hilallllllllllll balım yaaaa -Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete... - Sayfa 657 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca gelsenize buraya hem bakiimmm o kalpli kalıpları neden oraya eklemiyorsun canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcime canım bence de sende çok fazla söze girme konuşşsunlar
can alıcı yerde tek laflar saöyle yada sen sözlünle otur konuş oda ailesine söylesin.
Zaten istemeden sonra gidip orada konuşmuşlar yüzüğü almaya yanınızda biri gelsinmi falan demişler, sözlümde kimse gelmesin biz aramızda hallederiz demiş.
Konuşurken susturmuş herkesi bu olayları büyütmeyin bu Esra'yla benim hayatım demiş kestirip atmış.
Bunlarıda komutanı anlattı bize.
cimcime canım bence de sende çok fazla söze girme konuşşsunlar
can alıcı yerde tek laflar saöyle yada sen sözlünle otur konuş oda ailesine söylesin.
aslıcan Resimler anı olarak kalacak ama bende nişanda çok prof. istemem normal
kalite yeterli olur canım yaw
Bide Davut var onun bi konuşsana zaten araba ile gidip geleceksiniz uygun mu bilmem
ama mükemmel çekimleri var tavsiye ederim yane
Anneme diyorum ben sefertası alıcam hergün 3 çeşit
eee evden çıkarken anahtarı da bırakırım malım evin temizlenmesi lazım
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::asigim:
Aslıcım önceden çektirdiğin fotolardan memnunsan orada yaptır canım bilirsin az çok nasıl olduğunu.
Benim kuzenimde mahalle fotografçısında yaptırdı çok beğenmiştim, hem çok doğaldı hemde yüzleri netti
aslım bu avon olan
buda öle var işte
nisan kız bayağı uygunmuş seninki :)
benim paketim şöyle idi
10 poz
20 adet resim
bi tane küçük cep albümü
beğendiğimiz bi albüm büyük boy
büyük boy resim
ve büyük boy resim çerçevesi
nisancım bızımkıde 3 pozdu her pozdan 2 ser tane verdıler 70 tlydi...
ama bu album olmuyo ıste benım dedgm kapaklı albumler warya
ztn paranın yarısıda o albume gıdıo
cercevenınde parasını alıodur onlar bı sekılde
o cerceve 30*40 dımı hılalım?