• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn tarihte Naci elik'e gs byten var m?

manabir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
135
0
296
47
İstanbul
Arkadaşlar siteye baktım . fakat naci çelik için hep eski mesajlar var:. yakın bir tarihte ameliyat olan var mı? ya da çok önceden ameliyat olup ta memnun kalanlar... mesala bir beş altı yıl öncesi ameliyat olanlar. nerdesiniz. göğüsünüzde kötü anlamda bir gelişme var mı? herkez hep memnun ? hiç mi memnun olmayan yok ?

yakın zaman olarak neyi düşünüyosun canım bilemiyorum ama ben bir ay önce oldum ameliyatımı ve gayet memnunun. Chocoholate adlı arkadaşımız 2 ay önce oldu,charmante adlı bir arkadaşımız vardı, sanırım onun da 20 gün filan oldu ameliyat olalı. Ruby'ciğimin 3 ayı geçmiştir,yanlış hatırlamıyorsam.bence arkadaşlara teker teker sorabilirsin.naci çelik hakkındaki topiğe bakınca zaten erken ve geç dönem ameliyat sonuçları hakkında fikrin olabilir.

canım ne aradığını tam anlayamadım. naci çelikle ilgili topiği iyi incelersen göğüs ameliyatını yeni olanlar çok var orda..

illa eski istiyosan benimkiş 2,5 sene oldu ve çok çok memnunum..
bir de niye illa memnun olmayan arıyosun ki.. eğer memnuniyetsiz biri olsaydı kesinlikle bu forumu bulup birşeyler yazardı..

Back