- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Yok valla arkadaslar benimkimin ustune bi yalnizlik tanimiyorum
Sen nasil bu kadar yalniz kaldim derseniz valla dostum azda olsa arkadaslarim vardi en azindan sonra bi baktim uni kazananlar atananlar kocayi bulanlar derken derken kimse kalmadi bi kac ke kisa sureli olarak calistim zaten belli bir yastan sonra sanki daimi arkadasliklarda olmuyor bi kac ay goruduyorsunuz sonra herkes kendi yoluna gidiyor
Aslinda 9-10 yillik iki dostim vardi yok yok aslinda ben oyle zannediyormusum konuyu simdi size uzun uzadiya anlatirdim ama simdi sizede yazik tum gun kaynana elti koca derdi okumaktan benim dost zannettigim arkadaslarimla yolumu nasil ayirdigimla agirmasin basiniz (aslinda biliyormusunuz o mevxuyuda belki3-5 kere yazdim ama sildim paylasamadim niyeyse)
Ozetle birisine kaynanasina cephe aldiginda hatali oldugunu bile soylemedim sadece yanlis dudunuyor olabildigini hatta kaynanasinin iyi yonde bir adim attigini soyleyince benim senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip yolunu ayirdi
Zaten olmayan ozguvenimin anasini aglatmis biriydi hatta ve hatta daha once bir uyeligim vardi orda konu acinca yorumlarin neredeyse %98 i senin oyle arkadasin varken dusmana ihtiyacin yok seklindeydi
Bir diger yakin arkadasiminda sosyal medyayla tanismasi kendi siyasi gorusunde insanlarla tanismasi bilmedigim siyasi damarinin sahlanmasi hatta sosyal medyadan erkek arkadas edinmesi vs uzaklasmasi ardindan herkesin dusuncesine bir bildigi vardir herkesin akli vardir diye kimsenin siyasi fikrini kinamadigim halde ailemin siyasi gorusuyle alakam olmadigi hatta bunuda bildigi halde bir kac kere sesini yukseltmesine ragmen sessiz kalisim ve sonra sanirim erkek arkadasinin ciddi dusundugunu dusunerek beni hayatindan cikarmasi vs vsvs derken onunlada yollarimiz ayrildi derken
Basliktanda anlasilacagi uzere hanimlar bildiginiz tam manasiyla anlayacaginiz uzere yalnizligin dibini siyiriyorum
Yarin birgun kendi kendime konusmayada baslarsam hic sasirmiyicam artik
Hatta size yalnizlik durumumu soyle ozetleyeyim hani sıkılırsinizda faceden instagramdan falan birilerini stalklarsiniz ya benim aklima stalklayacak kimse dahi gelmiyor o kadar yalnizim
Ahhh daha ne diyeyim ki sadece icimi dokmek icin bi yazayim dedim malum yalniz insanim ya ankatacak kimsemde yok
NOT:Ablan kardesin falan yok mu diye dusunenler icin var evli ve calisiyorlar baska sehirdeler onlar yogun diye telde bile cok sık gorusemiyoruz
Calis diyenler olursa diye babam izin vermiyor
Kurs diyenler olursa maddi durumum yok
Zaten sadece icimi dokmek icin yazmak istedim yine okuyanlar olduysa hepsi sağolsun
Ahh canım seni çok iyi anlıyorum bende sözlendikten sonra yanlız kaldım resmen
Gel arkadaş olalım