• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızım dostlarım yalnızım..

yesilyesimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
93
97
103
İzmir
merhaba ben 28 yaşında çalışan bir bayanım. ama yalnızım. daha doğrusu nişanlımdan ayrıldım. ve artık hayatıma birini almak istiyorum. ama kimse yok.. yani arkadaş çevresi kalabalık olan biriyim mesela ama onların etrafında da hiç düzgün biri yok.
kendi iş yerimin sahibiyim, o yüzden iş yerinde her hangi bir flort olma ihtimali yok. arkadaş çevremin kendine hayrı yok. yalnızlar klubu gibi takılıyoruz.

çirkin bir insan da değilim.. ama olmuyor? yanlış var bir yerde ama bulamadım.. sizce nedendir?

merhaba ben 28 yaşında çalışan bir bayanım. ama yalnızım. daha doğrusu nişanlımdan ayrıldım. ve artık hayatıma birini almak istiyorum. ama kimse yok.. yani arkadaş çevresi kalabalık olan biriyim mesela ama onların etrafında da hiç düzgün biri yok.
kendi iş yerimin sahibiyim, o yüzden iş yerinde her hangi bir flort olma ihtimali yok. arkadaş çevremin kendine hayrı yok. yalnızlar klubu gibi takılıyoruz.

çirkin bir insan da değilim.. ama olmuyor? yanlış var bir yerde ama bulamadım.. sizce nedendir?

bence acele etmeyin, bakin burda okuyunn... bir evlenen pisman birde sizin gibi evlenmmeyen...suan en mutlu doneminizi yasiyorsunuz inanin bana ... ILISKISI olupta gulluk gulistanlik yasayan varmiymiss acaba???
erkek demek SORUN demek...aklinizda bulunsunn...

Hayatta istedikleriniz onlardan vazgeçtiğinizde gerçekleşir, bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir :) Elbet gelecek karşınıza doğru insan. Elbet evleneceksin.. Zaten aklı olanda 30 u görmeden evlenmiyor artık. Kaderinizdeki adam kaderinizde yazılı zamanı bekliyordur. Arkadaşlık meselesi ise.. Valla o konudan bende muzdaribim. Bu forumda gördüğüm nerdeyse herkeste muzdarip. Arkadaşlık, dostluk maziye gömülmüş yok artık, birbirimiz ile dost olamayan bir toplum haline gelmişiz çok yazık.. Üzücü fakat durum bu :)

Ortada bir yanlış yoktur muhtemelen de henüz vakti gelmemiştir.
Nasipten öte köy yokmuş...

Hem mesele hayatınıza birinin girmesi değil; 'hayırlı' birinin girmesi olmalı.
İsterken dikkat edelim...

her şeyin hayırlısı.daha zamanı gelmedi demek ki :)

ben de yalnızım ama Allah bozmasın hayatımda kimseyi istemiyorum, erkek yok sorun yok. en son hayatımdaki insan ve ailesi beni insanlardan soğuttu.

Ben de 28 yaşındayım yalnız kalamıyorum ayağımda oğlum yatıyor kucağımda kızım meme derdinde
yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum:KK51:
gezin tozun bekarlığın tadını çıkarın
kadere inanın nasip olunca insanın ağzı dili bağlanıyor zaten:KK14:

Allah isteyen herkese hayırlı hayat arkadaşları versin. ben boşandım, sonra hayat yalnız zor diye tekrar evlenmeyi düşündüm ama karşıma çıkan insan ve ailesi beni insanlardan nefret ettirdiği için şimdi kimseyi tanımak istemiyorum.
kızım hayatımı dolduruyor. birde kedim var bana arkadaş.

Arkadaş çevrenizi biraz değiştirin

Yeni arkadaşlıklar için biraz daha girişken olabilirsin veya eski arkadaşlarını arayabilirsin.
Şu an görüştüğün kişilerle çıkmazda kalıyor gibisin.
Tebdili mekandaki ferahlık gibi çevre değiştirmekte fayda var.

teşekkür ederim tavsiyeler için.. valla arkadaş grubu değiştirmek de zor. kendimi bitmiş ve tükenmiş hissediyorum. sanki bir şeyleri kaçırmış gibiyim. bir kaç gündür bu böyle bakalım düzelir inş..

aynen bende senin gibiyim ama hiç öyle düşünmüyorum ki biriyle görüşeyim falan diye hatta içimden gelmez benim nedense hep yakışıklı falan derler bana hiç yakışıklı görünmez ne bilim

Back