tokat olayı ilgimi çekti bilen varsa anlatabilirmi tam anlamıyla nasıl yapılır nedir???
bşey sorucm sdynsiz uyuyun demişsin bn sdynsiz uyumaya alışkın değilim öyle uyusam olmazz mıı ??
Doktorlar aralıksız sütyen takmayı yasaklıyorlar. Kansere neden olabilir eğer bir tek banyoya girerken çıkarırsan. (dediğim tokat yöntemini sütyenle de uygulayabilirsiniz) Uyurken çıkaramzsanda genişlet veya lastiklerini aç. Sıkı sütyende takmayın büyümesini engellersiniz.:76:
Tokat olayını anlatayım canım:
Sırt ve göğüs kısmının ortası, yani koltuk altının oralara tokat atıcaksın. tokatın vurma yönü sırta doğru değil göğüse doğru olacak. biraz bastırmalısın. Bir arkadaşından istersen o sana yapsın böylece daha verimli olur çnkü o 2 elle yapar sen tek elle yapabilirsin :18: bu arada sol elle sağbölümü, sağ elle sol bölümü yapıcaksın unutma :76: anında fayda görürsün ve şu ana kadar küçlmedii
okadar etkili diyosun yani enteresan,ben yaptırdım bunu okuyunca bi değişiklik olmadıhatta videosunuda buldum izledim doğru yapmışım ama bi değişiklik yokk
Sütyensiz uyumak sarkmaya neden olur ki..
Aman ne bilim yaf.Yukarda bi arkadaşta uzun süre sütyen takmak zararlı demiş hangisi doğru hangisi yanlış hoş söylediği de mantıklı:) Bende sütyensiz gezenlerdenim zaten estetik olmayı düşünüyorum .İkinci çocuktan sonra odasütyensiz ayakta gezinmek (oda uzun yıllarca yani alışkanlık olarak) sarkmaya neden olur yerçekimi yüzünden ama uyurken böle bi durum yok
kötü ypmışsnama üşenmeyip her gün düzenli olarak masaj yapsan belki hareketlenme olur ve biraz da olsa byürler..
Ay bende aynı konudan muzdaribim arkadaşlarbende yağlarla fln masaj yaptım etkisi olmadı şimdi normal vücut kremiyle masaj yapıyorum bakalım :44: canım bu arada şu tokat olayı kaç kere tokatlıyorsun acaba yani 10 keremi 20 keremi kaç kere
15 civarı yeterli.Unutmayın! Amaç ortaya tokat atmka değil tokatı göğüs kısmına doğru atmak. tokattan kastımız sırtdan göğüse et vermek gibi birşey
cnm sırtta da et yok ki :):)
ben de bu masaj tekniğini televizyonda şu şekilde öğrenmiştim:
bir programda Suna Dumankaya, telefonla bağlanan bayan göğüslerinin küçüklüğü için bir öneri isteyince masaj yapın dedi, kadın nasıl masaj yani diyince, evli misiniz yani eşiniz.. kendiniz falan bi şekilde kıvırdı ama oynayınca mıncırınca büyüyo işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?