Ya bir anlatım bozukluğu olmuş kusura bakma nisanlım 8.ayda yani agustis ayinda nisanlandikBerk nişanlın mı eşin mi anlayamadım? 8. Ay ilişkinizin 8. ayı mı yoksa Ağustos ayı mı?
Oda zaten kendini sucluyor ama iste telefonlarımıza cevap vermiyorBu durumda siz degil , ablanız bozmuş arayı o düzeltecek..
Ya onu yazmayi unuttum onu duyunca ilk yarin bosanma davası aciyosun dedi sorna bana sataştışovmene bak önce ablasının derdini çözsün yerim onun prensiplerini şimdi.
Dime.Bu durumda ablasinida hayatından çıkartması gerekiyor. Ablasıda saklıyor ve seni teşvik ediyor. Saçmalık.
Ya onu yazmayi unuttum onu duyunca ilk yarin bosanma davası aciyosun dedi sorna bana sataştı
Umarım cünkü cidden kotü amacla soylememezlik yapmadımsağolsun valla baya iyi akıl vermiş. sakladığınıza değmezmiş ki adam öğrenince de zaten doğru dürüst tepki vermemiş. beyni kullanıma açılınca saçmaladığını anlar.
Umarım düzelirMerve çok yanlış yapmış burada. Siz de şöyle yapabilirdiniz; şiddet ve aldatma olayına girmeden, anlaşamadıklarını, kendisinden saklamasını istediğini ama içinizin rahat etmediğini söyleyebilirdiniz. Eşim de kardeşimle ilgili bir sır saklasa, Benim de güvenin sarsılırdı kesin.
Ablasinın olayında tek dediği yarın bosancaksın oldu sonra iste bana sardıBerkin bu olay bahanesi olmus sanki ayrilmak icin. Yalan degil, sır bu. Arada fark var. Ve ablasi aile icinde olan bir seyin kendince soylememeyi sonuna kadar mucadele etmeyi secmis, olmamis. Ama ablasinin valizini alip gidecegi yer siz degil ailesi olmaliydi. Sorunun asil kaynagi ablasi, o duzeltmeli bu durumu. Berk e gelince olaylari bir sindirsin kendi icinde donecegi varsa doner merak etmeyin. Ayrilacagi varsa da bu bahanesi olur uzulmeyin. Cunku oyle ise uzulmeye degmez.
Ha bu arada ablasinin durumu icin ne yapariz telasina dusmemis, yalan soyledinin derdine dusmus; bu da cok sacma.
Bu kadar mi? Alip ablasini goturmedi mi? Ablasini teselki edecegine size mi sardi? Cok da mantikli biri degil gibi. Donmezse de uzulmeyin. Belki de bu Allah in size gostermek istedigi bir isaret.Ablasinın olayında tek dediği yarın bosancaksın oldu sonra iste bana sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?