• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnizlığın Dibini Sıyırıyorum Resmen

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Yok valla arkadaslar benimkimin ustune bi yalnizlik tanimiyorum

Sen nasil bu kadar yalniz kaldim derseniz valla dostum azda olsa arkadaslarim vardi en azindan sonra bi baktim uni kazananlar atananlar kocayi bulanlar derken derken kimse kalmadi bi kac ke kisa sureli olarak calistim zaten belli bir yastan sonra sanki daimi arkadasliklarda olmuyor bi kac ay goruduyorsunuz sonra herkes kendi yoluna gidiyor

Aslinda 9-10 yillik iki dostim vardi yok yok aslinda ben oyle zannediyormusum konuyu simdi size uzun uzadiya anlatirdim ama simdi sizede yazik tum gun kaynana elti koca derdi okumaktan benim dost zannettigim arkadaslarimla yolumu nasil ayirdigimla agirmasin basiniz (aslinda biliyormusunuz o mevxuyuda belki3-5 kere yazdim ama sildim paylasamadim niyeyse)

Ozetle birisine kaynanasina cephe aldiginda hatali oldugunu bile soylemedim sadece yanlis dudunuyor olabildigini hatta kaynanasinin iyi yonde bir adim attigini soyleyince benim senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip yolunu ayirdi

Zaten olmayan ozguvenimin anasini aglatmis biriydi hatta ve hatta daha once bir uyeligim vardi orda konu acinca yorumlarin neredeyse %98 i senin oyle arkadasin varken dusmana ihtiyacin yok seklindeydi

Bir diger yakin arkadasiminda sosyal medyayla tanismasi kendi siyasi gorusunde insanlarla tanismasi bilmedigim siyasi damarinin sahlanmasi hatta sosyal medyadan erkek arkadas edinmesi vs uzaklasmasi ardindan herkesin dusuncesine bir bildigi vardir herkesin akli vardir diye kimsenin siyasi fikrini kinamadigim halde ailemin siyasi gorusuyle alakam olmadigi hatta bunuda bildigi halde bir kac kere sesini yukseltmesine ragmen sessiz kalisim ve sonra sanirim erkek arkadasinin ciddi dusundugunu dusunerek beni hayatindan cikarmasi vs vsvs derken onunlada yollarimiz ayrildi derken

Basliktanda anlasilacagi uzere hanimlar bildiginiz tam manasiyla anlayacaginiz uzere yalnizligin dibini siyiriyorum

Yarin birgun kendi kendime konusmayada baslarsam hic sasirmiyicam artik

Hatta size yalnizlik durumumu soyle ozetleyeyim hani sıkılırsinizda faceden instagramdan falan birilerini stalklarsiniz ya benim aklima stalklayacak kimse dahi gelmiyor o kadar yalnizim

Ahhh daha ne diyeyim ki sadece icimi dokmek icin bi yazayim dedim malum yalniz insanim ya ankatacak kimsemde yok

NOT:Ablan kardesin falan yok mu diye dusunenler icin var evli ve calisiyorlar baska sehirdeler onlar yogun diye telde bile cok sık gorusemiyoruz

Calis diyenler olursa diye babam izin vermiyor

Kurs diyenler olursa maddi durumum yok

Zaten sadece icimi dokmek icin yazmak istedim yine okuyanlar olduysa hepsi sağolsun

Ücretsiz halk eğitim kursları var
Ya benim bulundugum yerdeki halk egitimde pek ilgimi cekecek kurslar yok zaten daha once bilgisayar kursu icin gitmistim hem orta yas kadinlar vardi hemde yapılacak isler icin belli ihtiyaclar masraflar oluyor onlari karsilayacak imkanim yok

Yinede tesekkur ederim

Yok valla arkadaslar benimkimin ustune bi yalnizlik tanimiyorum

Sen nasil bu kadar yalniz kaldim derseniz valla dostum azda olsa arkadaslarim vardi en azindan sonra bi baktim uni kazananlar atananlar kocayi bulanlar derken derken kimse kalmadi bi kac ke kisa sureli olarak calistim zaten belli bir yastan sonra sanki daimi arkadasliklarda olmuyor bi kac ay goruduyorsunuz sonra herkes kendi yoluna gidiyor

Aslinda 9-10 yillik iki dostim vardi yok yok aslinda ben oyle zannediyormusum konuyu simdi size uzun uzadiya anlatirdim ama simdi sizede yazik tum gun kaynana elti koca derdi okumaktan benim dost zannettigim arkadaslarimla yolumu nasil ayirdigimla agirmasin basiniz (aslinda biliyormusunuz o mevxuyuda belki3-5 kere yazdim ama sildim paylasamadim niyeyse)

Ozetle birisine kaynanasina cephe aldiginda hatali oldugunu bile soylemedim sadece yanlis dudunuyor olabildigini hatta kaynanasinin iyi yonde bir adim attigini soyleyince benim senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip yolunu ayirdi

Zaten olmayan ozguvenimin anasini aglatmis biriydi hatta ve hatta daha once bir uyeligim vardi orda konu acinca yorumlarin neredeyse %98 i senin oyle arkadasin varken dusmana ihtiyacin yok seklindeydi

Bir diger yakin arkadasiminda sosyal medyayla tanismasi kendi siyasi gorusunde insanlarla tanismasi bilmedigim siyasi damarinin sahlanmasi hatta sosyal medyadan erkek arkadas edinmesi vs uzaklasmasi ardindan herkesin dusuncesine bir bildigi vardir herkesin akli vardir diye kimsenin siyasi fikrini kinamadigim halde ailemin siyasi gorusuyle alakam olmadigi hatta bunuda bildigi halde bir kac kere sesini yukseltmesine ragmen sessiz kalisim ve sonra sanirim erkek arkadasinin ciddi dusundugunu dusunerek beni hayatindan cikarmasi vs vsvs derken onunlada yollarimiz ayrildi derken

Basliktanda anlasilacagi uzere hanimlar bildiginiz tam manasiyla anlayacaginiz uzere yalnizligin dibini siyiriyorum

Yarin birgun kendi kendime konusmayada baslarsam hic sasirmiyicam artik

Hatta size yalnizlik durumumu soyle ozetleyeyim hani sıkılırsinizda faceden instagramdan falan birilerini stalklarsiniz ya benim aklima stalklayacak kimse dahi gelmiyor o kadar yalnizim

Ahhh daha ne diyeyim ki sadece icimi dokmek icin bi yazayim dedim malum yalniz insanim ya ankatacak kimsemde yok

NOT:Ablan kardesin falan yok mu diye dusunenler icin var evli ve calisiyorlar baska sehirdeler onlar yogun diye telde bile cok sık gorusemiyoruz

Calis diyenler olursa diye babam izin vermiyor

Kurs diyenler olursa maddi durumum yok

Zaten sadece icimi dokmek icin yazmak istedim yine okuyanlar olduysa hepsi sağolsun
Yasin kac canım..benimde oyle takma kimi evlendi kimi atandi kimi baska sehirlerde falan derken kimsem kalmadi arkadas dost namina

Yasin kac canım..benimde oyle takma kimi evlendi kimi atandi kimi baska sehirlerde falan derken kimsem kalmadi arkadas dost namina
28 yasindayim ama bazen dusunuyorumda hic mi insanin saglam bi dostlugu olmaz ya yarin birgun evlensem dugunume arkadas diye davet edecegim bi arkadasim yok

Hani dizilerde olur ya basroldeki kizin kardesi gibi bi arkadasi okur onun iyiligini ondan cok dusunen niye bende yok diyorum

Yalnızlık da bir yerde güzel bir şey dert yok tasa yok..kv elti yok..
Aslinda bi ara bende oyle dusunuyordum ama inanin oyle degil hani cok mutlu oldugunuz b i an olur birinden hoslanirsiniz kalbinizin ritmini degistirecek guzel seyler olur ama arayip yada yanina gidip sevincinizi paylasacaginiz kimse olmayinca o sevinc yarim kaliyor sanki

Yada cok uzuldugunuz birsey olunca basinizi yaslayip aglayacaginiz bi omuz ariyorsunuz

Bu yalnızlığın dibini sıyırmak değil hayatındaki çürük elmaları temizlemektir.

Cekilecek yani mi var. Ama sen bana oranla daha pozitif bi insansin gibi hissettim. Bence yapabilirsin. Bence yolu kucuk seylerle mutlu olmayi ogrenebilmekte yatiyo
Aslinda degiskenim karamsar yonumde cok agir basiyor normalde ama topkum icindeyken devamli gulerim konusurum artik toplum falanda gordugum yok oyle diyeyim hesapliyorum

4 ay icinde 4 kere sonav icin 1 kere kitap almak icin ciktim evden

Aslinda degiskenim karamsar yonumde cok agir basiyor normalde ama topkum icindeyken devamli gulerim konusurum artik toplum falanda gordugum yok oyle diyeyim hesapliyorum

4 ay icinde 4 kere sonav icin 1 kere kitap almak icin ciktim evden

Peki evde nasil vakit geciriyorsun. Ben ise gidiyorum boyleyim evde dursam nasil olurum kim bilir. Disari amacsizca cikmak bile bi sekilde iyi geliyo insana

Bu yalnızlığın dibini sıyırmak değil hayatındaki çürük elmaları temizlemektir.
Koskoca agacta bi tane saglam elma olmaz mi ya bazen dusunuyorum evet bi yalnizlik guzel ama dozunda kararinda inanin bazen o kadar uzun sure konusmadan duruyorum ki anlatamam babamla zaten zaruri ihtiyaclar disinda konusmayiz annemlede fenel itibariyle aadece ev duzeninden islerden dolayi tartisiriz bazen diyorum KK de olmasa herhalde hepten konusmayi unutacagim

Bazen bi ay icerisinde neredeyse bi kere telefonum calmiyo watsaaptan ben kimseye yaxmasam kimsenin beni hatirlwyipta yazacagi yok bende vazgectin yazmiyorum artik pek kimseye

Peki evde nasil vakit geciriyorsun. Ben ise gidiyorum boyleyim evde dursam nasil olurum kim bilir. Disari amacsizca cikmak bile bi sekilde iyi geliyo insana
Suan ygs ye hazirlaniyorum o yuzden yine daha iyide ama normakde hergun bi oncekinin fotokopisi gibi

Bi kac yil oncesine kadar boyle yalniz degildim bi sure calistim calismadigim zamanda dahi arkadas cevrem vardi belirli araliklarla mutlaka gorustugum ama suan sıkilip bunalsam arayip iki cift mugabbet edecegim hic kimse yok

Insanlar atanirken evlendikten sonra yada okul kazanip gittikten bi sure konusup devam ettik ama hepsi koptu ben aramasam kimse aramadi bi sure sonra insan gorusulmek istenilmedigini dusunuyo bende o yuzden arayip sormayi kestim

Ama birakin amacsiz gezmeyi KK olnasa ciddi ciddi konusmayi unutucam

28 yasindayim ama bazen dusunuyorumda hic mi insanin saglam bi dostlugu olmaz ya yarin birgun evlensem dugunume arkadas diye davet edecegim bi arkadasim yok

Hani dizilerde olur ya basroldeki kizin kardesi gibi bi arkadasi okur onun iyiligini ondan cok dusunen niye bende yok diyorum
Dizilerde işte o. Normalde kimsede yok. Bi evlilik durumunuz var mı acaba. Görüşmek isteyen falan

Dizilerde işte o. Normalde kimsede yok. Bi evlilik durumunuz var mı acaba. Görüşmek isteyen falan
Sahiden gercek hayatta yok mu oylesi hickimsede yani

Evlilik mevzusunada gelince yok oyle bi durum zaten benim durumunda olan biri icin gokren zembille inmesi lazim yoksa biri nerde gorecekte ilgilenecek yada konusmak isteyecek

Bence de özgüvensiz, pasif birisin ve yalnızslığın dibini sıyırman bir önceki konuda milletin ilişkilerine takmandan belliydi. Milletin özel hayatına müdahele etmeyerek başlarsan arkadaş da edinebilirsin, dışardan fesatça görünüyor bu yaptığın, o arkadaşın bence haklı.

Bence de özgüvensiz, pasif birisin ve yalnızslığın dibini sıyırman bir önceki konuda milletin ilişkilerine takmandan belliydi. Milletin özel hayatına müdahele etmeyerek başlarsan arkadaş da edinebilirsin, dışardan fesatça görünüyor bu yaptığın, o arkadaşın bence haklı.
Sizin bana takmis gibi bir durumunuz var ama derdiniz ne orasini anlayamadim

Ha cok merak ediyorsaniz soyle soyleyeyim Allaha cok sukur gittigim ortamlarda cok sıkı fıki olmasamda sevilen sayilan deger gorulen biri oldum

Stajdan ayrildigimda sefimden idareciye kadar tum tanidigim calisanlar keske seninle calisma imkanimiz olsaydi olsaydi dediler hatta canin sıkildikca gel bizi ziyaret et diyenler oldu

Gecenlerde gittim keske hic gitmeseydin diyenler yerin yoklugun cok belli oluyor diyenler oldu sadece merhabalastigim insanlarin benim icin baskalarina cok iyi kizdi Allah yolunu bahtini acik etsin gibi iyi dileklerde bulundugunu duydum

Onlarla niye gorusmuyorsun diye soracak olursan hepsi erkek bende diger konuda asagiladiginiz gibi milletin esinde yada erkek arkasinda gozu olan biri degilim yani is yerinde konudurdum muhabbet ederdim ama sinirimi bilirdim yolda karsilasirsam yine konusurum tekrar ayni yere gidersem yada calisirsam yine konusurum ama kalkipta telefonla mesajla vs kimsenin hayatindada karsi tarafin kiskanmasina mahal verecek davranista bulunmam

Karakter olarak dort dortluk bi insan degilim kusursuz olma gibi bi dusuncemde hic olmadi ama Allaha cok sukur hep gittigim ortamlarda iyi olarak anildim bunlarida kendimi ovmek icin degil sadece kafanizdaki soru isaretleri kalksin diye anlattim

Ha derseniz niye yalnizsin o zaman soyle diyeyim bazen sosyal olmak icin belli bi maddi imkan gerekiyo baxi arkadaslarim okul is evlilik vs gitti bende maddi sıkintida oldugum bi donem pek sosyallesmedim kabuguma cekildim o aradada kalanlarlada bir kopukluk oldu

Arkadasin hakli mevzusuna gelirsekre herkes kendine gore haklidir ama bir insanin kendisine iyilik yapan insanin iyiligini begenmedigini defaatle tekrarlayio kendine problem yapma meselesinde yanlis düşündüğünü soyledigim icin fesat oluyorsam fesat olmayi baskasinin her hatasinda sen dogrusun sen haklisin diye karsimdakini pohpohlamaya tercih ederim karsimdaki her kim olursa olsun

Bu arada soylemeden edemeyecegim bi kuyruk aciniz varda bana sarmista hincinizi benden cikariyormussunuz gibi geldi ama boyle rahatliyorsaniz dilediginiz kadar devam edebilirsiniz cunku siradan bi insanin kendi capinda kurup durdugu dusincelerle kendimi uzecek kadar aciz degilim ...

Niye yalniz olsin ki arkadasim biz variz.ayrica reelde tanisma sansimiz olsaydi ben senin gibi dosta simsiki tutunurdum.
Sen asla pasif ya da sonuk bir tip degilskn dogru ise dogru yanlis ise uanlis diyecek kadar dobra birisin varsin kotu bilen kendi kotulugun de bogulsun.

Back
X