yaklaşık 1,5 ay içinde kendimi yenilemem gerek..

bilgeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
8
0
Meraba yaklaşık olarak 1,5 ayım var ve kendimde değişiklikler yapmak istiyrum örneğin bacaklarım kalın biraz inceltmek iyi olur özelliklede bileklerimi ama hiç bişey yapamıyorum yada ben cok tembelim :) bide tırnaklarım var kemiriyorum tırnaklarımı ve artık cok bozuldular bayağı yardıma ihtiyacım var :s ve daha bi çok şey vücudum kilom vb.. yardımcı olur musunuz ne yapsam bilemedim mafoldumben

1.5 ay bunları yapmak için çok kısa....özellikle bacak inceltmek baya zaman alır...şk diyetler yapıp, yağlarını aldıracaksan bilemem...yavaş yavaş ilerlemelisin bu yolda...önce bi diyetisyene git.. ve diyet yapman için bi engelin varmı öğren..sonra spora başla...sonuclarıda bize yaz...

diyet yapmak istemiyorum cok halsiz oluyorum ozmn ben sporla halletmek istiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum bide tembelliğim var düzenli yapamıyorum sporu .Ayrıca ne kadar zaman gerekir?

ben diyetisyen değilim bilemem..boyun kilon kaç?
tembelliğin nedeni kansızlık,tiroit rahatsızlığı fılan olabılır...mesela bende bırden 10 kılo aldım 68 e cıktım cok halsız ve tembeldim....dr a gıttım guatr cıktı ilaç kullanmaya başladım..2 ay ıcınde 8 kılo ..
sende önce dr a git sonra spor ve diyete başla..

aslında pekte kilon yok ben 165cm ye 60 kgyim...komplekse girmiyorum..seninde normal sayılır

bence lahana yagı al aktarlarda 15 tl ..sur bacaklarına ve sera strecler oluyo ya jelatın hanı buzdolabına yemeklerı koyarken sararz:roflol:sositososito..onu bacaklarna sar ve bacak hareketlerı ev işi vs o halde yap ben belımı oyle ıncelttım tatlım:emir_bebek:

günde 3lt su şart canım ve en saglıklı kılo verme yolu !! zaten vucut 2lt sını atıyo kalan 1lt de vucudunu duzene sokar..hem yemekten once 2bardak ıcsen tokta kalmanı saglar..su 1numaralı tercıhın olmalı!! herseye ıyı gelır bobreklerını temızler cildin guzellesir parlar vucuttakı toksınlerı atarsın..sana en buyuk tavsıyem bu..alıskanlık halıne getırmelı herkes!!! kaydirigubbakcemile2

teşekkürler hepsinide deneyeceğim :) Ama ya tırnaklarım onun icin önerebileceğiniz bişeyler var mı ? nasıl uzatabilirim kolayca acı ojeyi denedim ama yinede kemiriyorum :s

X