- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
hiçbişey ayarlamadım ki mafoldumben
nişanda ne giyceğime de karar veremedim :1no2:
isteme nasıl bişey bilmiyorum bile
inşallah sen de en kısa zamanda nişanlanır ve çok mutlu olursun şekerim :1hug:
,yok canım evde değil organizasyonla anlaşmayı düşünüyorum otelin havuzbaşı filan
olabilir ama düğün de işte ekim gibi olabilir abartmasammı acaba biz 2 tane nişan
yapıcaz biri mersinde diğeri antalya da antalyadakini onlar yapıcak büyük bir restourant ta
yemekli mersindeki de işte tören olsun diyorum birde 2 düğün yapıcaz yine mersin antalya
nişanı 3bin liraya herşey dahil diyordu organizasyoncu çok mu ki acaba kafamçokkarıştı
psiqom canım güzel geçmiş ufak tatsızlıklar olsa da olur öyle şeyler takmamak lazım.
bohçaları o gece vercekler canım dimi şimdi.
geçiyor valla kızlar su gibi ben 1 aylık nişanlı oldum bilee:)
sizde olucaksınız ne çabuk geçti diyor insan.psiqom yastığını gördüm nasıl duygulandım canım arkadaşım anlatamam yaa
kızlar bana geçmiyor gibi geliyor :çok üzgünüm: şöyle 5-6 gün kalsın artık üfffffff
günaydın kızlarr daha doğrusu tünaydın yinee. geçmişi okuyamadım ama magic canım fotolarına vbaktım allah mutlu etsinn çok güzel olmuşsun saçın elbisen makyajın harika.
inşlalhh psiqom ya valla iznimde öyle bir denk geldi ki sıkıldım vallaa.. off keike işte olsam geçer zaman şimdiye.. istanbulda hava çok sıkıcı basık bunlatıcı gri bir gökyüzü çok sıcak yağmur yağdım yağacağım diyor.. zaman geçmiyor evde... sizlerle geçiyor işte... darısı başıma şöyle 6 gün kaldı diye yazacağım buaralara:dance:
slm kızlaaarr nbriz(
çok tşk ediorum cnmm darısı başın inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?