Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide canım ne kadar arayla boyamalıyım yani bana kalsa bugün boyamak isterim saçımı dün boyattım ne zaman boyarsam daha iyi olur böyle turuncu gezmek istemiyorum pek
açıcı uygulandı diyorsun 5 , 6 gün geçsin aradan cnm ondan sonra tekrar boyarsın .
açık kumralda senin istediğin renk olur ,bu saçının üzerine o kadarda açık olmaz merak etme ..
bugün saçımı boyattım kızlar açıcı falan uygulandı yıprandı saçlarım ve rengide böle oldu pek beğenmedim ya turuncu oldum bu gece flasla çekilmiş hali
Eki Görüntüle 499775
Eki Görüntüle 499776
çok kötü mü kızlar .napmalıyım?
Saç rengin gayet güzel ama modeli çok çok kötü .Bana kalırsa düz bir kesin yaptırmalısın .
Kaşların da çok sırıtmış ,gerekiyorsa onlarıda açtır .
Bir de koyu renk ruj ve allık kullanmanı öneririm .
keşke kahve tonları olsaydı..ama saçını yıpratma hemen bekle biraz dönmek isityosan dönersin zamanla
kahvenin hangi tonu mesela canım bide artık evde boyamayı düşünüyorum galiba cnm o yüzdn sordum
çikolata kahve,bal kahve vs tüm kahve tonlarını araştır ama sana en çok giden kahvenin tonları olur sarı kumral düşünme bence yaşlı gösterir seni
genelde sarı renkler için hep aynı şeyi diyolar bana canım zaten :)
kahvenin renklerini araştırcam ama bi tane gerçekten yakışcağını düşündüğün bi renk önerirmisin canım içinde turunculuk olmayan ama güzl bi kahve ? tabi zahmet olmazsa:26:
buzlu kahve ve bal kahve çok güzel içinde kızıllık yok.bal kahvede doremsilik var biraz ama gider sana..buzlu kahve de soğuk bi kahve yansımasız..loreal casting in kahve serisinde işte benim rengim diyeceğine inanıyorum canım kolay gelsin şimdiden
bir şey değil canım ama ilk boyamada istediğini elde edemeyebilirsin olsun en azından turunculuk belki biraz gitmiş olur:107:çok teşekkür ederim canım yarın alıp boyamayı düşünüyorum .resimelerimi koyarım :)
bir şey değil canım ama ilk boyamada istediğini elde edemeyebilirsin olsun en azından turunculuk belki biraz gitmiş olur:107:
selam canım.saçlarını turuncu gibi olan renge sanırım yeni boyattın
ben saç boyandıktan sonra yeni renge 1 ay sonra geçilmeli diye biliyorum
yani iyice yıpranmaması için
selam canım.saçlarını turuncu gibi olan renge sanırım yeni boyattın
ben saç boyandıktan sonra yeni renge 1 ay sonra geçilmeli diye biliyorum
yani iyice yıpranmaması için
ben onu tamamen unutmuşum canım
hemen koyuyorum
saçımın şuanki hali resim kötü ama
Eki Görüntüle 496109 Eki Görüntüle 496110