günaydin kuzular
bugün annemle konusucam bakalim ne diycek hemde damardan giricemmmmm ama yinede dualarinizi eksik etmeyinnn olur mu?
kuzum hala razı değiller mi yaa
inşallah tr ye geldiğinizde herşey yolunda ve gönlünce olur(AMİN)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kuzular
bugün annemle konusucam bakalim ne diycek hemde damardan giricemmmmm ama yinede dualarinizi eksik etmeyinnn olur mu?
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Allah yardımcın olsun:18::18::18::18:
e herıld yanııııııııııııı
kıs sen bilmiyon mu onun aşkısı bi necosu var ve annesi onunla evlenmesine razı gelmiyooooooooooooooooooooişte bunun için izin :18::18::18::18:
belli belli
kıs niye bunaklayım cahal şey gırl kız demek grıl bildiğin ızgara yemek tost waffıl hepsini yapan elektrikli bi alet yaf ben varya seni yok dur anlatarak vakit kaybetmeyeyim
kuzum hala razı değiller mi yaa
inşallah tr ye geldiğinizde herşey yolunda ve gönlünce olur(AMİN)
anammm iyiki yazdın bilmioduk heee :))) bende karıştırdığın için bunakladın dedim zatiii :)))
eee ne var ne yok bebişimmmmm
bugünn azeri kızı yok galiba :))
galiba kesin kızı benim prensesim gece uyumamıştır yine kıs sen biliyo musun onlar gece oynuyolar gündüz uyuyolar
hadi yaaa:))) üzüldüm valla onun adına gece uyumayan çocuk herhalde zordur hiç yaşamadığım için bilemeyeceğim :))
allah razı olsun oğlumdan çok güzel gece uykusu vardı :)
kıs oğluşun mu var anacım bi nargileyi anlattın gerisi yok
tabii ablasıı :)) bi taneee canavarım var:)
pazartesi okula başlıcak hemde :))
Allah yerim onu ben Allah bağışlasın kıs canavar dime canavar dime
o benimm tatlı,şirin,yardımsever tombull canavarım :))
çok hareketlide ondan canavar dioruum anamm 5 dakka oturtamıoduk :)) takiii 4-5 aya kadar :)))
naptında şimdi oturuyo
:44::44::44::44::44::44::44:
Gunaydin kizlar
yahu bu nedir siz topikleri karistirmisiniz yalniz kaldiginda ugricaniz buraya topluca degil
hep beraber oldugunuzda benim topige gelin
kiz patsy bi topik actin tum musterilerimi caldinbenim topigi toz basmis
:)) sorma canım yaaa aşırı derecede hiperaktivide bozukluğu çıktı
kırmızı reçeteli ilaç veriorum bu konu hakkında kitaplar okuyorum
bi ara internetten araşştırdım ne kadar zararlı olduğunu falan gördüm ilaçların doktorla konuştum çok kızdı bana internnetteki hiç bir şey doğru deil ilaç ve hastalık adına bilgi almak istiyorsan kitaplardan oku dedi bi kça kitap ismi verdi bende ordan okuyorum bu arada dikkat eksikliğide var bu sene 1. sınıfa başlıyacağı için ilaç kullanmaya mecburuz yoksa yaramazlıklarından dolayı bayağı geri kalır derslerden dedi
hayırlısı bakalım düşük mgr. dayız şuan git gide yükselicek mgr.
Gunaydin kizlar
yahu bu nedir siz topikleri karistirmisiniz yalniz kaldiginda ugricaniz buraya topluca degil
hep beraber oldugunuzda benim topige gelin
kiz patsy bi topik actin tum musterilerimi caldinbenim topigi toz basmis