• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım, mutsuzum, depresyonda mıyım

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Herkese merhaba,
Öncelikle hepimize güzel kendimizi çok çok iyi hissedeceğimiz günler diliyorum...
21 yaşında üniversite öğrencisiyim dışarıdan bakınca herşeyi dört dörtlük gözüken biriyim, özel üniversitede okuyorum arabam var imkanlar olarak herşeye sahibim fakat huzurum mutluluğum yok.
özel üniversite ortamı dolasıyla okulda fazla arkadaşlık kurulabilecek insan yok en yakın arkadaşım dediğim 2 3 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım bile o kadar değişikki... bazen iyi oluyor bazen kendisinden nefret ettirecek kadar kötü.
onun dışında görüstüğüm kız arkadaşlarım var ama biz kızlar neden erkekler gibi dost kardeş olamıyoruz hep bir samimiyetsizlik, mesafe,kıskançlık olur aramızda bilmiyorum.
okulda 3 yıl önce görüştüğüm erkek arkadaşım benimle tekrardan görüşmek istiyor fakat arkadaş ortamı o kadar güzel ki kızlı erkekli onu resmen kıskanıyorum çekemiyorum içten içe kendimi mutsuz rahatsız hissediyorum. bu durum sanrım ben de takıntı halini aldı artık.
isterdimki şöyle güzel deli dolu yasayabileceğim bir öğrencilik hayatım olsun istanbulda.. ama yok ot gibi yaşıyorum. düşünüyorum ben ölsem kaç kişi üzülür hem evlensem düğünümde benimle kaç kişi mutluluğumu paylaşır. takıntı haline geldi artk bunları düşünmekten mutlu bir gün geçiremiyorum.
ilaç mı almayalıyım ne yapmalıyım ruh halim hiç iyi değil...

Herkese merhaba,
Öncelikle hepimize güzel kendimizi çok çok iyi hissedeceğimiz günler diliyorum...
21 yaşında üniversite öğrencisiyim dışarıdan bakınca herşeyi dört dörtlük gözüken biriyim, özel üniversitede okuyorum arabam var imkanlar olarak herşeye sahibim fakat huzurum mutluluğum yok.
özel üniversite ortamı dolasıyla okulda fazla arkadaşlık kurulabilecek insan yok en yakın arkadaşım dediğim 2 3 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım bile o kadar değişikki... bazen iyi oluyor bazen kendisinden nefret ettirecek kadar kötü.
onun dışında görüstüğüm kız arkadaşlarım var ama biz kızlar neden erkekler gibi dost kardeş olamıyoruz hep bir samimiyetsizlik, mesafe,kıskançlık olur aramızda bilmiyorum.
okulda 3 yıl önce görüştüğüm erkek arkadaşım benimle tekrardan görüşmek istiyor fakat arkadaş ortamı o kadar güzel ki kızlı erkekli onu resmen kıskanıyorum çekemiyorum içten içe kendimi mutsuz rahatsız hissediyorum. bu durum sanrım ben de takıntı halini aldı artık.
isterdimki şöyle güzel deli dolu yasayabileceğim bir öğrencilik hayatım olsun istanbulda.. ama yok ot gibi yaşıyorum. düşünüyorum ben ölsem kaç kişi üzülür hem evlensem düğünümde benimle kaç kişi mutluluğumu paylaşır. takıntı haline geldi artk bunları düşünmekten mutlu bir gün geçiremiyorum.

sana yamuk yapacak birilerin olmasındansa olmaması çok daha iyi bence. insanlar gerçekten çok garip. daha dün bir sürü iyiliğimin dokunduğu bir insan milletin içinde rencide etti üstelik nankörlük yaparak. biraz üzüldüm fakat zaten çokta hayatımda olması gereken biri olmadığını fark ettim.taşkın espiriler gereksiz konuşmalar söylermisin böle bi insana gerek varmı? yada böylelerine. inan bir tane çok samimi arkadaşım var gece gündüz birbirimizi ararız sorarız. diğer arkadaşlarım ise öle çok görüştüklerim değil. muabbet olursa konuşurum yazarlar halimi hatrımı sorarlar bazende ben yazar halini hatrını sorarım onların. gereksiz arkadaşların olacağına bir tane olsun adam gibi olsun yada adam gibi insanlar hayatında olsun derim. umarım biraz ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.... sevgiler.

sana yamuk yapacak birilerin olmasındansa olmaması çok daha iyi bence. insanlar gerçekten çok garip. daha dün bir sürü iyiliğimin dokunduğu bir insan milletin içinde rencide etti üstelik nankörlük yaparak. biraz üzüldüm fakat zaten çokta hayatımda olması gereken biri olmadığını fark ettim.taşkın espiriler gereksiz konuşmalar söylermisin böle bi insana gerek varmı? yada böylelerine. inan bir tane çok samimi arkadaşım var gece gündüz birbirimizi ararız sorarız. diğer arkadaşlarım ise öle çok görüştüklerim değil. muabbet olursa konuşurum yazarlar halimi hatrımı sorarlar bazende ben yazar halini hatrını sorarım onların. gereksiz arkadaşların olacağına bir tane olsun adam gibi olsun yada adam gibi insanlar hayatında olsun derim. umarım biraz ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.... sevgiler.

Bulunduğum ortamda okulda hiç huzurum yok keşke kafama takmayan biri olsaydım..

Bulunduğum ortamda okulda hiç huzurum yok keşke kafama takmayan biri olsaydım..

Madem her seyin var neden gezmiyorsun? Ya da belki de sana ihtiyaci olan o kadar cok yoksul vardir ki. Neden yardim calismalarina girmiyorsun? Boylece gerçek dostluklar da edinirsin. Hem gönlün de rahat olur. Yardim kuruluslarina katilmani tavsiye ederim.
Elinden tutup kaldiracagin birileri muhakkak vardir. Belki birlerinin gözünde iyilik meleği olacaksin.
Icten, sicacik bir tebessum, sicacik bir şükran seni dunyanin en iyi insani edecek.
Denemek istemez misin?

Madem her seyin var neden gezmiyorsun? Ya da belki de sana ihtiyaci olan o kadar cok yoksul vardir ki. Neden yardim calismalarina girmiyorsun? Boylece gerçek dostluklar da edinirsin. Hem gönlün de rahat olur. Yardim kuruluslarina katilmani tavsiye ederim.
Elinden tutup kaldiracagin birileri muhakkak vardir. Belki birlerinin gözünde iyilik meleği olacaksin.
Icten, sicacik bir tebessum, sicacik bir şükran seni dunyanin en iyi insani edecek.
Denemek istemez misin?

Doğru söylüyorsunuz insanlara faydam olsun isterim tabiki. Ama asıl ihtiyacim olan samimiyet kiz arkadaşlarim var ama dostum yok böyle beni hep arayacak destek olacak. Erkeklere o kadar özeniyorumki bu konuda

ben seni çok iyi anlıyorum benimde bir tane samimi bir arkadaşım yok.insanların samimiyetsizliklerini görmekten onlardan soğudum artık

Herkese merhaba,
imkanınız varmış ilaç tercih etmeyin iyi bir terapist bulun kendinize. bazen bildiğimiz şeyleri hiç tanımadığımız birinin ağzından duymak iyi gelebiliyor

[QoTE="blackrose79, post: 37434108, member: 610347"]imkanınız varmış ilaç tercih etmeyin iyi bir terapist bulun kendinize. bazen bildiğimiz şeyleri hiç tanımadığımız birinin ağzından duymak iyi gelebiliyor[/QUOTE]

Keşke erkekler gibi rahat candan kardeşim diye geçinen kiskanclik bilmeyen kişiler olabilseydik değil mi bu konuda onlara özeniyorum

Ya sen benim maddi hali iyi olan versiyonummuşsun bende hayatin boyunca erkeklerin arasındaki dostluk ve kardeşliğe birbirlerine verdikleri değere çok özendim durdu. Dediğin gibi eski sevgilim de çok sosyal ve sevilen bir kişiliktinnasip kiskanirdim bir bilsen hep onun ne kadar sansli olduğunu dusunurdim. Üni. Hayatin boyunca çok güzel dostluk ve arkdslklarim olmuştu ama neyse uzun hikaye hiçbiri öyle sonsuza yurumutor halbuki benim istedgm arkadaslikta dostluk ta omurluk :) bu arada bende 22 yasindayim yenimemezunum arkadaş olmak istersen seve seve :)

Ya sen benim maddi hali iyi olan versiyonummuşsun bende hayatin boyunca erkeklerin arasındaki dostluk ve kardeşliğe birbirlerine verdikleri değere çok özendim durdu. Dediğin gibi eski sevgilim de çok sosyal ve sevilen bir kişiliktinnasip kiskanirdim bir bilsen hep onun ne kadar sansli olduğunu dusunurdim. Üni. Hayatin boyunca çok güzel dostluk ve arkdslklarim olmuştu ama neyse uzun hikaye hiçbiri öyle sonsuza yurumutor halbuki benim istedgm arkadaslikta dostluk ta omurluk :) bu arada bende 22 yasindayim yenimemezunum arkadaş olmak istersen seve seve :)

Mesajini yeni Gördüm ya kusuruma bakma, benimde arkadaş diye gecindigim insanlar var ama iyi günde kötü günde kaçi yanimda olur hic emin degilim belkide hiçbiri tanisabiliriz tabiki sevinirim ben de

Maddi imkanın var madem değişik yerlere gidip farklı insanlarla tanışabilir ve daha samimi insanları köşelerinde bulabilirsin.
Bende mutsuzluktan öleceğim biliyorum.

Selamlar, sizin bizlere verilen imkanlar için Yüce Allah'a şükretmenizi hatırlatmak istiyorum. Kalpler yalnızca O'nun zikri ile mutmain olur diyen kitabımız Yüce Allah'ın sabredenler ve iyiliklerde bulunan kişilerle olduğunu bize anlatır. Kur'an-ı Kerim bizleri ne mallarının ne de yakınlarının kurtaramayacağını iyi amellerimizin ve Kur'an-ı Kerim'in rehberliğinin kurtaracacağını söyler. Siz sahip olduklarınız ile kendinizi huzursuz hissediyorsunuz da bunun nedenini düşünüp bulmalısınız neye inanıyorsanız inanın bunu düşünüp tespit edebilirsiniz.

Unutulmamalıdır ki Yüce Allah'ı anmakta en güzel ibadetlerden ve kendimize yaptığımız iyiliklerdendir. Belki de sizin ihtiyacınız olan da budur. Günümüzde psikolojik denilen hastalıkların da Yüce Allah'tan geldiğini belirtmek ve çözümün belirli olduğunu fakat bu çözümün kişinin kendisinde ve ya çevresinde aramasına yönlendirilerek kalıtsallaştırıldığına dikkat çekmek isterim. Bazı olan olaylar bizim imtihanımızdır da bizim kontrolümüzde değildir her şey denildiği üzere mallardan ve canlardan sınanırız, malınız eksilir , canınız sıkılır her şeye rağmen ibadet ile şükür ile dayanışma ile kalmamız gerekir diye öğrendim. Her iyiliğin başlangıcı okumamız gereken kitaba sarılmamızdan geçiyor benim inandığım üzere.

Son düzenleme:
slm aslında erkekler arasındada kıskançlık var ama onlar yansıtmıyor insanları tanıdıkça samimiyrtsizlikleri gördükce daha dogrusu kazık yedikçe insan akıllanıyor

İnan bana bunlar çok ufak tefek şeyler.
Kızlar arasında ben de samimiyetsizlik, kıskançlık, dedikodu vs. ile karşılaştım hep.
Olabilir. Bazı şeyler değişmiyorsa kabul edeceksin.
Sen kendine dert arıyorsun resmen.
Bu yüzden ilaç mı kullanılır ya? O ilaçlar şeker gibi herkesin elinde maşallah. Ama hiç masum değiller. Biraz güçlü dur. Aklını başka mevzulara yönelt, kendini geliştir. Ben takıntılıyım, depresyondayım gibi düşünceleri kendine yapıştırma hemen. Depresyona girsen hareket etmeye dahi halin olmaz. Çok rezalet bir şey. Sen sadece bi mutsuzluk, keşkeler içine girmişsin.
O değil de üstelik paran pulun da var. Çık gez... Gerekirse tek başına çık. Sinemaya, tiyatroya git. Paralı olmanın da ne kadar kıymetli olduğunun farkında değilsin. Olmadı terapi al öyle dertleşmek için. Huzur, bizim içimizde olan bir şey. Bunu başka insanlarla alakalı görüp onlarla olan ilişkine bağlama. Diğer insanları bırak. Kendi içine dön. Sevmeyen sevmesin seni boşversene. En verimli çağında kendini bu boş düşüncelerle yıpratmayıp, kariyer hedeflerin için kendini geliştirmeye bak.

Back