Yalan

Uff hayatimda bu kadar kırıldığımı hatirlamiyorum.kotu amacla saklasam belki ama ablası icin sakladim ters tepti.

Bu kadar mi? Alip ablasini goturmedi mi? Ablasini teselki edecegine size mi sardi? Cok da mantikli biri degil gibi. Donmezse de uzulmeyin. Belki de bu Allah in size gostermek istedigi bir isaret.
Ya normalde boyle biri degildi aslında ablasına çok düskündü.hatta biz fazla tepki verir diye sakladık bu olayı ama onun verdiğı tek tepki bu oldu

Uff hayatimda bu kadar kırıldığımı hatirlamiyorum.kotu amacla saklasam belki ama ablası icin sakladim ters tepti.
Tabiki kırılırsın ama tanımış oldun işte. Hayatımızda olan her olayın bir sebebi var. Bunun da bir hayrı varmış demekki. Üzülme.

Yüzüğü çıkarmak için bahane arıyormuş sanki
Merve berkle konuşsun ben kesinlikle söylememesini istedim sırrımı saklamış bu takdir edilecek bir davranış desin.

Birincsi bu yalan degil gizlemek ikincisi siz kimin icin bisey gizliosunuz kardesi icin.mutlu olmasi gerek kardesyle boyle bag kurdugunuz icin sanki bahane aramis rumuz berk bey

Ablasının izah etmesi gerekiyor madem o karıştırdı sizi bu işe o da çözecek bi zahmet.

Ben anlamadım neden valizini toplayıp bebeğiyle size geliyor sizin aileniz yok mu ne işi var burada demediler mi neden ailesine gitmiyor size gelince zaten aile öğrendi onlarda ne alaka geline gidiyor demedi mi çok saçma ayrıca gelsr bile sizde o an öğrenmiş gibi.yapsaydınız yüzük çıkarmak ne o kadar büyütülecek birşey değil

O degilde Merve kizina siddet uyguluyan kisinin yaninda 5 ay daha mi kalmis?

Ve yurtdisinda nerede yasiyorsun?

Yani sizi zor durumda bıraktığını anlatın.Ki bunu siz söylemeden yapmalı zaten sonuçta kendisi sebep olmuş.Size bu sorumluluğu yüklediyse arkasında durmalı.
Umarım durur.
Büyümek ne zor birseymis ya ben tekrar liseye giden tek derdi abisiyle kavga etmek olan zamanlara donmek istiyorum

O degilde Merve kizina siddet uyguluyan kisinin yaninda 5 ay daha mi kalmis?

Ve yurtdisinda nerede yasiyorsun?
Durdu iste bir sekilde bana kalsa o bana soyledigi gün boşanma davasıni acmaliydı ama iste seviyordu eşini.
Yurtdısında yaşamıyorum canım. Istanbulda yaşıyorum

Umarım durur.
Büyümek ne zor birseymis ya ben tekrar liseye giden tek derdi abisiyle kavga etmek olan zamanlara donmek istiyorum
Siz ona bu ayrılığın sizi ne kadar üzdüğünü falan söyleyin.Yani ben anlamadım hiç mi bir şey demedi kardeşine ben istedim söylememesini diye?

Ailem memlekette ben tek yaşiyorum geldi.bende git diyemedim.
O an o panikle ne yalan soyliyeyim aklıma gelmedi bilmiyormus gibi yapmak

Ya normalde boyle biri degildi aslında ablasına çok düskündü.hatta biz fazla tepki verir diye sakladık bu olayı ama onun verdiğı tek tepki bu oldu
Valla ben eski esimin gercek yuzunu bosanirken gormustum. Eger nisanlinin gercek yuzu bu ise simdi gordugun icin sanslisin, hatta Allah in sevgili kuluymussun o zaman derim.
Arama bence. Aciklama yapmak zorunda olan sen degilsin. Simdiden hesap verirsrn omur boyu hesap veren sadece sen olursun. Hesap vermesi gerekenler versin, aciklasin. Gelirse gelir, gelmezse de uzulme, vardir bunda da bir hayir de.

Galiba oyle yapıcam ablamla da dertlestik demin.oda aramamam gerektigini onun hatasıni anlayıp benden ozur dilemesi gerektigini söyledi

Bu arada bir kac gun sizde kalabilir ablasi ama hep kalirsa bu problem olabilir. Baktin ablasi gidecek gibi degil, arada ben kaliyorum kusura bakma ama sanirim annenlere gitmen daha uygun olur de. Hatta ilk geldiginde deseydin keske. Nasil aile kizlarina sahip cikmiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…