How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yalan dostluklar

mzmzkz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
16
14
8
Merhaba Arkadaşlar,

Gerçekten beni çok rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. 15 senelik yakın bir arkadaşım vardı senelerce beraber gülüp eğlendik iyi günde kötü günde birbirimize destek olduk her zaman. Benim bir erkek arkadaşım vardı evlenmeyi düşünüyorduk nişanlığımı, alyanslarımızı almıştık evimiz için mobilyalarımıza beyaz eşya markamıza karar vermiştik bana evlenme teklifi ederken çaldırdığı bir parça vardı ilk dans şarkımız olarak ona kara vermiştik ve bütün bu süreçlerde arkadaşım hep yanımdaydı ve her detayı biliyordu.

Derken nişana 1 ay kala biz ayrıldık arkadaşımın da hiç düzenli bir ilişkisi olmamıştı bir çocuk ile görüşmeye başladı evlenme kararı aldılar nişanında benim elbisemin çok benzeri bir elbise diktirdi kendine, zevklerimiz benzer olabilir dedim nişana bir hafta kala hepimizin olduğu bir ortamda ilk dans şarkımızı buldum dinleteyim size diyerek erkek arkadaşımın bana evlenme teklifi ederken çaldırdığı parçayı açtı, alyansı benimkinin çok benzeri bir model beğenip aldı onca yıllık arkadaşlığımızın hatırına sesimi çıkartmadım.

Bende bu süre zarfında uzun yıllardır tanıdığım bir erkek arkadaşla görüşmeye başlamıştım ailelerimizde tanıştığı için süreç hızlı gelişti ve evlilik yoluna girdik bizde arkadaşımın ayrı benim ayrı telaşımız olduğu için eskisi kadar görüşemiyorduk düğünlerimiz birer hafta arayla olacaktı o balayını uzun tutmak istediği için ondan bir hafta önce yapmamı istedi tamam dedim o haftada abimin eşi işi sebebi ile yurtdışında olacağını hiç bir şekilde değişiklik yapılma imkanı olmadığını söyledi katılamazsam tabi üzülürüm ama benim için planını bozma dedi sabaha kadar düşündüm olamazdı sonuçta abimin eşi ertesi gün arkadaşıma düğünü ondan bir hafta sonra yapsam sizde balayından sadece bir gün erken gelseniz olur mu diye sordum çünkü ben olsam onun için değil bir gün 3 gün önce de dönerdim o gün itibari ile dostum dediğim insan bana düşman oldu soğuk tavırlar tripler derken artık tamamen koptuk şimdi daha net görüyorum bazı şeyleri nişanlık, alyans, düğün şarkısından zaten bahsetmiştim artı olarak beyaz eşya ve mobilyayı benim senelerdir sürekli bunları alacağım dediğim modellerde gidip aldı fotograf çekimi için ben ... yerde yapıcam dedim ertesi gün koşa koşa gidip orada fotograf çekimini yaptırdı yani uzun lafın kısası zaten içinde belli ki bana karşı bir hasetliği varmış bu insanın.

Şuanda ortak arkadaşlardan dolayı zaman zaman karşılaşabiliyoruz sizlere asıl sormak istediğim bir yanım diyor ki bırak sanki hiç yokmuş gibi davran, bir yanımda dök içini iyice kopsun herşey diyor o kadar sinir bozucu bir durum ki en yakın dostum diyip senelerce sadece onunla paylaştım herşeyi ve şuan geldiğimiz durumun özeti budur.

Konuşup canını sıkmana hiç gerek yok. Anlattığından yola çıkarak diyorum ki gerçekten senin hayatında olmaması gereken biriymiş. O yokmuş gibi davran, umrunda bile olmasın. O hayatında yokken çok mu eksiksin sanki. Kafa yormaya bile değmez.

Back