Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte anne yüreği işte tutturdu içmiceksin söz ver diye bende kıramadım ve daha içemiyorum benim yerime siz devam edin
ama ama napıyımmm görünce bende dayanamadımm sizlerle paylaşmak istedimmmm
Eki Görüntüle 500536 bayılıyorum iç açıcı manzaralara
Eki Görüntüle 500534 kristalcimm senin için ekliyorum
anneler her zaman doğruyu söyler :)) sende doğru olanı yapıosun afferin sevdim seni :))) sen merak etme ben haftanın 7 günü içiorum zaten
bakk şimdilik affediorum bidahakineee resim koymıcaksın gerçeğini ısmarlıcaksınn biyerim şişecek valla :))
birbirlerini hiç tanımayan binlerce insanın sadece sahnedekiler istediği için gösterdikleri senkronizasyonun güzelliğine bakar mısınız..[video=youtube;XF-zOI1idDY]http://www.youtube.com/watch?v=XF-zOI1idDY[/video] acaba bizlerde bi gün eğlencelerimizi konserlerimizi toplu gösterilerimizi bu kadar eğlenceli ve polis gereği duyulmadan yapabilecek miyiz? Daha otobüs için sıraya girmeyi bile öğrenememişken çok mu inanılmaz bi hayal oldu:44::44::44::44:
ahhh sağol şekerimm çok incesinnn figürlere gelince
sarı tuvaletli ben
mavi tuvaletli sen
kırmızı rabot paty
diğeride azerin olsun :)))
birbirlerini hiç tanımayan binlerce insanın sadece sahnedekiler istediği için gösterdikleri senkronizasyonun güzelliğine bakar mısınız..[video=youtube;XF-zOI1idDY]http://www.youtube.com/watch?v=XF-zOI1idDY[/video] acaba bizlerde bi gün eğlencelerimizi konserlerimizi toplu gösterilerimizi bu kadar eğlenceli ve polis gereği duyulmadan yapabilecek miyiz? Daha otobüs için sıraya girmeyi bile öğrenememişken çok mu inanılmaz bi hayal oldu:44::44::44::44:
ahhh sağol şekerimm çok incesinnn figürlere gelince
sarı tuvaletli ben
mavi tuvaletli sen
kırmızı rabot paty
diğeride azerin olsun :)))
bizim ülkemizde öyle elleri havaya kaldırsak cepleri boşaltırlar anındaa
kıs ben neden robit oluyorum
kiz kristos geliyo simdi sopa