yaklaşık 20 kilo verdim :)

Tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun ablacım :) :) bi sorum olacak sana arada duraklamalar yaşadın mı bunları nasıl aştın

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pilatese başlarken çok zorlamayan 5-10 tane hareket seç kendine, bunları uzun periyotlarla yap. alıştıkça biraz daha zorlayan hareketlere geçersin. youtube'da bir sürü video var. onlardan da takip edebilirsin.

duraklama yaşadığım dönemler olduğunda 1-2 gün diyeti bozup sonra devam ediyordum. işe yarıyordu. ama unutmamak gerek bu zaman isteyen bir iş, öyle 1 ayda tüm kilolarımdan kurtulayım derseniz olmaz. o yüzden sabredin, mutlaka fark ediyor. :)

Evet tabi haklısınız :) sabır bende bol ama bir hafta oldu manyak gibi spor yapıp güzel diyetimi yapmama rağmen tartı oynamıyor. Ben de bugün bozdum yarın da canımın çok istediği bir şey yerim sonra devam ederim diyete :)

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel bir bilgi paylaşım için Sağol

çok kutluyorum canım.bende böyle bir yazı yazmak istiyorum buraya.ama ben daha fazla saldığım için kendimi.vermem gereken kilo daha vazla.ama bu konuda kararlıyım artık.herkesten bir laf işitmekten,beğendiklerimi giyememekten...upuzun bir nedenler listem var.

Ah ah kadınların kanayan yarası herhalde 49 kiloydum evlendiğimde 1 yılda 60 kiloya çıktım sonra hamile kalktık 80 kilo ile Doğuma girdim şimdi ise 75-76 kilolardayim..emzirdiğini icin acayip enerji sarfediyorum heralde ki hep canım tatlı istiyor Ne yapıcam bilmiyorum o kadar
Mutsuzum ki .. dünyalar güzeli bebeğim var tek tesellim o onun icin oldum boyle diyorum..Yen'i yılda ise başlayacağım ve ben de o gun bu şekilde bi kısıtlamaya gideceğim artı yoksa bunalıma gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…