• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yakışmadı diyorlar :(

bide canım ne kadar arayla boyamalıyım yani bana kalsa bugün boyamak isterim saçımı dün boyattım ne zaman boyarsam daha iyi olur böyle turuncu gezmek istemiyorum pek

Saç rengin gayet güzel :56: ama modeli çok çok kötü .Bana kalırsa düz bir kesim yaptırmalısın .
Kaşların da çok sırıtmış ,gerekiyorsa onlarıda açtır .

Bir de koyu renk ruj ve allık kullanmanı öneririm .

Son düzenleme:
bide canım ne kadar arayla boyamalıyım yani bana kalsa bugün boyamak isterim saçımı dün boyattım ne zaman boyarsam daha iyi olur böyle turuncu gezmek istemiyorum pek

açıcı uygulandı diyorsun 5 , 6 gün geçsin aradan cnm ondan sonra tekrar boyarsın .
açık kumralda senin istediğin renk olur ,bu saçının üzerine o kadarda açık olmaz merak etme ..

Saç rengin gayet güzel :56: ama modeli çok çok kötü .Bana kalırsa düz bir kesin yaptırmalısın .
Kaşların da çok sırıtmış ,gerekiyorsa onlarıda açtır .

Bir de koyu renk ruj ve allık kullanmanı öneririm .

teşekkür ederim :) evde olduğum için makyaj yapamdım ama çıkarken mutlaka denicem :)
kesime gelince o benim için bi hayal kırıklığı zaten canım şuan uzamasını bekliyorum düz kesim falan desem dahada kısaltırlar diye çok korkuyorum

kahvenin hangi tonu mesela canım bide artık evde boyamayı düşünüyorum galiba cnm o yüzdn sordum

çikolata kahve,bal kahve vs tüm kahve tonlarını araştır ama sana en çok giden kahvenin tonları olur sarı kumral düşünme bence yaşlı gösterir seni :34:

çikolata kahve,bal kahve vs tüm kahve tonlarını araştır ama sana en çok giden kahvenin tonları olur sarı kumral düşünme bence yaşlı gösterir seni :34:

genelde sarı renkler için hep aynı şeyi diyolar bana canım zaten :)
:16:kahvenin renklerini araştırcam ama bi tane gerçekten yakışcağını düşündüğün bi renk önerirmisin canım içinde turunculuk olmayan ama güzl bi kahve ? tabi zahmet olmazsa:26:

genelde sarı renkler için hep aynı şeyi diyolar bana canım zaten :)
:16:kahvenin renklerini araştırcam ama bi tane gerçekten yakışcağını düşündüğün bi renk önerirmisin canım içinde turunculuk olmayan ama güzl bi kahve ? tabi zahmet olmazsa:26:

buzlu kahve ve bal kahve çok güzel içinde kızıllık yok.bal kahvede doremsilik var biraz ama gider sana..buzlu kahve de soğuk bi kahve yansımasız..loreal casting in kahve serisinde işte benim rengim diyeceğine inanıyorum canım kolay gelsin şimdiden :34::54:

buzlu kahve ve bal kahve çok güzel içinde kızıllık yok.bal kahvede doremsilik var biraz ama gider sana..buzlu kahve de soğuk bi kahve yansımasız..loreal casting in kahve serisinde işte benim rengim diyeceğine inanıyorum canım kolay gelsin şimdiden :34::54:

çok teşekkür ederim canım yarın alıp boyamayı düşünüyorum .resimelerimi koyarım :)

selam canım.saçlarını turuncu gibi olan renge sanırım yeni boyattın

ben saç boyandıktan sonra yeni renge 1 ay sonra geçilmeli diye biliyorum

yani iyice yıpranmaması için :50:

bir şey değil canım ama ilk boyamada istediğini elde edemeyebilirsin olsun en azından turunculuk belki biraz gitmiş olur:107:

bend öyle düşünüyorum canım yani hemen aynı renk olmaz ama turunculuk kaybolabilir inş.:38:
bide saçım açık tonda ya inş daha iyi tutar diye düşünüyorum.
bal kahvenin rengine baktım çok güzel ama acaba onunla turunculuk kapanmaz mı diye korktm aslında buzlu kahvede çok hoş o boyanınca koyu çıkar mı ki?
iki rengide çok beğendim birini seçicem artık :46:

1 ay turunculukla gezmek için çok uzun :( inşallah atanırsam 11 eylülde öğretmen olarak göreve başlıcam gittiğim yerde biraz daha bakımlı olmak istiyorum ilk günden köyü olmayayım diye hemen boyamak istiyorum:46:

bende bu 2 rengin çok yakışacağını düşünüyorum sana :31: ikisinden birine karar ver boyat ikiside hoş olur yakışır yani :16:

ben onu tamamen unutmuşum canım :32:
hemen koyuyorum:46:
saçımın şuanki hali resim kötü ama :(
Eki Görüntüle 496109 Eki Görüntüle 496110

açık saç rengi sana yakışşır bence tonlarını bulmak mesele ve açık saç rengi makyaj ister allık ve rumel kesin sürmelisin eğer bunu yapabilirsen yaptır ama yavaş yavaş aç alışırsın ilk başta garipsersin ama zamanla makyajınıda oturtursun başkalarının ne dediğine önem verme fazla ama erkek arkadaşının beğenmemesi kıskançlıktanmı yoksa ama bence gider daha havalı olursun ama dip boyanında ihmal etme her ay tamamı bakım işi bu herkese göre değişir ama çok hava verdiği kesin insana açık saç renginin bana göre

Back