Yalan söylemiş

Merhaba kızlar.
Dün tesadüf eseri eşimin yalan söylediğini öğrendim ve inanılmaz kırıldım.
Ramazanın ilk gününden beri kahveye inanılmaz gitmeye başladı. Gece yarısı 12- 1 den önce de dönmüyor.
Pazartesi kadir gecesinde Kv gelicez diye söz verdik. Akşam üzeri ben bugün camiye gidicem sen git annemlere dedi tamam dedim.
23.30 gibi ben eve geldim. Baktım camii boşalıyor aradım açmadı. Camideyim, tesbih namazına kalıcam diye mesaj attı. Tamam hayatım dedim.
Dün akşam eşimin alt katımda oturan kuzeni var,oturmaya gittik. Kadir gecesi bizimkilerin kahvede olduğunu gece geç döndüğünden bahsetti. Ben de saf gibi senin ki gitmiş olmasın, tesbih namazındaydı eşim dedim. Aa ne güzel falan dedi.
Eve çıktık, sen dün camiye gitmedin mi dedim. İfadesi değişti yoo nerden çıkarıyorsun gittim dedi ama yersem yani..
Açtım ağzımı yumdum gözümü " benim için camiye gitmen ibadet edip, etmemen zerre umrumda değil. Bana nasıl yalan söylersin? Nasıl vicdanın rahattı? Kız bana öyle söyleyince yerin dibine girdim resmen. Senin bana yalan söylediğini cümle alem öğrenecek" dedim ama ciddi anlamda kalbim kırıldı.
Yalana başvuracaksak bundan sonra bir dahaki olayında tavrım böyle olmayacak bil dedim.. 1 2 saat sonra yılışmaya falan başladı ama hala özür dilemedi. Gece baya kırgın yattık işte :KK43:

Özür dilese ne olcak yaptığını telafi edecekmi yani
benim eşim de ne ozurler diler
Özür bi daha yapmicam demektir yap yap Özür dile oh ne ala