- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Hiç güleceğim yoktu canım. Asgari ücretin şu an ne kadar olduğunu biliyor musun ?
sadecee senin ödediğin vergilenlemi bagladın kız sen ne zenginmişssin haberimiz yokmus
Bağlanmasın mı ?
Sonra da Urugay cumhurbaşkanını alkışlıyoruz topikte.
Sosyal devlet anlayışına bakarsak eğer şartlarına göre maaş bağlanmalı.
Fakir edebiyatı yapmayan insanlar için söylüyorum. Ve dağıtma kıstasının iyi araştırılması lazım.
Yoksa muhtaç ve çalışamayan insanlara bakılmasından rahatsızlık duyan yoktur sanırım.
Aksini söyleyenler boş konuşuyor demek ki. :) Kanunda yazanı dikkate almamız yeterli.
Öyle tabi. Onu da evet oyu veren %68 düşünsün. :)
Valla adam önceden lokmasini sayarak yiyordu fakat şimdi bir sitede 15 20 tane dairesi var ve bu adam AKP'YE oy vermiyor. Valla böyle çoook var. Ayrıca yetim maaşı, dul maaşı, bakım maaşı, yaşlı maaşı, engelli maaşı, engelliye bakana verilen maaş, genç erkeklere evlendiklerinde devletin verdiği faizsiz kredi uzun vadede ödeme. Artık her şey çok farklilasti. Artık fakir yok demiyorum tabiki ama onlara da yoksulluk maaşı veriliyor ve yardım kuruluşların sayısı arttığı için onlara yardım kolaylasti. Bu işlerin takipçisi olduğum için biliyorum emin olabilirsiniz. . Selametle...
Keske daha iyi sartlarda yetisse o cocuklar, keske devlet daha fazla imkan saglasa.
Herkes 1 cocukta kalirsa yarin bizde soyu tükenen bir toplum oluruz.
Bak bugün bati kadinlari dogursun diye yapmadigini birakmiyor ama yok, kimse rahatini bozup dogurmak istemiyor.
Bakamadigi cocugu dünyaya getirmek elbette yanlis ama artik dünyaya gelmis bir cocuk ve annesi icinde iyi seyler yapilmali..
Keske daha iyi sartlarda yetisse o cocuklar, keske devlet daha fazla imkan saglasa.
Herkes 1 cocukta kalirsa yarin bizde soyu tükenen bir toplum oluruz.
Bak bugün bati kadinlari dogursun diye yapmadigini birakmiyor ama yok, kimse rahatini bozup dogurmak istemiyor.
Bakamadigi cocugu dünyaya getirmek elbette yanlis ama artik dünyaya gelmis bir cocuk ve annesi icinde iyi seyler yapilmali..
birebir o mahallede yaşayanlardan duyduğu şeyler onların içinde kızkardeşim..tabiiki yardımlaşmak güzel kesinlikle suiistimaller araştırılmalı..onu sorarsan 1400 lede geçinemez kirada 5 kişilik aile..
cryptic bu komik değil mi?
ailede kaç kişi varsa ve çalışmıyorsa devlet onlara maaş bağlayacak diye bir şey yok ki..
sonuçta o evde olan 5 kişiden 3 ü çalışabilecek yaşta olsa devlet de salak mı Allah aşkına demez mi bunların eli armut mu topluyor diye.
ergen kız erkek çalışmayıp da devlet bana baksın ya da neden bakmıyor diyorsa eğer valla dalkavukluktur bu.
bir kere bu işler hayır işi dahi olsa İslam der ki" birine sürekli yardım etmek yerine ona çalışma imkanı sunun" çünkü bu yardımın sonu yok ama kendi çalışır kazanırsa bu daim olur.
Yırtık ayakkabı ile siyasete giren bir kişi nasıl oluyorda dünyanın en zengin on kişi arasına girebiliyor. Bu herifin 99 da bir konuşması vardı. Ne diyordu "Eğer bir gün duyarsanız Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir." ee Allah söyletmiş
... "Bu" diye seslenince daha mi etkili oluyor yani ? Yaptigi saygisizliktan baska bisey degil....
Yazarlarin her yazisi dogru olacak diye biseyde yok... Helal olsun dediginiz yazar bu sefer erdogan hakkinda güzel seyler yazsa isyanlara binersiniz ya neyse. Maksat adam karalamak .......
Yırtık ayakkabı ile siyasete giren bir kişi nasıl oluyorda dünyanın en zengin on kişi arasına girebiliyor. Bu herifin 99 da bir konuşması vardı. Ne diyordu "Eğer bir gün duyarsanız Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir." ee Allah söyletmiş
... "Bu" diye seslenince daha mi etkili oluyor yani ? Yaptigi saygisizliktan baska bisey degil....
Yazarlarin her yazisi dogru olacak diye biseyde yok... Helal olsun dediginiz yazar bu sefer erdogan hakkinda güzel seyler yazsa isyanlara binersiniz ya neyse. Maksat adam karalamak .......
"ben ne tek dil dedim ne tek din dedim. hiçbir yerde böyle bir konuşmamı bulamazsınız"
edit: bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?