Sebze Yemekleri Yalancı Mini Kumpirler

bence de çok hoş ellerinize saglık borcamda yapıyodum ama bu sunum daha hoş sıcak yemek isteyenlerde son anda biraz kaşar rendesi atıp bir dakkika mikrodalgada döndürsünler dumanı üstünde tam bi kumpirr cokacimcoook

bence de çok hoş ellerinize saglık borcamda yapıyodum ama bu sunum daha hoş sıcak yemek isteyenlerde son anda biraz kaşar rendesi atıp bir dakkika mikrodalgada döndürsünler dumanı üstünde tam bi kumpirr cokacimcoook

Ben üzerine kaşar da atıyorum farklı malzemelerle güzel oluyor...

COk guzel olmus kelimesi gozlerini yordu belki ama, hakikaten guzel olmus ,ne yapalim :16: tarifi cok guzel anlatmissin,detaylariyla.Resimde profesiyyonelce cekilmis...Tek kelimeyle her sey mukemmel.....:21:Uc gun sonra oglusumun sunnet partisi var,onun icin yapmak isterdim,ama malesef muffin kagitlarim yok.:26:Uc gune disari cikmiycam,yoksa alirdim.Ama olsun,iki hafta sonra evlilik yildonumumuz var,kismetse o zaman yaparim.:31:

tereyağının yanına kaşarda koyup karıştırsak sıcakken çok daha güzel oluyor.
ellerinize sağlık.

3270774402_edd2b87dd2.jpg

Nefis görünüyorlar,mutlaka denemeliyim.Paylaşım için teşekkürler...:80:

gerçekten çok güzel misafirlere sunum olarak harika olur...ben kendim için yapıyordum bi zamanlar:) artık biraz üşeniyor muyum ne :DD şaka bi yana kaynatmak uzun sürüyor yaa tek kişi için gerek yok hazır alırım diye yapmıyorum :(....ben haşlarken patateslerin kabuklarını soyuyorum küp küp doğruyorum öyle haşlıyorum bilemiyorum ne dersiniz ama bu sayede sıcak sıcak soyma derdi olmuyor bide bütün patatesin haşlanmasındansa küçük küçük haşlanması daha hızlı...nasılsa her koşulda ezilecek :D sonra eziyorum -benim patetes ezeceğim yoktu sarımsak döveceği ile yapıyorum koku ne yapmıyor bizim dövecek o sorunda yok :D- içine kaşar ile tuzu ve tereyağını atıp eziyordum..sonra sosis turşu mısır ne varsa atıyordum ... hmmmm canım çekti ya :)))

Back
X