Yaldızlı çay bardağı takımı acil yardım...

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Merhabalar,
Bernardo'dan yaldızlı çay bardağı takımı almak istiyorum. 100 tl'ye %50 indirim kampanyası varmış ve bugün son gün beğendiğim takım 114 tl ve 12 tane almam gerek 228 tl yapıyo ve 100 lira hediye çeki veriyolar.
Sorum şu, yaldızlı bardaklar hassas oluyo, ama çeyiz için de olmazsa olmaz gibi bişey sanırım ( o yüzden almak istiyorum. çok şık duruyo. ama sadece çay bardağı setini alsam, su bardağı, sürahi vb seti başka alsam olur mu ki?

mrb forest
eminim bütün kızlar aynı dertten muzdaribiz
açıkça sölemek gerekirse bana bernardonun bardakları çok pahalı geliyor.o paraya gerçek kristal bardak almayı düşünüyorum ben
yaldızlı bardak seti satan başka firmalarda var.örneğin biz anneme (tanınmamış bi marka) komple yaldızlı bardak seti takımını 250-300tl gibi bi fiyata almıştık.içinde 1sürahi,6kadeh,6su bar.,6 rakı bardağı,6 çaybardağı ve altlığı vardı.başka bişiyi varmı bakmam lazım belki 6 viski bardağıda olabilir.hatta anneme 12 kişilik olsun diye 2 takım almıştık.
yalnız bildiğim kadarı ile bu bardaklar makinede yıkanmıyor

yaldızlı ve taşlı bardak takımı almıştım çeyizime.istanbul mercan yokuşundan.37 parça 6 kişilikti.12 ye tamamlamak için iki takım aldım 400 tl ödedim.toptancılara bakarsanız oralarda uygun fiyatlara çok güzel takımlar var

canım benim sırf çeyizde olsun diye ve sadece vitrinde duracaksa alma bence.. daha kullanışlı ve uygun takımlar var.. yazık değil mi okadar paraya..
geçende görümcem salonunu yeniledi vitrin falan aldı.. çıkardı sandıktan vitrine dizdi güöüş yaldızlı takım almış eşim ona evlenirken. ve 13 yıllık evle ve 1 kez kullanılmamış..
karar sizin de bence de kristal takımı alınsa daha mantıklı hem makinede yıkamak sıkıntı olmaz, ayrıca toptancılarda güzel bir pazarlık yapılınca nakit te para olunca çok daha uygun oluyor

fikirleriniz için çok teşekkürler :)

bu bardak takımından vazgeçtim. biraz daha araştırıcam. kesme, kristal türü bardak alma fikri daha ağır basıyo şu an. bi de alınca komple takım alırım hem.

yardımcı olabildiysek sevindim canım.. rabbim güle güle kullanmanı nasip etsin..
bernardonun modellerine baktım gerçekten çok güzel .. ama bir de şunu düşün 1 tanesi kırıldı gitti devamı ya buldun ya bulamadın.. devamı kolay bulunan ürün almanı tavsiye ederim.. belki biraz klasik oldu ama zaman geçtikçe ne demek istediğimi anlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…