Yalan söylemiş

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Merhaba kızlar.
Dün tesadüf eseri eşimin yalan söylediğini öğrendim ve inanılmaz kırıldım.
Ramazanın ilk gününden beri kahveye inanılmaz gitmeye başladı. Gece yarısı 12- 1 den önce de dönmüyor.
Pazartesi kadir gecesinde Kv gelicez diye söz verdik. Akşam üzeri ben bugün camiye gidicem sen git annemlere dedi tamam dedim.
23.30 gibi ben eve geldim. Baktım camii boşalıyor aradım açmadı. Camideyim, tesbih namazına kalıcam diye mesaj attı. Tamam hayatım dedim.
Dün akşam eşimin alt katımda oturan kuzeni var,oturmaya gittik. Kadir gecesi bizimkilerin kahvede olduğunu gece geç döndüğünden bahsetti. Ben de saf gibi senin ki gitmiş olmasın, tesbih namazındaydı eşim dedim. Aa ne güzel falan dedi.
Eve çıktık, sen dün camiye gitmedin mi dedim. İfadesi değişti yoo nerden çıkarıyorsun gittim dedi ama yersem yani..
Açtım ağzımı yumdum gözümü " benim için camiye gitmen ibadet edip, etmemen zerre umrumda değil. Bana nasıl yalan söylersin? Nasıl vicdanın rahattı? Kız bana öyle söyleyince yerin dibine girdim resmen. Senin bana yalan söylediğini cümle alem öğrenecek" dedim ama ciddi anlamda kalbim kırıldı.
Yalana başvuracaksak bundan sonra bir dahaki olayında tavrım böyle olmayacak bil dedim.. 1 2 saat sonra yılışmaya falan başladı ama hala özür dilemedi. Gece baya kırgın yattık işte

yani neden dini alet ederk yalan söylemeye başvuruyor anladım .Direk söyleseydi sanki eşinizimi boğazlıcaktınız hayret bişey gerçekten.

"Bir kez yalanını yakaladığın kişinin bin kez doğrusunu sorgularsın" diye bir söz var, ben çok severim.

Bir insanda, bir kocada en öncelikli aradığım özellik dürüstlük. Evliliğimde "GÜVEN" en olmazsa olmaz şey. Herşeyden önemlisi.

İnşallah özür diler, bir daha da yapmaz böyle şeyler.

yani neden dini alet ederk yalan söylemeye başvuruyor anladım .Direk söyleseydi sanki eşinizimi boğazlıcaktınız hayret bişey gerçekten.

elinizden geldiğince uzatmamaya bakın kendi ayıbı neticede ama birdaha böyle bişey yaparsa kendine olan güveninin sarsılacağını dile getirin.

yalanla evllik yürümez ki bu. adamin işi rahat tavirda namazini kılmış bi adama eşine rahatça yalan sölemesi çok cazip geldi bana.

Gözüm kapalı güveniyorum diyemem artık sana dedim. Çok abartıyorsun dedi..
Yalanın küçüğü büyüğü olmaz sonuçta.
İnşallah ilk k ve sondur

elinizden geldiğince uzatmamaya bakın kendi ayıbı neticede ama birdaha böyle bişey yaparsa kendine olan güveninin sarsılacağını dile getirin.

Söyledim zaten canım.. Bu tavrının kalbimi çok kırdığını bin kere söyledim

dır dır ederim diye söylememiş.

eee şimdi ne değişti o zaman dedim..

yav ne alaka ya ne olursa olsun dürüst olmalı işte insan dırdır eder ve susarsınız ama yalan girdimi işin içine 100 kere aacaba doğrumu söylüyor diye sorgularsınız içinizden çünkü artık güveniniz sarsılır .Ama herkes birşekilde yapıyor umarım devamı gelmez inşallah.....

Amin canım inşallahh

Şu KK'da öğrendiğim çok şey var; yeri gelmişken birini yazayım.
Erkekler kadınların dürüstlüğe ne kadar önem verdiğini bilmiyor,yalanın bizim için ne anlama geldiğini anlayamıyor. Şimdi ona sorsan "Kahveye gittim kızarsın diye söylemedim,ne olmuş yani" havasındadır,dümdüz mantık yani ama bizim için o iş öyle basit değil.

Heh! aynen o kafada. Ve benim bunu öğrendiğimde dırdır yapacağımdan ötürü bana söylememiş!

Çok iyi halt etti!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…