara belediyeyi sor danışmaya böle böle birşey varmış bizim bölgemiz de de varmı filan...
İş ya da okul? Ne yaparsınız? İngilizcede böyle sorulur, manidar.beni anlamıyorsunuz.pskiyatrıye gittim bi tanesi ilaç verdi diğeride makyaj yap geçer dedi.ruh halim çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatıyorum.anlamıorlar.dua ediyorum sürekli ama yoruldum.çareyide bilmiyorum