Benim annemde beyaz al diyor zaten bende beyazım sönük durmaz mı başka renk de gelmiyor aklıma.bende 6 lı takımı uçuk mavi yada pembe alıcaktım annem beyaz olucak dedi beyaz aldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annemde beyaz al diyor zaten bende beyazım sönük durmaz mı başka renk de gelmiyor aklıma.bende 6 lı takımı uçuk mavi yada pembe alıcaktım annem beyaz olucak dedi beyaz aldık
bende satenin kullanışlı olacağını düşünmüyorum
bi takım kırmızı çiçekli almıştım bende pijama takımı
başkada almam büyük ihtimalle
hatta kınada bile almayabilirim kendi aldığımı giyerim belki de
ayh git bak
sonra m beden varmı diye bak
sonra oldukça mini olmalarına dikkat et
sonraaa açık seçik olsunlar
sonra fiyatlar uygun olsun
Hilalim çok güzelmiş geceliklerin iyi günlerde giy inşallah kocişinekaydirigubbakcemile3
Nişan ne zamandı senin canım?
Benim annemde beyaz al diyor zaten bende beyazım sönük durmaz mı başka renk de gelmiyor aklıma.
Bayraklı canım, tepede bi yer manzara güzel ama karda kışta ne yapıyolar bilmem.
Aaa sende İzmirlisin bilirsin İzmirli adetlerini, mesela aldıklarını tepsiyle getirince biz çok şaşırmıştık ama oralarda öyleymiş...
Albüme koydum çekebildiklerimi güzelim çok heyecan yaptık ikimizde sorma kendi resmimizi çekmeyi unuttuk ya o kadarda süslenmiştimmafoldumbenCANIM NABER NASIL GEÇTİ BAKALIM
RESİMLERİ GÖREMEDİK HALA... :kedi:
Bnede izmirliyim bendeeeolumunekankayizsmileevet cnm
erkek tarafı tepsilerle getirir bohçaları
ve genlede eşyaların üzeri açıktır
herkes görsün ne geldiğini diye
ve nişandan sora o tepsilerin bazılarına yemek koyar kız tarafı ve damada alınanlar konur kalanınada
eğer nişan albümüme bakarsan neler getirdiklerini görebilirsin
açtığım konulara bakabilirsin orda var
Ya benim kaynana da tutturdu tepsi diye ben o şekilde üzeri açık olsun istemiyorum sandık yapıyorlar artıkBnede izmirliyim bendeeeolumunekankayizsmile
Albüme koydum çekebildiklerimi güzelim çok heyecan yaptık ikimizde sorma kendi resmimizi çekmeyi unuttuk ya o kadarda süslenmiştimmafoldumben
Artık Mart sonu nişan yapıcaz o zaman çekeriz fotoğraf bol bol inşallah...
Kız kendimi unutuum ben o gün ya bide ayakkabımı çok topuklu almışım nerdeyse devrilicektim kahve dağıtayım derkenkaydirigubbakcemile3CANIM GÖRDÜM ALBÜMÜNÜ AMA BEN SENIN RESMINI GORMEK ISTERDIM YA
TÜH YA NASIL UNUTTUN KIZZZZ :sinifsinif:
Ya benim kaynana da tutturdu tepsi diye ben o şekilde üzeri açık olsun istemiyorum sandık yapıyorlar artık
ıyi fikir vallaha en güzeli sorayım dur kesin kırmızı dersempatiksalakcinnilaydy sor sevgülüne hangi renk istiyorsa o rengi al :jeyyar:
Evet beyaz tülle süslemişlerdi, ama hepsi görünüyodu zaten 3 tepsi geldi :))
Ama biz boş gönderdik, yemek konulduğunu bilmiyoduk bizde bohçaların ona yapılacağını düşündük.
Annem kayınvalimle konuştu biz bohça yapalım diye, boş gönderdik anlayacağın.
Bi bakayım resimlere
Söylersin gelme diye şeker kayınvaliden annen bide sen gidersiniz bende büyük ihtimal öyle yapıcamYa bu nişan alışverişine erkekte geliyomu, nan ben onun yanında iç çamaşır beğenememki bee :kedi: