Maşallah yerini fazla sevmiş biraz daha dursa önlükle çıkacakmış :86:
Allah bahtını açık etsin
Allah anali babali büyütsün canim.
yalnız değilmişim :) 42. haftada en ufak bir sancı bile çekmeden(hamileliğim boyunca da hiç ağrı filan çekmedim, beynimin ağrıyla bir sorunu var sanırım:))8 saat suni sancı serumu bile aldım ama sancı bir yana sızı bile yoktu)oğlumu mecburen sezaryanla kucağıma aldım.
eee şimdi ben oğlumu 10 ay taşıdım diye takılıyorum.
Allah anal babalı büyütsün hayırlı evlat etsin canım.üzülme canım bende senin gibi geç kendime gelmiştim. doğumda yaşanan beklenmedik şeyler, üzerine ağır geçen lousalığım, bitmek tükenmek bilmeyen misafirler yavruma ben anneyim diyerek sarılmam 6 ayımı almıştı. şimdi geriye baktığımda öylesine içim yanıyoki ilk günlerini doğru düzgün yaşayamadığım annelik duygusu gerçekten çok acı.ayrıca kıyaslandığımızda çokta şanslısın en azından odana çıktığın gibi endindeymişsin ve kucaklayabilmişsin. normal doğum içiin saatlerce suni sancı çektim epidural bile istemedim onu herşeyiyle yaşabilmek için ama kısmet olmadı epidural sezeryan olmama rağmen sezeryan kararından sonrası siyah bir perde gibi ilk sütünü bile sağolsun hemşireler sağarak vermişler kuzuma ben kendimde değilmişim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?