Yaklas annene kuzum, korkma.

Arkadaşlar hepinize güzel, içten,sımsıcak dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim :) Allah yavrularımızı bize bağışlasın..Amin

henüz bebeği olmayan anne adayları da ümitlerini kesmesinler.. bol bol dua etsinler.. umutsuzluk en kötü şey.. ümidinizi kaybetmeyin ve bende anne olacağım diyerek kendinizi motive edin sürekli.. belki bugün belki yarın... ama bi gün mutlaka deyin.. inancınızı yitirmeyin :)

önemli olan moral

Son düzenleme:
duygularını çok güzel ifade etmişsin,gözyaşlarım aktı geldi okurken,yüreğine sağlık
Allah analaı babalı büyütsün,hayırlı uğurlu bir evlat olsun inş.
darısı başımıza,Rabbim bizi de kurtarsın sağ salim nerde varsa

Amin canım benim...inş öle olur Allahın izniyle... Rabbim herkese nasip etsin

offf çok ağladım beeee :))) allah bağışlasın kuzunu ,allah yavrularımızn eksikliğini göstermesin ..

amin cnm.. onlar bizim herşeyimiz, Allah acılarını göstermesin...

okurken ağladım meleğini kaybetmiş biri olarak içimden okumak geldi yazını rabbim sizlere hayırlı vatana millete hayırlı allah yolunda hayırlı bi evlat olur inş nice sağlıklı hayırlı huzurlu ömür dileğiyle eğer kuzunu benim için öpersen sevinirim bide doyasıya kokla olurmu

öpmem mi sudemebru.. Allah en kısa zamanda sana da bi meleğini göndersin inş...

çok duygulandım okurken yaaa allah bebeğinizi size bağışlasın :)

bu arada 23 kasımda mı doğdu prensiniz :)

amin arkadaşlar, saolun.. evet canım 23 Kasım da kollarımızdaydı :) özel bi anlamı mı var senin için?

gtmd çok güzel bi tesadüf olmuş.. :) umarım burda bi gün senin doğum hikayeni de okuruz... :) ro_se saol cnm, amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…