- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
O zamanlarda bence gerçekten samimiydi ama işte otorite güç insanı böyle değiştiriyormuş demekki
O zamanlarda bence gerçekten samimiydi ama işte otorite güç insanı böyle değiştiriyormuş demekki
hiç bir hükümet dört dörtlük olamaz..yaptıkları iyi şeylerde var kötülerde..
kötüler derken halka olumsuz yansıması olan demek istedim..
suriyedeki halkı kabul etti tamam ama tüm ülkede Suriyeli dilenciler çok üzülüyorum keşke imkan olsa işe sokulsa..sonra kadının biri evini kiraya vermiş Suriyelilere ödeyememişler kadın ısrarla isteyince kadının ağzına boru sokup suyla doldurmuşlar..kadın ölmüş..Suriyeli kadınlar kuma gitmeye bile razıymış..
Elinde belge olsaydi bile bunu yayinlamazdi... Buna adim gibi eminim :)Adam karalamak mı? Karalamak dediğiniz şey bir nevi iftiradır yazar iftira atmamış ki doğruları yazmış kendisi onun öğrenci yıllarında kurulmamış olan bir üniversitenin mezunu gözüküyor. Okul yandığı için kayıtlar yok deniyor hem de bu teknolojide pekala bu iddialara diploması ile ve okulun kayıtları ile cevap verebilirdi kaldı ki onu da geçelim sayın AKP Cumhurbaşkanı adayımızın yabancı dili yok, Akdeniz'e White Sea diyen ve dünya aileme bu sözleriyle rezil olan birinden bahsediyoruz. Ama biz en ufak bir yere başvurmak istesek yabancı dil soruyorlar bundan sonra bizde ama Cumhurbaşkanı da yabancı dil bilmiyor der çıkarız işin içinden artık o bilmiyorsa kimsenin bilmesine gerek yok demek ki. Tabii ki şaka yapıyorum Erdoğan bilmese bile biz biliriz kendimizi geliştiririz öyle bir Üniversiteden mezun olmakla olmuyor her anlamda donanımlı olmak lazım.
Yani ne demek oluyor bu? Otorite, güç insana haram yedirebilir bu da mubahtır mı demek?
Otorite ve güç böyle yaparmı insanı,bu kişi birde TC başbakanı..
Öyle olsaydı diğer kişilerde dünaynın en zengin bilmem kaçıncı başbakanı olurlardı..
O zamanlarda o tarihlerde böyle güzel okullar, şartlar yokken böyle güzel eğitimle alan kendini her alanda zenginleştiren Cumhurbaşkanlarımız hepsini sevgiyle anıyorum. Çağdaş yaşamın içinde olmayan kendini her alanda geliştiremeyenler bilmedikleri alanları yok etmek isterler çünkü bilemezler ne olduğunu insana ne kattığını.
Yabancı dil bilmeyen kulaklıkla ve tercümanla ülkeler arası bağlantı kurabilecek olan bir Cumhurbaşkanı adayı, diplomasının muamma olduğu bu kadar konuşulduğu zamanda ortaya çıkarılamaması gerçi sadece İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirmek yetiyorsa iyi o zaman her bitiren koysun adaylığını zaten ben de şahsen bilinmeyen, hiçbir parti ile alakası olmayan birini istiyorum.
Ama bu ülkede en az 2 yabancı dil bilmeyen adam gibi bir meslek sahibi olamazken, neredeyse çaycıya bile yabancı dilin var mı diye sorulduğu ülkemizde Cumhurbaşkanı adayımızın yabancı dil bilmemesi pek bir İronik.
Öve öve bitiremeyenlere, yaptıklarına kılıf uydurmak için can çekişenlere de sinir oluyorum sürekli taşlayanlara da
"ben ne tek dil dedim ne tek din dedim. hiçbir yerde böyle bir konuşmamı bulamazsınız"
edit: bulundu
Eminim çok az vardır
önce
Türkiyenin ortadoğuda bir görevi var, nedir o görev. Biz geniş Ortadoğu ve Kuzey afrika projesinin es başkanlarından bir tanesiyiz. Bu görevi yapıyoruz biz.
Diyarbakıra çok farklı bakıyorum, Diyarbakırı istiyorum ki Şu anda Amerikanında düşündüğü, istediği Büyük Orta Doğu Projesi var ya, genişletilmiş Orta Doğu, yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız olabilir.
sonra
Ellerinde bir kağıt almış dolaşıyorlar, Amerikanın bir projesidir diyorlar. Bunu ispat ederlerse biz herşeye varız, Ama ispat edemezlerse alçaktırlar namussuzlardır.
bu liste uzar gider......
Offf iyi oku anlarsın
kusura bakma ama bu kadar da olmaz
çıkarılan anlam moralimi bozdu yahu
Başka böyle anlayan var mı?
Anlama özürlüymüşüm gibi konuşmayıp düzgün yazarsan herkes aynı şeyi anlar.
hanım abla da buna benzer bir şey anlamış bakarsan eğer.
Hayır böyle bir şeyi mubah gördüğümü kimse yazmadı şuana kadar.
Anlama özürllü olduğunu falan düşünerek de tek kelime yzmadım.
İnsanların nasıl değiştiğini söyledim ama bunu ne savundum ne de yorum yaptım
Bunun mubah oldğunu düşündüğümü nerden çıkardınız bunu anlamadım
Yani ne demek oluyor bu? Otorite, güç insana haram yedirebilir bu da mubahtır mı demek?
Offf iyi oku anlarsın
kusura bakma ama bu kadar da olmaz
çıkarılan anlam moralimi bozdu yahu
Başka böyle anlayan var mı?
Anlama özürlüymüşüm gibi konuşmayıp düzgün yazarsan herkes aynı şeyi anlar.
hanım abla da buna benzer bir şey anlamış bakarsan eğer.
Peki o yazılandan sonra insanlar otoriteyle nasıl değişebilir de yırtık bir ayakkabıyla girdiği siyasetten sonra bu kadar zenginleşebilir. Kendi yazdığınla bunu bağlar mısın? Ya da gerçekten nasıl zenginleşmiş olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?