• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnizlığın Dibini Sıyırıyorum Resmen

Niye yalniz olsin ki arkadasim biz variz.ayrica reelde tanisma sansimiz olsaydi ben senin gibi dosta simsiki tutunurdum.
Sen asla pasif ya da sonuk bir tip degilskn dogru ise dogru yanlis ise uanlis diyecek kadar dobra birisin varsin kotu bilen kendi kotulugun de bogulsun.
Kisi kendinden bilir isi

Niye yalniz olsin ki arkadasim biz variz.ayrica reelde tanisma sansimiz olsaydi ben senin gibi dosta simsiki tutunurdum.
Sen asla pasif ya da sonuk bir tip degilskn dogru ise dogru yanlis ise uanlis diyecek kadar dobra birisin varsin kotu bilen kendi kotulugun de bogulsun.
Sende iyiki varsin bojukum bi suru ese dosta akrabaya bedelsin

28 yasindayim ama bazen dusunuyorumda hic mi insanin saglam bi dostlugu olmaz ya yarin birgun evlensem dugunume arkadas diye davet edecegim bi arkadasim yok

Hani dizilerde olur ya basroldeki kizin kardesi gibi bi arkadasi okur onun iyiligini ondan cok dusunen niye bende yok diyorum
Ya canim o dizilerde kimin oyle dostu var ki herkes is guc ugrasiyo biseylerle dizilerdeki gibi olsaydi hayat işe de gitmezdik

Sizin bana takmis gibi bir durumunuz var ama derdiniz ne orasini anlayamadim

Ha cok merak ediyorsaniz soyle soyleyeyim Allaha cok sukur gittigim ortamlarda cok sıkı fıki olmasamda sevilen sayilan deger gorulen biri oldum

Stajdan ayrildigimda sefimden idareciye kadar tum tanidigim calisanlar keske seninle calisma imkanimiz olsaydi olsaydi dediler hatta canin sıkildikca gel bizi ziyaret et diyenler oldu

Gecenlerde gittim keske hic gitmeseydin diyenler yerin yoklugun cok belli oluyor diyenler oldu sadece merhabalastigim insanlarin benim icin baskalarina cok iyi kizdi Allah yolunu bahtini acik etsin gibi iyi dileklerde bulundugunu duydum

Onlarla niye gorusmuyorsun diye soracak olursan hepsi erkek bende diger konuda asagiladiginiz gibi milletin esinde yada erkek arkasinda gozu olan biri degilim yani is yerinde konudurdum muhabbet ederdim ama sinirimi bilirdim yolda karsilasirsam yine konusurum tekrar ayni yere gidersem yada calisirsam yine konusurum ama kalkipta telefonla mesajla vs kimsenin hayatindada karsi tarafin kiskanmasina mahal verecek davranista bulunmam

Karakter olarak dort dortluk bi insan degilim kusursuz olma gibi bi dusuncemde hic olmadi ama Allaha cok sukur hep gittigim ortamlarda iyi olarak anildim bunlarida kendimi ovmek icin degil sadece kafanizdaki soru isaretleri kalksin diye anlattim

Ha derseniz niye yalnizsin o zaman soyle diyeyim bazen sosyal olmak icin belli bi maddi imkan gerekiyo baxi arkadaslarim okul is evlilik vs gitti bende maddi sıkintida oldugum bi donem pek sosyallesmedim kabuguma cekildim o aradada kalanlarlada bir kopukluk oldu

Arkadasin hakli mevzusuna gelirsekre herkes kendine gore haklidir ama bir insanin kendisine iyilik yapan insanin iyiligini begenmedigini defaatle tekrarlayio kendine problem yapma meselesinde yanlis düşündüğünü soyledigim icin fesat oluyorsam fesat olmayi baskasinin her hatasinda sen dogrusun sen haklisin diye karsimdakini pohpohlamaya tercih ederim karsimdaki her kim olursa olsun

Bu arada soylemeden edemeyecegim bi kuyruk aciniz varda bana sarmista hincinizi benden cikariyormussunuz gibi geldi ama boyle rahatliyorsaniz dilediginiz kadar devam edebilirsiniz cunku siradan bi insanin kendi capinda kurup durdugu dusincelerle kendimi uzecek kadar aciz degilim ...
Dinleyip geçin, içini döktü size diye müdahele hakkınız mı doğuyor, size sorulup akıl istenmedikçe yorum yapmayıverin milletin ilişkileri hakkında, herkesin aklı var, bir düşünebilen siz değilsiniz. Doğruyu, yanlışı ayırtedebilir karşınızdaki çocuk değilse. Kararları size göre doğru ya da yanlış, bu onun hayatı onun kararı, saygı duyun, çocuk gibisiniz nerde duracağınızı kavrayamamışsınız, kimse hayatına bu denli müdaheleden hoşlanmaz ki sizinle ilgili olmayan, onların hayatı ile ilgili mevzular ve cidden bu sizi fesat biri gibi gösteriyor. Bence bir an önce bir iş bulun kendinize, 70-80 yaşına gelmiş, yapabilecek bir şey kalmadığı için milletin hayatını didikleyen teyzeler gibisiniz.
Aynen cnms kuyruk acısı.

Kisi kendinden bilir isi
Ortalıkta zilyon tane insan var, gider başkası ile muhabbet ederim benden rahatsız olan olunca, benden niye rahatsız oldu acaba diye kafayı yemem mesela.
Bu sizin son başlığınızda yaptığım son yorumdan bir parça, devamında biriyle konuşmamak bana bir şey kaybettirmeyeceğinden bahsediyorum, biraz mantık yürütürseniz niye kaybetmem diye düşündüğümü anlarsınız. Sizin gibi gelip burda yalnızım, şu kişiler eşi istedi benle muhabbet etmiyor tarzı başlıklar da açmıyorum, nasıl oluyor da kişi kendinden bilirmiş işi oluyor bu durum çok merak ettim, sizin gösterdiğiniz davranışın binde birini sergilemedim.

Zamanla herkes kopuyor birbirinden benimde öyle sürekli görüşebildiğim arkadaşım yok. Ama ara sıra görüştüklerim var. Netten dostluk kurduğum bazı arkadaşlar var. Net diyince herkes garip bakıyor ama herkes asosyal geliyor bana farkedersen mekanlarda kimse kimseyle konuşmuyor telefonla oynuyorlar. Resim çekmek için biraraya gelip hiç samimi olmayanlr var yani birçok şey yapay oldu birçok kişidende duyuyorum yanlızız görüşcek kimse yok diye aslında modern dünyanın sorunu bu bence son nokta teknoloji içindeki iletişimsizlik.

Dinleyip geçin, içini döktü size diye müdahele hakkınız mı doğuyor, size sorulup akıl istenmedikçe yorum yapmayıverin milletin ilişkileri hakkında, herkesin aklı var, bir düşünebilen siz değilsiniz. Doğruyu, yanlışı ayırtedebilir karşınızdaki çocuk değilse. Kararları size göre doğru ya da yanlış, bu onun hayatı onun kararı, saygı duyun, çocuk gibisiniz nerde duracağınızı kavrayamamışsınız, kimse hayatına bu denli müdaheleden hoşlanmaz ki sizinle ilgili olmayan, onların hayatı ile ilgili mevzular ve cidden bu sizi fesat biri gibi gösteriyor. Bence bir an önce bir iş bulun kendinize, 70-80 yaşına gelmiş, yapabilecek bir şey kalmadığı için milletin hayatını didikleyen teyzeler gibisiniz.
Aynen cnms kuyruk acısı.

Ben eger bi insani arkadasim olarak goruyorsam eger yaptigi hata onun uzulecegi seylere sebep olacaksa he hevdeyip gecmem hatasini yaptiginin yanlis oldugunu soylerim soylemek zorunda hissederim gerisi karsi tarafin bilecegi iş

Zamanla herkes kopuyor birbirinden benimde öyle sürekli görüşebildiğim arkadaşım yok. Ama ara sıra görüştüklerim var. Netten dostluk kurduğum bazı arkadaşlar var. Net diyince herkes garip bakıyor ama herkes asosyal geliyor bana farkedersen mekanlarda kimse kimseyle konuşmuyor telefonla oynuyorlar. Resim çekmek için biraraya gelip hiç samimi olmayanlr var yani birçok şey yapay oldu birçok kişidende duyuyorum yanlızız görüşcek kimse yok diye aslında modern dünyanın sorunu bu bence son nokta teknoloji içindeki iletişimsizlik.
Aslinda benimde cok zaman once netten kurdugum arkadasliklar oldu ama bi sekilde onlarlada bağlantı kopuyor

Haklisini aslinda teknoloji sanki insanlari yalnizliga mahkum etti bazen bi ortama gidiyorum herkesin elinde telefon kimsenin kimsenin yuzune baktigi yok

Ya seni çalıştırmayan babandan ve bencillikleriyle düşünmeyen ailenden kopup çalışmaya bir şeylere cesaret etmeye ne dersin? Her şey okul okumak değil okuyamadığın için takılmışsın bir okul okuyayım diplomam olsun demeye ama dışarıda nice diplomalı işsizler var. Okul okuyacaksın da bilmem ne maddi durumum yok diyorsun nasıl okul okuyacaksın giderlerden haberin yok mu?
Yani madem staj yaptığın yerdekiler gitme diyor çalış orda o zaman olmaz mı? Bir de şu evliliği ay aman ben evde kaldım yok evli kadınlar da beni kıskanıyor ben evli adamdan hoşlandım filan düşüncelerini sil at kafandan. Ne yapıyorsan sen kendine yapıyorsun...

kuzenleriniz yok mu? bi yerden başlarsanız devamı gelir. ama herşeyden önce babanızı çalışmanız için ikna etmeniz gerekiyor. önce bi paranızı kazanın sonra rahar rahat istediğinizi yapın

Tesekkur ederim aslinda burda mesajlastigim bi kac uye var ama insan bazen reelde sıkilinca kapisini calacak yaxa arayip cay koyuyorum hadi gel diyecek birini ariyor
Evet çok haklısın üniversiteyi yeni bitirdim bende uzaklaşınca arkadaşlardan daha da kötü oluyormuş yalnızlık gerçekten çok zor arkadaşım var ama aynı yerde olmayınca olsa ne ki. Gidip buluşup görüşmeyince pek bir anlamı olmuyor

Bisey dicem. Ben de yalniz hissettigimle ilgili dun bi konu actim. Sayfalarda kaybolup gidiyor ben de izliyorum.
Insan ne yapiyosa kendine yapiyo. Iyi ya da kotu. Herkes aslinda yalniz. Onemli olan bunu kabul edip bununla yasamayi ogrenmek sanirim
Demekki insanlar yalniz ve depresif insanlardan nette de olsa hoslanmiyor.

Ya seni çalıştırmayan babandan ve bencillikleriyle düşünmeyen ailenden kopup çalışmaya bir şeylere cesaret etmeye ne dersin? Her şey okul okumak değil okuyamadığın için takılmışsın bir okul okuyayım diplomam olsun demeye ama dışarıda nice diplomalı işsizler var. Okul okuyacaksın da bilmem ne maddi durumum yok diyorsun nasıl okul okuyacaksın giderlerden haberin yok mu?
Yani madem staj yaptığın yerdekiler gitme diyor çalış orda o zaman olmaz mı? Bir de şu evliliği ay aman ben evde kaldım yok evli kadınlar da beni kıskanıyor ben evli adamdan hoşlandım filan düşüncelerini sil at kafandan. Ne yapıyorsan sen kendine yapıyorsun...
Stajimi resmi kurumda yaptim yani onlar beraber calismayi teklif etmediler sadece beraber calisma iatwklerinden benimle calismayi istediklerinden soz ettiler keske imkanimiz olsaydi dediler

Benim suan hayatimi degistirebilmem okumama bagli gibi gorunuyir o yuzden bende okumaya kazanmaya yogunlastim

Bu arada diger konuya bu kadar takildiysani yazdigim yorumlara dikkat etmis olsaydiniz konuyu evli insanlar beni kiskaniyor olarak degil bekar insanlardan rahatsiz olma düşünceleri uzerine acmistim

Sadece konuda kendi karsilastigim oeneklere yer verdigim icin oyle dusunebilirsiniz ama o konuyu acarken Allah sahit tek bir kere olsun acaba cok guzelimde ondan mi kiskaniyorum kocalarini sevgililerini benden kiskaniyorlar dusuncesiyle acmadim konuyu sadece kadinlarin kiskancliklarina anlam veremedigim icin actim cunku bende bir kadinim ve hicbir zaman bu sekilde esime ambargo koymayi dusunmedim ve bu konuda baska insanlarin giruslerinide aldim yani o kadinlar eslerinin yada sevgilililerinin benimle degil cumle kadinlarla ozelliklede yalnizlarla problemli oldugunu dusunuyorum

Haaa evde kaldim yada evli insandan hoslandim konusundaki dusuncenizede hak veriyirum ve katiliyorum

Ama insanlarin zaaflari olan konulardada hakaretcari konusulmaz

Once actigim konuda defaatle o kadinlarinin problenlerinin benimle olmafigini eslwrini gereksiz kiskandiklarini buna anlam verdigimi ustune basa basa belirtmeme ragmen bir cok kadin nedense yaziyi ben cok guzelimde ben cok kiskaniliyorum seklinde algilayip ozetlwmisler hatta biriside cocukla oynamandaki amac ne gibisinden sacma sapan yorumda bulunmus

Evet çok haklısın üniversiteyi yeni bitirdim bende uzaklaşınca arkadaşlardan daha da kötü oluyormuş yalnızlık gerçekten çok zor arkadaşım var ama aynı yerde olmayınca olsa ne ki. Gidip buluşup görüşmeyince pek bir anlamı olmuyor
Aynen oyle zaman zaman telefon gorusmeleri oluyor ama belli bi sureden sonra gorusmelerdeki muhabbetlerde rutine bagliyor

kuzenleriniz yok mu? bi yerden başlarsanız devamı gelir. ama herşeyden önce babanızı çalışmanız için ikna etmeniz gerekiyor. önce bi paranızı kazanın sonra rahar rahat istediğinizi yapın
Yok maalesef anne tarafi uzakta baba tarafindada cok yasitim dengim yok olanida evlenip gitti

Bisey dicem. Ben de yalniz hissettigimle ilgili dun bi konu actim. Sayfalarda kaybolup gidiyor ben de izliyorum.
Insan ne yapiyosa kendine yapiyo. Iyi ya da kotu. Herkes aslinda yalniz. Onemli olan bunu kabul edip bununla yasamayi ogrenmek sanirim
Demekki insanlar yalniz ve depresif insanlardan nette de olsa hoslanmiyor.
Evet gordum dunku konunu

Aslinda zaman zaman bende senin gibi dusunuyirum dogru olanin durumumu kabul etmek alisip yalnizligimi benimsemek oldugunu dusunuyorum ama dun bi yirundada yazmistim

Bazen kalbinin ritmini degistirecek mutlu bi sey oluyor paylaacak tek kimsen olmayinca sanki o mutluluk tam yasanmamis noksan biseymis gibi sanki hevesi kursaginda kalmis bir mutluluk gibi oluyo

Yada cok dertlendigin bir durum oluyor kapisini calabilecsgin derdini paylasabilecwgin birini ariyorsun

Sahiden iyke yalnizlastim ki bazen diyirum KK olmasa herhalde konusmayi unutacagim o kadar

Back
X