• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yakışmadı diyorlar :(

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
kızlar size bişi sorcam çevremdeki herles açık rengi bana yakışmadığını söylüyo ama bende sarı saçları açık renkleri falan görünce çok beğeniyorum yani açık renkler çok çekici geliyo bana ama işte başta sevgilim olmak üzere herkes pek yakıştıramadığından yapamıyorum .sizcede yakışmaz mı yada siz eğer yakışır derseniz bi renk önerir misinz ?
şimdiden sevgiler :)

Canım bi resim filan koysan daha iyi olmaz mı? :) Hatta koyman şart yani yoksa nerden bileceğiz sana yakışıp yakışmadığını..

Canım bi resim filan koysan daha iyi olmaz mı? :) Hatta koyman şart yani yoksa nerden bileceğiz sana yakışıp yakışmadığını..

ben onu tamamen unutmuşum canım :32:
hemen koyuyorum:46:
saçımın şuanki hali resim kötü ama :(
$Fotoğraf0418.jpg $fotoğraf0420.jpg

canım bence açık kahve tonları olur da sanırım şu an kızıl gibi saçların.. bence açık kahve-fındık kabuğu falan gider sana ;)

kızılı bırak ama:20:

canım bence açık kahve tonları olur da sanırım şu an kızıl gibi saçların.. bence açık kahve-fındık kabuğu falan gider sana ;)

kızılı bırak ama:20:

4 yıldır kızıl kullanıyorum zaten çok sıkıldım değişiklik istiyorum ama cesaret edip karar veremedim .önerin için teşekkürler canım bi resim koyarmısn önerdiğin :) şididen sağol

ben senin yerinde olsamzaten sacların çok uzun degıl arkaları daha kısa hareketlı yanları daha belırgın kalcak sekılde kestırırım sonrada uzerıne paket attır sacının bır ıkı ton acıgı balyajlar attır cok yakısır cok acık attırma ama zaten yıkandıkca hemen acılıyo

çok açık bir renk yaptırma, açık renkler (eğer doğal saçın değilse) her zaman yaşlı gösteriyor.. kumral güzel olur bence sana... ama açık kumral değil..

kızlar bi yardım edin lütfen ya gerçekten kuaföre gitcem ama ne dicem ne renk olsa güzel olur bi ömeride bulunun
size ihtiyacım var

bencede bi arkadaşım yazmış önler uzun ense kısa bi kesim yaptır balyaj attır çok güzel olur sonrda resim koy bakalım canım....

bugün saçımı boyattım kızlar açıcı falan uygulandı yıprandı saçlarım ve rengide böle oldu pek beğenmedim ya turuncu oldum bu gece flasla çekilmiş hali
$DSCN0973 (450 x 450).jpg
$DSCN0976 (450 x 450).jpg

çok kötü mü kızlar .napmalıyım?

kahve tonları kullanmalısın
esmer ten kızılı, bakırı kaldıramıyor..
siyah yapmayı düşünmezsin gönlün açık renklerden yana belli ki koyu yaparsan boğabilir..
ancak ben açık kahvelerin ötesine geçme derim, saçını daha fazla açarak yıpratma..
fındık kabuğu güzeldir..

evet iyi durmamış hakikaten, bence palettenin açık kumralı daha iyi olur sana onu dene....

Back