Uff hayatimda bu kadar kırıldığımı hatirlamiyorum.kotu amacla saklasam belki ama ablası icin sakladim ters tepti.Sen nişanlına yalan söylemedin ki. Ablasının ricası üzerine sırrını sakladın.
Nişanlın biraz fazla abartmış. Tavrı hoşuma gitmedi. İllaki ablası ona durumu anlatacaktır ve sakinleşecektir. Özür dilemeye geldiğinde kolay kolay kabul etmemeni öneririm.
Ya normalde boyle biri degildi aslında ablasına çok düskündü.hatta biz fazla tepki verir diye sakladık bu olayı ama onun verdiğı tek tepki bu olduBu kadar mi? Alip ablasini goturmedi mi? Ablasini teselki edecegine size mi sardi? Cok da mantikli biri degil gibi. Donmezse de uzulmeyin. Belki de bu Allah in size gostermek istedigi bir isaret.
Tabiki kırılırsın ama tanımış oldun işte. Hayatımızda olan her olayın bir sebebi var. Bunun da bir hayrı varmış demekki. Üzülme.Uff hayatimda bu kadar kırıldığımı hatirlamiyorum.kotu amacla saklasam belki ama ablası icin sakladim ters tepti.
Birincsi bu yalan degil gizlemek ikincisi siz kimin icin bisey gizliosunuz kardesi icin.mutlu olmasi gerek kardesyle boyle bag kurdugunuz icin sanki bahane aramis rumuz berk beyHepinize merhaba
Ben 8.ayda nişanlandım(nişanlima berk diyelim). Berkle 3 yıl once tanıstık. Ozamanlar kötü bir dönemden geçiyordum ve berk beni kendime getirdi,yaralarımı sardı. Gerçekten ona okadar çok deger veriyorum ki benim icin çok önemli birisi ve asla onu bilerek kırmak ve ya üzmek istemem.
Berkin ailesi varlıkli bir aile. Şirketleri falan var.Ama hani deniyor ya parayla saadet olmaz, okadar doğru ki. Cok iyi durumda da olsalar bile aile baglari yok. Herkes birbirinin kuyusunu kazmaya uğraşıyor. Berkın ailede tek deger verdigi kisı ablası.aralarinda 2 yaş falan var ve birbirlerine çok düskünler. (ismine merve diyelim) şu hayatta berkin affedemiyecegi bir sey varsa oda yalandır.
Merveyle ben cok yakın arkadasiz.
Bundan yaklaşık 5ay once merve aglayarak beni aradı ve yanına gelmemi ve berke söylemememi istedi.her nekadar berkten birsey saklamak istemesemde gittim. Çünkü merve kolay kolay berkten gizli bir şey yapmamı istemez.
Bana kocasanın onu aldattığını ve son günlerde ona ve bebegine (7aylik bir kızı var)siddet uygulamaya basladıgını anlattı. Ben tabi hemen berke soyleyelim onla daha iyi cözeriz dedim ama merve bu olayı ondan saklamamı istedi.(çunku berk ögrenınce esine birsey yapmasindan ve kardesinin başına bir şey gelmesinden korkuyordu)bu yüzden sakladık.dün mervenın canına tak etmiş ve valizini hazırlayip evi terk etmis. Benim yanıma geldi. Tabi berk sordu neden geldiğini buyuzden mervede olanları anlatmak zorunda kaldı. Berk benim onceden bildiğimi de ogrenmis oldu. Bana onun yalandan hoslanmadıgını bildigimi,bunu ona nasıl yaptığımı,aramızdaki bağı yalanla bitirdigimi,en güvendiği ve en deger verdigı kişilerden oldugumu ama bunun boşa çıktığını...vb.ve sonunda yüzügü çıkarıp bana verdi. Evden çıktı gitti. Arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor napıcagimı bilemedim bir akıl verin bana nolur.
Ben nediyebilirmki aramızı düzeltmj demeliyim sizceAblasının izah etmesi gerekiyor madem o karıştırdı sizi bu işe o da çözecek bi zahmet.
Yani sizi zor durumda bıraktığını anlatın.Ki bunu siz söylemeden yapmalı zaten sonuçta kendisi sebep olmuş.Size bu sorumluluğu yüklediyse arkasında durmalı.Ben nediyebilirmki aramızı düzeltmj demeliyim sizce
Umarım durur.Yani sizi zor durumda bıraktığını anlatın.Ki bunu siz söylemeden yapmalı zaten sonuçta kendisi sebep olmuş.Size bu sorumluluğu yüklediyse arkasında durmalı.
Durdu iste bir sekilde bana kalsa o bana soyledigi gün boşanma davasıni acmaliydı ama iste seviyordu eşini.O degilde Merve kizina siddet uyguluyan kisinin yaninda 5 ay daha mi kalmis?
Ve yurtdisinda nerede yasiyorsun?
Siz ona bu ayrılığın sizi ne kadar üzdüğünü falan söyleyin.Yani ben anlamadım hiç mi bir şey demedi kardeşine ben istedim söylememesini diye?Umarım durur.
Büyümek ne zor birseymis ya ben tekrar liseye giden tek derdi abisiyle kavga etmek olan zamanlara donmek istiyorum
Ailem memlekette ben tek yaşiyorum geldi.bende git diyemedim.Ben anlamadım neden valizini toplayıp bebeğiyle size geliyor sizin aileniz yok mu ne işi var burada demediler mi neden ailesine gitmiyor size gelince zaten aile öğrendi onlarda ne alaka geline gidiyor demedi mi çok saçma ayrıca gelsr bile sizde o an öğrenmiş gibi.yapsaydınız yüzük çıkarmak ne o kadar büyütülecek birşey değil
Valla ben eski esimin gercek yuzunu bosanirken gormustum. Eger nisanlinin gercek yuzu bu ise simdi gordugun icin sanslisin, hatta Allah in sevgili kuluymussun o zaman derim.Ya normalde boyle biri degildi aslında ablasına çok düskündü.hatta biz fazla tepki verir diye sakladık bu olayı ama onun verdiğı tek tepki bu oldu
Biz kavga ederken o sirada agliyordu ablasıSiz ona bu ayrılığın sizi ne kadar üzdüğünü falan söyleyin.Yani ben anlamadım hiç mi bir şey demedi kardeşine ben istedim söylememesini diye?
Galiba oyle yapıcam ablamla da dertlestik demin.oda aramamam gerektigini onun hatasıni anlayıp benden ozur dilemesi gerektigini söylediValla ben eski esimin gercek yuzunu bosanirken gormustum. Eger nisanlinin gercek yuzu bu ise simdi gordugun icin sanslisin, hatta Allah in sevgili kuluymussun o zaman derim.
Arama bence. Aciklama yapmak zorunda olan sen degilsin. Simdiden hesap verirsrn omur boyu hesap veren sadece sen olursun. Hesap vermesi gerekenler versin, aciklasin. Gelirse gelir, gelmezse de uzulme, vardir bunda da bir hayir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?