Yalancı sancı mı doğum sancısı mı ?

Naz1111

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
57
0
Hanımlar karnımda sürekli rahatsızlık hissi veren regl ağrısı gibi bir ağrı var ve bebeğin hareketleriyle artıyor. Doğum ağrısı gibi sıklığının takibini yapamıyorum çünkü sürekli var siz yaşadıysanız yalancı sancınızı tarif eder misiniz ? Yalancı sancıdan Ne kadar süre sonra doğurdunuz ?

Benim 6.aydan sonrası ful yalancı sancılarla geçti. Ben sancı hissederdim, nst de çıkmazdı. İyiyim derdim nst de düzenli sancılar çıkardı. Son 3 ayım hep öyle geçti. En son 38+3 te planlı sezaryenle doğum yaptım

Benimki yalanci olmayacak kadar ciddiligini gostermisti otomatik anliyorsunuz yada benimki oyle olmustu herkesin ayni mi bilmiyorum. Siz kacinci haftadasiniz

Benimki yalanci olmayacak kadar ciddiligini gostermisti otomatik anliyorsunuz yada benimki oyle olmustu herkesin ayni mi bilmiyorum. Siz kacinci haftadasiniz
36+6’dayım kendini ciddi gösterdiğinde doğumun ilk başlarındaki sancı mıydı yoksa gittiğinizde açıklığınız 4-5 cm miydi

Benim 6.aydan sonrası ful yalancı sancılarla geçti. Ben sancı hissederdim, nst de çıkmazdı. İyiyim derdim nst de düzenli sancılar çıkardı. Son 3 ayım hep öyle geçti. En son 38+3 te planlı sezaryenle doğum yaptım
Benim de 34. Haftadan beri ağrılarım oluyor ama biraz da tecrübesizlik olduğu için ne nedir ne değildir tedirgin oluyorum. Nstde düzenli sancı çıktı geçen kontrolümde, açıklığım olmadığı için sancılar da çok yüksek olmadığı için eve gönderdiler.

Sizin tarif ettiğiniz doğuma hazırlık. Rahim kendini hazırlıyor demişti bana doktorum. Doğum sancısını çok net anlarsınız belinizden girip ön kasıklara doğru yayılan bi ağrı.
Doğum sancısı Sürekli olmaz düzenli aralıkla olur.

36+6’dayım kendini ciddi gösterdiğinde doğumun ilk başlarındaki sancı mıydı yoksa gittiğinizde açıklığınız 4-5 cm miydi
Ben sanciyla gitmedim su gelmesiyle gittim. Sanci vurdugunda da oncesinde olan o ara ara gelen sancilarla kiyaslanacak cinsten degildi benimki. Aciklikta hic yoktu hicte olmadi suyu da azaldi benim sonu sezeryanla bitti bu sebeple

Sizin tarif ettiğiniz doğuma hazırlık. Rahim kendini hazırlıyor demişti bana doktorum. Doğum sancısını çok net anlarsınız belinizden girip ön kasıklara doğru yayılan bi ağrı.
Doğum sancısı Sürekli olmaz düzenli aralıkla olur.
Bilgilendirici bi yorum oldu teşekkür ederim. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kasıklarımda ağrı oluyor o yüzden birbirinden ayıramıyorum.

Ben sanciyla gitmedim su gelmesiyle gittim. Sanci vurdugunda da oncesinde olan o ara ara gelen sancilarla kiyaslanacak cinsten degildi benimki. Aciklikta hic yoktu hicte olmadi suyu da azaldi benim sonu sezeryanla bitti bu sebeple
Anladım soru işaretin varsa o yalancı sancıdır açıklık olmasa bile doğum sancısı başladığı andan itibaren kendini belli ediyor diyorsunuz yani

Anladım soru işaretin varsa o yalancı sancıdır açıklık olmasa bile doğum sancısı başladığı andan itibaren kendini belli ediyor diyorsunuz yani
Simdi ben kendiminkinden pay bictim ama herkesin agri esigi de farkli. 10 cm aciklikla gidip sancisi hafif olup doguran da var. Herkesin farkli farkli oluyor doktorun ne diyor nts fln bakildiysa orda da cikar sancilar. Haftan az degil ben solugu doktor da alirdim :)

X