• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Yakışmayan kaşlar..

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
34
Açık kumral sarıya dönük saçlarım bembeyaz bir tenim var ama kaşlarım simsiyah gür hem de kalın ve o kadar kötü duruyor ki yüzümde anlatamam. Cara Delevinge gibi ama benimki daha bir koyu, gözlerim kahverengi ve yüzüm de büyük olduğu için daha kötü duruyor. Evde boyayla boyamaya kalktım daha da beter oldu. Ben ne yapabilirim? Kaşsız olanlara o kadar özeniyorum ki gidip komple lazerle aldırasım var. Yok mu bunun bir çaresi?
Cara-Delevingne-Makyajs%C4%B1z-Hali.jpg
cara-delevingne-12.jpg

Açık kumral sarıya dönük saçlarım bembeyaz bir tenim var ama kaşlarım simsiyah gür hem de kalın ve o kadar kötü duruyor ki yüzümde anlatamam. Cara Delevinge gibi ama benimki daha bir koyu, gözlerim kahverengi ve yüzüm de büyük olduğu için daha kötü duruyor. Evde boyayla boyamaya kalktım daha da beter oldu. Ben ne yapabilirim? Kaşsız olanlara o kadar özeniyorum ki gidip komple lazerle aldırasım var. Yok mu bunun bir çaresi?
Cara-Delevingne-Makyajs%C4%B1z-Hali.jpg
cara-delevingne-12.jpg

Bu kadar sorun etmeyin bence.Öncelikle iyi bir yere güzelce şekil verdirin ve inceltin sonrada saç renginize yakın bir boya alarak boyayın.

en sevdigim kas tipi... zahmet olmazsa sac rengini ve kaslarini atabilir misin..buyuk yuze ince kas gitmez..yuzun ufak degilse kasinin kalin olmasi iyidir

Görmeden söyleyebilirim ki seni farklı yapan bir güzelliğe sahipsin, insanların sahip olmadığı şeylere özenmesi kadar doğal normal bi durum yok. Tek ihtiyacın olan özgüven. Kendini olduğun şekilde sevmelisin. Özellikle biz kadınlar sarı yaparız siyah isteriz, siyah yaparız sarı isteriz. Durup düşünmek gerekiyor, başkalarına benzememenin emsalsiz olmanın bi insanı ne kadar değerli kıldığını farketmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Şuan senin özendiklerin sana özeniyor. Ve ekstra bir bilgi çoğu kadının tecrübesinde vardır ki kaşları inceltmek kolaydır ama kalınlaştırmak zordur. Kaşlarına radikal bi değişiklik yapmadan önce tecrübeli birilerine kaş şeklini değiştirebilirsin. Sahip olduğunu kullanmalısın yani.

Back