Yaklas annene kuzum, korkma.

ağlamak üzereyim...düğünüme 1 hafta kaldı. doktorum uzun süre çocuk düşünmemem gerektiğini söyledi...ama bu öyküleri okudukça...offf of. her şeye inat, o hapları çöpün derinliklerine yollayıp kendimi kadere teslim etmek ne güzel olurdu...içimde küçük bir melek beslemek, büyütmek...

türkmen gelini cnm rahatsızlığından dolayı heralde... cnm neden böle düşünüosun ki... haplarını bitir, doktor izin verdiği zaman hamile kalırsın... aeleye getirme böyle şeyleri.. sabrın sonu selamet demişler... önce kendini düşün ki bebeğine daha yararlı bi anne olabilesin akannehir

allahım meleğinle size kocaman bi ömür versin dilerim kızımlada bize o koca ömüğürden nasip eder salya sümük ağlattın beni benimde ağrılarım oluyo ve erken gelmeye kalkmasından ödüm patlıo umarım güzel kızım zamanında gelir

amiin şekerpembecim.. güzel dileklerin için çok tşk... sende sağlıcakla al kollarına bebeğini.. erken doğumu da aklına getirmemeye çalış... Allahın izniyle zamanı gelince hop düşüverir kucağına meleğin :Saruboceq: hayırlı doğumlar diliyorum

o kadar guzel yazmissiniz ki inanin hungur hungur agliyorum suan. bir hafta sonra oglum 6 aylik olacak ve ben hamile oldugumdan supeleniyorum okadar canim sIkIliyordu ki buna bu oykunuzu okuyunca icim acidi.
ALLAH'im isteyen olmayan herkese tatdirsin bu sevgiyi. anali babali buyutun

vildan güzel dileklerin için tşk ederim. seninde evlatlarını Allah sana bağışlasın... neden canını sıktın ki.. herşeyde bi hayır vardır... tamam senin için biraz zor olur başlarda ama sonra ikisi birden büyümüş olacak... canını sıkma, keyfine bak yerimseniben

Betül çok saol canım.. Allah sana da yaşatsın bu şahane duyguyu opuyorumnanaktan

daha doğum yapalı 10 gün oldu bu hikayeyi tekrar tekrar okuyup ağlıyorum..çok duygulu.allah bebeğine olan bu sevgini daim etsin...

Zeyno, hayırlı olsun öncelikle.. Allah analı babalı büyütsün..ne güzel, sende anne olmuşsun..bu günlerin tadını çıkar, o büyüdükce, sende gün geçtikce sevginin de, sabrının da, büyüdüğünü hissedeceksin...bebeğinle ve eşinle mutluluklar...

saol canım... amin Allah sana da nasip eder inşallah anne olmayı

oğlumun birinci yaşını kutladık :) delikanlı olduk artık.. zaman nasıl da çabuk geçmiş seninle bebeğim.. iyiki varsın,iyiki bizim oğlumuzsun.. baban da bende seni çoook sevioruz meleğim.. Allah tüm bayanlara, bu duyguyu yaşamayı nasib etsin.. anlatması güç, kucağına alıp koklamak gerek

arkadaşlar bu arada 2. doğumu mu yaptım:) bi de kızım oldu... Allahımmmmmm 2. kez dünyanın en güzel duygusunu yaşattığın için çoook teşekkür ederim... :)

bu sayfa benim günlüğüm gibi oldu:)
kızım 1,5 oğlum 3 yaşına girdi... ne çabuk geçiyo zaman..
şimdi 3. bebek ne zaman diye soruyolar...
2,3 sene sonra düşünebilrim diyorum... Alah evlatlarımızı bize bağışlasın....

Back