Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh oh aslımın kargolar hiç bitmiyo bitmicekkk aklinialirimsmile
nan aslı yürü git
bilezik filan istemiyorum mobilya borcunu bize bıraktılar o yüzden aldıkları şeyleri pek önemsemiyorum en az 15 bin tutar mobilya öldük bittik biz mafoldumben
hoşgeldin bosver iyiyiz canım sen nasılsın
resimlerini görme ümidiyle beklemedeyiz![]()
nan aslı yürü git
bilezik filan istemiyorum mobilya borcunu bize bıraktılar o yüzden aldıkları şeyleri pek önemsemiyorum en az 15 bin tutar mobilya öldük bittik biz mafoldumben
İyiyim bende saolasın
Resimler konusunda karasızım yaa biliyorsunuz bir ara KK ya eklenen resimlerden kesilip müstehcen sitelere eklenen yüzler vardı.Oyüzden resim eklemeye çekiniyorum
dur bakalım bizim kaynana nitcek, sözde şaşırttı umarım nişanda da aynını yapar :))
Benimkininde hakkını yemeyeyim şimdi yaa, sözden sonra evimize geldiğinde altın küpe aldı, onlarda geline her gidilişinde hediye alınırmış :))
hoşgeldin boşvercim
iyidir seni sormalı
bende çok yoğunum ama ara sıra kaçamak yapıyorum böyle :)
kız sen bize hala resimlerini göstermedin dimiii :)
hahahah kızlar alemsiniz yaa
alın sizin olsun kayınvalidem kaydirigubbakcemile3
Altışlarımı elletmemmm aklinialirimsmile
Cimcimem kız senin kayınvaliden de fena değilmiş![]()
4 bayram geçirdim 4 adet bilezik kaptım kaydirigubbakcemile3
şu bayramlar bitmeseydi yav kaydirigubbakcemile3
nan aslı yürü git
Yine mobilyayla yırtıyosun hilalcim..Bilezikler mobilyalar salon masrafları herbişey biza ait
canım resimlerin üzerine yazı falan yaz olmadı yüzünüzü kapatıpta ekleyebilirsin
bosvercim güzelim sizin durumunuz çok farklı ama.Siz elele verip başbaşa sevginizin gücüyle bişiler yapmaya çalışıyosunuz arkanızda destekçiniz olmadan.Helal olsun gerçekten çok büyük bir başarı ben yapabilirmiydim bilmiyorum
ama bizim destekçimiz varken yapabilme güçleri varken bana kalması sinirlerimi bozuo
nasıl yaaa...... :bbo: o niyeee :1ninca: