Yakışır..

Hiç güleceğim yoktu canım. Asgari ücretin şu an ne kadar olduğunu biliyor musun ?

birebir o mahallede yaşayanlardan duyduğu şeyler onların içinde kızkardeşim..tabiiki yardımlaşmak güzel kesinlikle suiistimaller araştırılmalı..onu sorarsan 1400 lede geçinemez kirada 5 kişilik aile..

sadecee senin ödediğin vergilenlemi bagladın kız sen ne zenginmişssin haberimiz yokmus

Zenginim tabisi,

Erkek çalışamıyorsa elbette yardım alacak,yok koca sağlıklı ise çalışmıyorsa devlet niye yardım etsin ona..
Muhtaç olana tabiki yardım edilsin,ona birsözüm yokki..

Aksini söyleyenler boş konuşuyor demek ki. :) Kanunda yazanı dikkate almamız yeterli.

Öyle tabi. Onu da evet oyu veren %68 düşünsün. :)

Bencede ...

Hangi ara zengin olmu bunlar,sizede selametle..

Bu da yanlış weiss “ben doğurayım nasıl olsa devlet bakar.” Bu da yanlış ama tamamen bilinçten geliyor her şey.
Bizim burada da işçiler var 20 li yaşlarda. Ben onların eşinden önce doğurdum onlar 2.,3. Yü yaptılar bile. Sonra zam zamanları bir sürü konuşma, gürültü.. 2-3 çocuk var, karım çalışmıyor, çocuklar okula gidiyor diye başlayan değişik cümleler.
O yüzden herkes ya ayağını yorganına göre uzatacak ya da boyuna uygun yorgan bulacak.

weis ondan değil,bunun dersanesi var kişisel gelişim için yüzme vb gibi kurslara göndermek lazım..sorumluluk çok fazla değilmi sence..gelire göre yapmak gerekmezmi..:44:

Zaten dogursunlar devlet bakar demedim.
Artik dünyaya gelmis bir cocuk ve annesi icin elbette iyi birseyler yapilmali ama 1 cocukta kalmakta iyi degil dedim.
Yani insanoglunun eksigi bitmez, hep birseyler olsun ister, onu alir sunu ister, sunu alir bunu ister hep der dur daha gecinemiyoruz sunuda alalim sonra cocuk denir.
Buda yanlis.
Yani elbette ki cocuklar bakabilecegin kadar yapilmali ama mesela durumu cok iyi olupta " ay ben 1 cocuga zor bakiyorum" diyenleride görüyoruz.
Yani durumu iyi olanlarda sirf rahatim bozulacak diye cocuk yapmaktan kacmamali.

Son düzenleme:
birebir o mahallede yaşayanlardan duyduğu şeyler onların içinde kızkardeşim..tabiiki yardımlaşmak güzel kesinlikle suiistimaller araştırılmalı..onu sorarsan 1400 lede geçinemez kirada 5 kişilik aile..

cryptic bu komik değil mi?
ailede kaç kişi varsa ve çalışmıyorsa devlet onlara maaş bağlayacak diye bir şey yok ki..
sonuçta o evde olan 5 kişiden 3 ü çalışabilecek yaşta olsa devlet de salak mı Allah aşkına demez mi bunların eli armut mu topluyor diye.
ergen kız erkek çalışmayıp da devlet bana baksın ya da neden bakmıyor diyorsa eğer valla dalkavukluktur bu.
bir kere bu işler hayır işi dahi olsa İslam der ki" birine sürekli yardım etmek yerine ona çalışma imkanı sunun" çünkü bu yardımın sonu yok ama kendi çalışır kazanırsa bu daim olur.

Bizim cumhurbaşkanımız olmadığı kesin
zira gavuruz, güzel izmirimize ayrılan ödenek ortada
izmirde de fakirlere, göçmenlere yönelik bir sürü proje var ama görülmüyor ki
göçmenlerin uyum süreci için ekonomik düzeyi düşük ailelere bakıcı abi,ablalar gönderiliyor
fakirlere yönelik sayısını unuttum şimdi her sabah metroda dev ekranda görüyordum bilmemkaç bin kişiye pide, çorba yemek dağıtıldı
engelliler için yapılan yollar vs.
görmek istemezler çünkü marmaray var
hay marmarayın alnından öpeyim o neymiş be konuş konuş bitmedi
biri de aziz başkanın yeni dönem ulaşım projelerini konuşsun, 1.5 saatlik yola banliyo treni çekildi
daha arttırılması için inşaat devam ediyor
izmirin bir yerinde inşaat bitiyor bir yerine başlıyor
medya bunları görür mü görmez?
birilerinin yalakçıları çünkü onlar.

edit: bir de yaşlılar için gönderilenler var. onlarla da ilgilensin diye. gönüllülük esasına dayanıyor tabii.

Son düzenleme:
hiç bir hükümet dört dörtlük olamaz..yaptıkları iyi şeylerde var kötülerde..
kötüler derken halka olumsuz yansıması olan demek istedim..
suriyedeki halkı kabul etti tamam ama tüm ülkede Suriyeli dilenciler çok üzülüyorum keşke imkan olsa işe sokulsa..sonra kadının biri evini kiraya vermiş Suriyelilere ödeyememişler kadın ısrarla isteyince kadının ağzına boru sokup suyla doldurmuşlar..kadın ölmüş..Suriyeli kadınlar kuma gitmeye bile razıymış..

canım çocuklar küçükmüş..

... "Bu" diye seslenince daha mi etkili oluyor yani ? Yaptigi saygisizliktan baska bisey degil....

Yazarlarin her yazisi dogru olacak diye biseyde yok... Helal olsun dediginiz yazar bu sefer erdogan hakkinda güzel seyler yazsa isyanlara binersiniz ya neyse. Maksat adam karalamak .......

Yırtık ayakkabı ile siyasete giren bir kişi nasıl oluyorda dünyanın en zengin on kişi arasına girebiliyor. Bu herifin 99’ da bir konuşması vardı. Ne diyordu "Eğer bir gün duyarsanız Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir." ee Allah söyletmiş

O zamanlarda o tarihlerde böyle güzel okullar, şartlar yokken böyle güzel eğitimle alan kendini her alanda zenginleştiren Cumhurbaşkanlarımız hepsini sevgiyle anıyorum. Çağdaş yaşamın içinde olmayan kendini her alanda geliştiremeyenler bilmedikleri alanları yok etmek isterler çünkü bilemezler ne olduğunu insana ne kattığını.

Yabancı dil bilmeyen kulaklıkla ve tercümanla ülkeler arası bağlantı kurabilecek olan bir Cumhurbaşkanı adayı, diplomasının muamma olduğu bu kadar konuşulduğu zamanda ortaya çıkarılamaması gerçi sadece İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirmek yetiyorsa iyi o zaman her bitiren koysun adaylığını zaten ben de şahsen bilinmeyen, hiçbir parti ile alakası olmayan birini istiyorum.

Ama bu ülkede en az 2 yabancı dil bilmeyen adam gibi bir meslek sahibi olamazken, neredeyse çaycıya bile yabancı dilin var mı diye sorulduğu ülkemizde Cumhurbaşkanı adayımızın yabancı dil bilmemesi pek bir İronik.

Son düzenleme:

"ben ne tek dil dedim ne tek din dedim. hiçbir yerde böyle bir konuşmamı bulamazsınız"

edit: bulundu

Son düzenleme:

Adam karalamak mı? Karalamak dediğiniz şey bir nevi iftiradır yazar iftira atmamış ki doğruları yazmış kendisi onun öğrenci yıllarında kurulmamış olan bir üniversitenin mezunu gözüküyor. Okul yandığı için kayıtlar yok deniyor hem de bu teknolojide pekala bu iddialara diploması ile ve okulun kayıtları ile cevap verebilirdi kaldı ki onu da geçelim sayın AKP Cumhurbaşkanı adayımızın yabancı dili yok, Akdeniz'e White Sea diyen ve dünya aileme bu sözleriyle rezil olan birinden bahsediyoruz. Ama biz en ufak bir yere başvurmak istesek yabancı dil soruyorlar bundan sonra bizde ama Cumhurbaşkanı da yabancı dil bilmiyor der çıkarız işin içinden artık o bilmiyorsa kimsenin bilmesine gerek yok demek ki. Tabii ki şaka yapıyorum Erdoğan bilmese bile biz biliriz kendimizi geliştiririz öyle bir Üniversiteden mezun olmakla olmuyor her anlamda donanımlı olmak lazım.

Sinyalleri zamanında vermiş

O zamanlarda bence gerçekten samimiydi ama işte otorite güç insanı böyle değiştiriyormuş demekki

Bence de seviyeyi korumak lazım sonra bu durum karşılıklı bir hal alıyor ve terbiyesizliği yapanlar kenara çekilince RTE suçlu oluyor.

"ben ne tek dil dedim ne tek din dedim. hiçbir yerde böyle bir konuşmamı bulamazsınız"

edit: bulundu

Ağustos 2010 ''AKP hiçbir terör örgütüyle masaya oturmaz. Müzakere yapmaz.''
''Terör örgütüyle hiçbir zaman masaya oturmadık, hiçbir zaman da oturmayacağız''

Aralık 2012 ''Adayla görüşme yaptırırız.Kimlerle ? İşte bu işlerle ilgili olan, elemanlarımız vasıtasıyla. ''
- Şu sıralar halen var mı bir görüşme ?
''Halen var tabii.''

''Ha bu arada İmralıyla ilgili, görüşmeler yine olabilir''

Eylül 2012 ''Şimdi terör ile kim içiçe ? Bu önemli. Yani terör ile içiçe olanla, neyi konuşacam ; teröristle yanak yanağa olan , onunla sarmaş dolan olan bir eşbaşkanla , nasıl olacakta ben konuşacam. Ben bununla konuştuğum zaman , bu ülke'deki şehit anneleri ... Az önce söylüyorsunuz değil mi ? Analar ağlamasın. Peki bu ağlayan analar, bir başbakan olarak , beni onlarla böyle masada gördüğü zaman , onlar ne der ? Kusura bakmayın ben 1 tane şehid annesinin, gözyaşını bunların hiçbirine değişemem ''

Şubat 2013 ''Burada hepsi, farklı farklı görüştüğünüzde ; dedikleri şu ; 'İmralı ne derse, biz onu yaparız' (Öyle diyorlarmış) . Şuanda imralı beklentilerimize cevap verecek noktaya doğru birdefa adımlarını atıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…