Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm kızlar,nasılsınız konuşulan konuları pek bilniyorum ondan dahil olamadım bi türlü muhabbete
ya sadece onlar mı onlar mı ev iş yemek hatta en mühimi prenses nasıl doğurulur o bile ay yerim onu ben hepsi kısım hepsi senden sorulur hatta nasıl bir kurabiyeyle formda kalınır o bilem
ne kurabiyesi kiz:)
sadece bunlar da degil kaka cis hepsi benden sorulur
hepsi didim ya kısıııııııııııım süpergrıl azi
yalnız dikkatini çekerim gırl değil bildiğin grıl
37 şikerim yapiim dimi kıskanç açmışız bi topik reklamsız olur mu?.. kıskanç kristal nolcak. teşekkür ederim şikerim sayenizde sayenizde
günaydin kuzular
bugün annemle konusucam bakalim ne diycek hemde damardan giricemmmmm ama yinede dualarinizi eksik etmeyinnn olur mu?
evet bazen ahlaklı namuslu geçkız çizginden çıkıyorsun aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy o değil de bu genç kızlık mevzuu :44::44::44::44: anacım yazık adama sen balkon sefası nargile fantazisi yap adamla ama ahlaklı namuslu genç kız çizgim bozulmasın diye koklatma olacak işmi kıs yazık adamayaf psikopatmısın sen
supergril mikiz sen ba gril mi deyyon sincik
günaydin kuzular
bugün annemle konusucam bakalim ne diycek hemde damardan giricemmmmm ama yinede dualarinizi eksik etmeyinnn olur mu?
:))) canım tabikii reklm şart:)))
günaydınn prensescikimmm
hayırdırr ne konuşacaksın bakalım :)
yokk bilemedinnnn sen onuu bilemedinnnnnnnnnnnnnnnnn
kocamda ahlak ve genç kız namusu işlemio valla :)))
yaww ne terbiyesizimmmmm utandım kendimden
canımm bunun ne dediği belli değil bunaklama zamanı başlamışşş kendinde deülll :)))
supergril mikiz sen ba gril mi deyyon sincik
ne nisani ne tarihi :26: daha verip vermicekleri belli degil zaten son günlerde yine moralim cok bozuk
sen nasilsin estosummm