Yalan Söyleyen Arkadaş Çok Kırıldım

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
78
Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce

Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce
siz çalışmamışsınız ama o çalışmış,onun verdiği üzüntüyle öyle söylemiş, o yüzden anlayışla karşılayın

Merhaba kızlar,
Bugün açıklandı.
Çok çalıştığı halde 64 aldığı için olabilir mi? Hem arkadaşınızın puanına bakmaya hakkınız yoktu.

Çok çalıştığı halde 64 aldığı için olabilir mi? Hem arkadaşınızın puanına bakmaya hakkınız yoktu.
Puana bakma hakkını geçtim birbirimizde facebook şifremiz var. Tc no ve şifresini kendisi onceden vermişti zaten. Bakacağımı da tahmin ederdi aslında. Kırıldım.

Puana bakma hakkını geçtim birbirimizde facebook şifremiz var. Tc no ve şifresini kendisi onceden vermişti zaten. Bakacağımı da tahmin ederdi aslında. Kırıldım.
Tek taraflı düşünüyorsun empati yap biraz çok mu önemli kpss puanı sanki hayati bir konuda yalan söylemiş gibi davranıyorsun. Bence sen kıza hava atamadığın için üzülmüşsün.

deseydin..
ben baktım 64müş neden 81 diyorsun diye :KK53:

Diycektim kendimi zor tuttum :KK49:
yenilmiş gibi hissetmiş belli..
hazmedememiş işte. arkadaşını sen bilirsin en iyi.
bizim bir tanıdık da 90 mı ne almış ağlıyormuş
hayat ne tuhaf, kimini dört köşe yapan puan
kimini ağlatıyor:KK69:

Yok ona kızmıyorum durumunu da anlıyorum ama kırıldım işte. Ben yabancı değildim hüznünü benimle paylaşmıycaksa kiminle paylaşıcaktı

arkadaşın çalışma kısmında da yalan demiş belli ki hiç çalışmamış, çalışan birine 64 puan çok az. eger sınavın yarısında bayılmış yada kaydırma falan yapmamışsa ...

Puanina bakmis olmaniz ayip
Ayrıca sizde bilmiyormuş gibi sorduğunuza gore yalan söyleyeceğini tahmin edip onu mu denediniz

Toplum olarak sorunumuz şu: yakinlarimizin hayatına çok fazla mudahale ediyoruz. Kaç aldığını kendisi söylemek istese söylerdi zaten. Niye düşük aldığını bile bile sorup arkadaşınizin yarasını deştiniz?
Ben o ilk o amaçla aradım ama o sonradan döndüğünde önce bana kendisi sordu ben söyleyince o da söyledi.

Back