Günaydın spedimmm...
Hasan bey hediye istemiyimmm diyiii... bilmiyorumkismile Param olmadığını biliyo ya kaydirigubbakcemile3
Pasaklı geliyosa beraber gidin canım ya şimdiden akşam için kendime hiç güvenemiyorum çünkü 1 buçuk saat beklemem gerekicek seni.ben uyurum walla dışarılarda bi yerlerde .. kaydirigubbakcemile3
günaydın sipedim
gel burda mescit var ben uykum geldiğinde girip yatıyorum yatalım seninle aklinialirimsmile
Anladım canım eee düşünceli damat.
Büyük ihtimalle gelmiyecek tamam ozaman ben geçer bakarım neler var :kedi:
günaydın sipedim
gel burda mescit var ben uykum geldiğinde girip yatıyorum yatalım seninle aklinialirimsmile
ay aslımcan devam et kızzzzz
bırakma okulunu evet zor oluo üzerine bide evlenicez ya dahada zorlaşıcak
ama pes etmek yokayh bi mali müşavir olsam amacım hiç kalmadan bitirmek ama imkansız böyle derslerde kafama girmediği zaman çok sinirlerim bozuluo offff offff
günaydın eceem naaberr
naaann def et onu ruyandan gitsin bi yerin açık kalmıştır kaydirigubbakcemile3
bende uyukluyorum böyle gözlerim acıo kapatıp açarken sızlıo bi garibim
günaydın sipedim
Hilalcim ne güzelmiş yaa ben masada pinekliyorum malesef uyu uyuyabilirsen...
Canım kusurumabakma nolur yaaa...
[/COLOR]
eccem naber canım yaw görmedim seni ben,günaydın canım uyuyom ben hala ya bide rüyamda eski sevgilimi gördüm
benim hemen uykum geliyo nan aslımcan ama tv izlerken öle olmiiyyy kaydirigubbakcemile3
ispirikçi sipit alsanaalsanasmile
yok hayatım yaaa patronlar bugün burda gidip yatamıyorum
benimde ayaklarımla bacaklarım çok üşür cimcime ayağımda 2 tane yün çorap pantlnn altında kalın uzun tayt var kaydirigubbakcemile3 zaten şişkinim bide böle tayt filan giyniyorum bacaklarım iri iri görünüyoo kaydirigubbakcemile3
Tatlım Allah rahmet eylesin
böhüüüyyyy bi benim eski erkek arkadaşım yok mafoldumben
nan aslımcan sen ölmüşsün de ağlayanın yok kızımmmmm senin ruhuna bi fatiha okiyim been kaydirigubbakcemile3
eccem naber canım yaw görmedim seni ben,
hemen kalksaydın uykudan benimde eski erkek ark. annesi-babası burada
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilea
yok hayatım yaaa patronlar bugün burda gidip yatamıyorum
benimde ayaklarımla bacaklarım çok üşür cimcime ayağımda 2 tane yün çorap pantlnn altında kalın uzun tayt var kaydirigubbakcemile3 zaten şişkinim bide böle tayt filan giyniyorum bacaklarım iri iri görünüyoo kaydirigubbakcemile3
Tatlım Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?