• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnizlığın Dibini Sıyırıyorum Resmen

Yok valla arkadaslar benimkimin ustune bi yalnizlik tanimiyorum

Sen nasil bu kadar yalniz kaldim derseniz valla dostum azda olsa arkadaslarim vardi en azindan sonra bi baktim uni kazananlar atananlar kocayi bulanlar derken derken kimse kalmadi bi kac ke kisa sureli olarak calistim zaten belli bir yastan sonra sanki daimi arkadasliklarda olmuyor bi kac ay goruduyorsunuz sonra herkes kendi yoluna gidiyor

Aslinda 9-10 yillik iki dostim vardi yok yok aslinda ben oyle zannediyormusum konuyu simdi size uzun uzadiya anlatirdim ama simdi sizede yazik tum gun kaynana elti koca derdi okumaktan benim dost zannettigim arkadaslarimla yolumu nasil ayirdigimla agirmasin basiniz (aslinda biliyormusunuz o mevxuyuda belki3-5 kere yazdim ama sildim paylasamadim niyeyse)

Ozetle birisine kaynanasina cephe aldiginda hatali oldugunu bile soylemedim sadece yanlis dudunuyor olabildigini hatta kaynanasinin iyi yonde bir adim attigini soyleyince benim senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip yolunu ayirdi

Zaten olmayan ozguvenimin anasini aglatmis biriydi hatta ve hatta daha once bir uyeligim vardi orda konu acinca yorumlarin neredeyse %98 i senin oyle arkadasin varken dusmana ihtiyacin yok seklindeydi

Bir diger yakin arkadasiminda sosyal medyayla tanismasi kendi siyasi gorusunde insanlarla tanismasi bilmedigim siyasi damarinin sahlanmasi hatta sosyal medyadan erkek arkadas edinmesi vs uzaklasmasi ardindan herkesin dusuncesine bir bildigi vardir herkesin akli vardir diye kimsenin siyasi fikrini kinamadigim halde ailemin siyasi gorusuyle alakam olmadigi hatta bunuda bildigi halde bir kac kere sesini yukseltmesine ragmen sessiz kalisim ve sonra sanirim erkek arkadasinin ciddi dusundugunu dusunerek beni hayatindan cikarmasi vs vsvs derken onunlada yollarimiz ayrildi derken

Basliktanda anlasilacagi uzere hanimlar bildiginiz tam manasiyla anlayacaginiz uzere yalnizligin dibini siyiriyorum

Yarin birgun kendi kendime konusmayada baslarsam hic sasirmiyicam artik

Hatta size yalnizlik durumumu soyle ozetleyeyim hani sıkılırsinizda faceden instagramdan falan birilerini stalklarsiniz ya benim aklima stalklayacak kimse dahi gelmiyor o kadar yalnizim

Ahhh daha ne diyeyim ki sadece icimi dokmek icin bi yazayim dedim malum yalniz insanim ya ankatacak kimsemde yok

NOT:Ablan kardesin falan yok mu diye dusunenler icin var evli ve calisiyorlar baska sehirdeler onlar yogun diye telde bile cok sık gorusemiyoruz

Calis diyenler olursa diye babam izin vermiyor

Kurs diyenler olursa maddi durumum yok

Zaten sadece icimi dokmek icin yazmak istedim yine okuyanlar olduysa hepsi sağolsun

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum bende sözlendikten sonra yanlız kaldım resmen :(

Gel arkadaş olalım :KK74:

Stajimi resmi kurumda yaptim yani onlar beraber calismayi teklif etmediler sadece beraber calisma iatwklerinden benimle calismayi istediklerinden soz ettiler keske imkanimiz olsaydi dediler

Benim suan hayatimi degistirebilmem okumama bagli gibi gorunuyir o yuzden bende okumaya kazanmaya yogunlastim

Bu arada diger konuya bu kadar takildiysani yazdigim yorumlara dikkat etmis olsaydiniz konuyu evli insanlar beni kiskaniyor olarak degil bekar insanlardan rahatsiz olma düşünceleri uzerine acmistim

Sadece konuda kendi karsilastigim oeneklere yer verdigim icin oyle dusunebilirsiniz ama o konuyu acarken Allah sahit tek bir kere olsun acaba cok guzelimde ondan mi kiskaniyorum kocalarini sevgililerini benden kiskaniyorlar dusuncesiyle acmadim konuyu sadece kadinlarin kiskancliklarina anlam veremedigim icin actim cunku bende bir kadinim ve hicbir zaman bu sekilde esime ambargo koymayi dusunmedim ve bu konuda baska insanlarin giruslerinide aldim yani o kadinlar eslerinin yada sevgilililerinin benimle degil cumle kadinlarla ozelliklede yalnizlarla problemli oldugunu dusunuyorum

Haaa evde kaldim yada evli insandan hoslandim konusundaki dusuncenizede hak veriyirum ve katiliyorum

Ama insanlarin zaaflari olan konulardada hakaretcari konusulmaz

Once actigim konuda defaatle o kadinlarinin problenlerinin benimle olmafigini eslwrini gereksiz kiskandiklarini buna anlam verdigimi ustune basa basa belirtmeme ragmen bir cok kadin nedense yaziyi ben cok guzelimde ben cok kiskaniliyorum seklinde algilayip ozetlwmisler hatta biriside cocukla oynamandaki amac ne gibisinden sacma sapan yorumda bulunmus
Hayır ben banlıydım konuya yorum yapamadım ama okudum :) yani güzelim de kıskanıyorlar diye düşünüyorsunuz demedim evliliğe kafayı çok takmışsınız o insanlara yoğunlaşıyorsunuz evli adamlara değil de işte evli kadınlar evli kadınların özgüvensizliği filan. İlişkilere özgü konularınız da var ama bir tecrübeniz de yok önceden bunlar bana garip geliyor bunları kafanızdan atsanız hem iş hem eş bulacaksınız ama :)

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum bende sözlendikten sonra yanlız kaldım resmen :KK43:

Gel arkadaş olalım :KK74:
Sozlendikten sonra neden yalniz kaldin ki yanlis anlama lutfen ama cevremde bazi atkadaslar var bazilari dusun telasi vs diye bazilarida esleri eski arkadasliklarini devam ettirmek istemedikleri icin eskilerle baglarini kopardi Allah sana omurluk huzur mutluluk versin kaderin bwnzemesin ama aralarinda ayrilanlar oldu ve eslerindende ayrildiktan tamamen yalniz kalanlar oldu

Bi arkadas olarak tavsitem senden okdugunu dusunmuyorum ama durumun seninle alqkasi varsa bence daha tam kopmadan gercek dosylarinla tekrardan biraraya gelmen :)

Sozlendikten sonra neden yalniz kaldin ki yanlis anlama lutfen ama cevremde bazi atkadaslar var bazilari dusun telasi vs diye bazilarida esleri eski arkadasliklarini devam ettirmek istemedikleri icin eskilerle baglarini kopardi Allah sana omurluk huzur mutluluk versin kaderin bwnzemesin ama aralarinda ayrilanlar oldu ve eslerindende ayrildiktan tamamen yalniz kalanlar oldu

Bi arkadas olarak tavsitem senden okdugunu dusunmuyorum ama durumun seninle alqkasi varsa bence daha tam kopmadan gercek dosylarinla tekrardan biraraya gelmen :)

Yok canım benim benden kaynaklı değil. Aksine benim arkadaşlarım uzaklaştı benden. Herkesin farklı telaşları var onlar üniversite okuyor mesela ben çeyiz bakıyorum. İster istemez uzaklaştılar ben mesela en yakın arkadaşıma yazıyorum sürekli ona yazan erkeklerden falan bahsedıyor artık bı paylasımımız kalmadı. Aılesının yanına geldı ben gıdıyorum onu görmeye onlarda kalıyorum, elinde sürekli telefon sohbet muhabbet yok böyle yani benden kaynaklı oldugunu dusunmuyorum ben

Hayır ben banlıydım konuya yorum yapamadım ama okudum :) yani güzelim de kıskanıyorlar diye düşünüyorsunuz demedim evliliğe kafayı çok takmışsınız o insanlara yoğunlaşıyorsunuz evli adamlara değil de işte evli kadınlar evli kadınların özgüvensizliği filan. İlişkilere özgü konularınız da var ama bir tecrübeniz de yok önceden bunlar bana garip geliyor bunları kafanızdan atsanız hem iş hem eş bulacaksınız ama :)

Aslinda evlilige kafayi takmadim desem yalandir

Ya aslinda daha da samimi olayim :) bakmayin bazi yerlerde espiri maksatli evliligin lafini burdaki baska bi arkadasla cok ederiz maksat eglenmek olsun diye evet hic istwmiyorum dersem yalandir ama olsada olur olmasada olur hatta son zamanda artik umudumu iyiden iyiye kestim gibi sanki

Diger kisma gelince o konuda yorumlar benim dusuncemden cok farkli yone kaydi sanirim evet iliskilere fazlw kafayi taktigimi kabul ediyorum ama ben o actigim konulardaki ebli kadinlati ozguvensiz degilde ozguven patlamasi okarak degerlendirdim nedense ama dogru ama yanlis

Ha kwndimin problemli oldugum konusundada size yerden goge kadar hak veriyoruk size o konuda bazi konularda degisme mucadelesi verdim ama can cikiyorda huy cikmiyormus

İlişkinin hangi türü olursa olsun fedakarlık ve özveri ister. Ben çok çabuk insan eskiten biri değilim. Çok fazla insanı da hayatıma sokmam... Hayatıma aldığım insanları da bana gayri ahlaki bir hata ya da saygısızlık yapmadıkları sürece de hayatımdan çıkarmam.. Çürümek de tek taraflı değil karşılıklıdır. Biri bana bir yanlış yaptığında da önce kendimi eleştiririm. " Bana bu şekilde davranabilmesi için ben mi fırsat verdim diye " Vermediğime kanaat getirirsem de o insan hayatımdan çıkar... Velhasıl kelam bir arkadaşımla dostluğumuz 25 yıldır var. Evlenmesi çocuk sahibi olması dostluğumuza mani olmadı. Bir kaç ayda bir kızlar gecesi yaparız. Ve eşi de " bugün sizin gününüz kızlar " deyip çocukların sorumluluğunu alır hatta bize yemek yapar.. Eşinin kıymetlisi muamelesi görürüm enişteden :)) ( Kocasını arkadaşından kıskanan hanımlar burada devreye girmesinler ben her zaman eşimden daha fazla arkadaşlarıma güvenmişimdir. 1 taneside beni yanıltmadı bugüne kadar çok şükür. Aynı şekilde arkadaşlarımda önce bana güvenir. Kocanızı kıskanmak yerine arkadaş seçiminize dikkat !... ) Haaa ekstrem durumlar var tabi... Kendini bilmeyen insanlar... Cinsiyeti yok. Kadın erkek fark etmez.
1 diğer arkadaşımla 15 yıl. Görevi gereği bu 15 yıl süresinde 7 şehir değiştirdi. Bu da dostluğumuza mani olmadı. O geldi ben görevli olduğu her şehire gittim evini dizdim. Bir diğer arkadaşımda yine 15 yıllık... Emekli oldu ve artık o tur senin bu tur benim gezmesinden görüşmeye fırsat bulamasak da mutlaka haftada 2 kez telde konuşuruz. İhtiyacım var dediğim anda Fizan'da olsalar 3 de gelir. Ben de giderim...
Kimi evlendi, kimi atandı, kimi çocuk yaptı vs ler sebep değil bahane olur... Ya siz ya da onlar dostluk arkadaşlık kavramlarındaki içtenlik eksikliğinden bu durumları bahane etmiş olmalısınız...
Son olarak 6 ay evden çıkmasam hiç canım sıkılmazdı... Zamansızlıktan yapamayıp da ertelediğim o kadar çok şey var ki.
Okunacak kitaplar, izlenecek filmler, dinlenecek kafa, örgüler, puzzler, dikilecek kıyafetler, çalınmayı bekleyen enstrüman.....
Evli bile olsanız gerçek ve candan bir kaç dostunuz mutlaka olmalı. Eş ile de aile ile de hatta kardeş ile bile herşey konuşulup paylaşılmıyor... Dizilerdeki gibi dostluklarınız olsun inşallah...
Rumuzunuz tamda kendinizi tarif ettiğiniz gibi bir hayatın kahramanının adı... Ben size mutlu son temenni ediyorum:)))

Back
X