Yakışır..

evet artık göze göz dişe diş olacak savaş çıkmış can yan mış umurda olmayacak bir kişi için binlerce kişi kurban olabilir..

Hitlerin bile peşinden milyonlar gitmedi mi?
Benim mantığım almıyor, ama malesef olabiliyor ...
Hem de dogrulugunu kendileri itiraf ettikleri halde.. Bunlarin hepsi gozardi ediliyor bugun.. Halbuki bu ulkede veya baska bir ulkede baska biri yapsa vatan hainliginden yargilanir. AKP iktidarinda Turkiye'nin icine dustugu acizlige bakar misiniz?
Ergenekoncular bilgisayarda bulunduğu iddia edilen sahte belgeyle, " cami bombalayıp ihtilal yapacakları " yalanlarıyla ömür boyu hapse mahkum edilirken yerden yere vuranlar, Iktidar partisi türbe bombalayıp savaş çıkartacaklarını itiraf ettiklerinde " ülke sırrı ortaya çıkartıldı" diye ayaklandı.
Şimdi bunların samimiyetine nasıl inanalım biz?

onu taraftarlarıda o derece hayrandı hitlere..konuyla ilgili 7..8 film izledim..kaybedeceklerini anlayınca kadın önce çocuklarını zehirledi sonra eşi ve kendisi intihar etti..

Güçlünün yanında olma güce tapma bir nevi
Hani iktidar ya...
Hani yıllardır seçimlerden galip çıkıyor ya...
Yine biz kazandık havasındalar
Evet bu iş seçimle olmayacak,seçimle gitmeyecekler
ben ona olan inancımı kaybedeli çok oldu
Fakat çok kötü bir son bekliyor öyle böyle değil
hemen değil daha uzun yıllar çekeriz gibime geliyor
Ama eninde sonunda felaket gerçekleşecek
İlahi adalete inanan bir insan olarak yazıyorum işte buraya

Ayrıca nasıl bir mükemmellikse adam 2001 ekonomik krizinin resmen müsebbibi... Daha ne yapması gerekiyor acaba toz kondurmanız için?
ekonomik krizler üretimi olmayan toplumlarda olur......şu an sıcak parayla dolar baskılanıyor helganın emekliliğni şu an vergilerinle fonluyorsun..........ahmet necdet sezer politikacı değildi

Parkon'un verdigi Hitler ornegindeki gibi... Evet.. Diktatorler secimle gelirler, ama secimle gitmezler.. Daha hic kimse diktatorlukten bahsetmediginde ben bunu yazdim, her zaman da soylerim.. Erdogan da secimle gitmeyecek... Digerleri gibi.. Hitler'in pesindeki basireti baglanmis milyonlara Almanya'nin bugun hala akli ermiyor.. Saddam ise sandiktan % 99 la cikiyordu artik son zamanlarinda... Isi o raddeye kadar getirmisti yani..

Harakiri yapmasa bari... Japonlarda boyle yuzkizartici bir sucla sorgulanmak serefsizlikle suclanmakla esdegerdir. Biz ise yuzsuzlukte sinir tanimiyoruz maasallah..

Ne samimiyeti... Birileri adamin yalanlarindan video serisi yapmis, 1... 2... diye gidiyor, sen hala hangi samimiyetten bahsediyorsun?

Biz de ilerleyen yıllarda baktığımızda aklımız ermeyecek sanırım
Türkiye böyle bir şeyi daha önce ne gördü ne duydu
Kısmet bizim jenerasyonaymış
Evet, Türkiye bana kalırsa Atatürk'ten sonra hiç layığıyla yönetilemedi
Ama hiçbir yönetici de bu kadar felakete sürüklemedi ülkeyi
Eski bakanlar, başbakanlık yapmış olanlar onlar bile şokta
hepsi ulusalcı kesildiler başımıza
Bu kadarını onlar bile hayal edememişti çünkü
Yani sonuç olarak yıllardır el birliğiyle bugüne getirdiler ülkeyi
halk olarak biz de güya ses çıkarmaya çalıştık ama
gazetecilerimiz, aydınlarımız, insanlarımız öldürüldü her seferinde canımız yandı
hep susturulduk, zorla.
Umarım iyi günler görürüz
Nefes alamıyorum çünkü artık
vatanını seven bir insan olarak olanlara dayanamıyorum.

Yanlız çok tatlı ya
Ne kadar mutlu , ne kadarda içten seviyor.
Ben arada bişeyler kaçırıyorum ama ne anlamadım
Benim tv de Erdoğan ı gördüğüm zaman saçlarım prize parmak sokmuş insan tiplemesine benziyor.

Sesli guldum.. Seni cok iyi anliyorum, ayni hisler benim icin de gecerli...

dimi
ben "hımııııın pıh" yapıyorum

Dur bakalim, daha bir de sistemi degistirip baskan olma emelleri var.. Padisahligini ilan edecek, tek adam olacak daha..

Ben de aynı şekilde hissediyorum. Kanal değiştiriyorum. Gerçi bu günlerde onun olmadığı bir kanal bulmak zor oluyor ya neyse :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dur bakalim, daha bir de sistemi degistirip baskan olma emelleri var.. Padisahligini ilan edecek, tek adam olacak daha..

Allah göstermesin diyebiliyorum sadece
Sabun yapar o kendisine karşı olanlardan
Hani şu "geziciler", "cehapeliler", "dış mihraklar" falan
onlar işte

“Cumhurbaşkanı Atatürk”ü yazmaya gerek yok…
Yer gök onu anlatır…

yer gök onu anlatmaz. putlaştırma olmuş bu.

konuya gelecek olursak; insanlar çogunlukla iş yapandan ziyade, kendini iyi satabileni sever ve yüceltir. özellikle siyasette kendini iyi satabilen, konuşan, hitabeti ve ses tonu iyi olan, arada bir halkın ideolojik, kültürel veya milli duygularını okşayabilen (yani sömüren) insanlar iyi prim yapar. bu insanların yaptıgı ya da yapmadıgı hizmetler, yaptıkları yolsuzluklar, halka nefret aşılamaları.. vs önemli degildir.

çünkü insanların büyük kesimi cahildir, sorgulamaktan hoşlanmazlar. hitabet ve ses tonundan hoşlandıkları birini sembolleştirip onu takip etmek, onlar için daha kolaydır. bu kişiler için sembol haline geldigi için de eleştiremezler, her yaptıgını aklamaya çalışırlar. bu hep böyle oldu her zaman. ta ki herhangi bir şekilde o adam devrilip yerine karşıt ideolojinin savunucusu gelip bir önceki hakkında kara propaganda yapmaya başlayana kadar.

en yakın örnegi erdogan ve gülen kapışması... ikisini de sevenler vardı ama erdogan'ın imkanları daha genişti ve gülen'e baskın geldi. bu iki isim de sembol halindeydi bazı kesimler için ama karşılıklı kara propaganda başlayınca ikisini de ölesiye savunanlar bir anda taraf degiştirdi. bazı gülen aşıkları ''aaa buu adam ajanmış, darbeciymiş'' dediler, erdogan aşıklarından bazıları da ''aaa bu adam dindar geçinip halkı soyuyormuş'' dediler. burada yapılan işler degil, hitabet, kara propaganda etkili oldu. sanki her şeyi bir anda ögrenmişler gibi yani bu tarz insanları kimse yaptıkları işler için sevmez aslında, çogunluk ideolojik ve kültürel kaygıları sebebiyle sever.

akp'nin bu kadar destek bulması en başından beri şaşırtıcı degildi zaten. çünkü bu ülkedeki insanların ailelerinden ve çevrelerinden küçük yaştan itibaren kafalarına kodlanan bir zihniyet, bir ideoloji var, islam... kendini laik olarak görenlerde bile var bu ideoloji az veya çok. ''çarşaf, örtü giymem ama müslümanım'', ''içki içerim ama elhamdülillah'', ''benim dedem hacı dolayısıyla ben de müslümanım'' gibi... eski refah partisi gibiler daha fazla dine yatkındı o yüzden akp kadar talep görmediler. akp ise daha ılımlı dindar görünümünde oldugu için ''benim dedem hacı'' diyenlerden de oy toplayabildi. diger yandan baş örtüsü üzerinden de diger büyük kesimin oyunu aldı falan filan... bunların tamamı ideolojik şeyler. bu yüzden bazıları erdogan'ı ölesiye savunur bazıları ölesiye yerer.

demokrasi gibi güzel bir göz boyama aracı da varken akp güzel güzel kullandı bunu. halbuki demokrasi tek başına boştur ve özellikle biatçı halkın yaşadıgı bir ülkede ''çogunlugun azınlıga dayatma aracı'' olarak kullanlabilir. şu anda da istedikleri gibi at koşturabiliyorlar bu yüzden. lafa gelince demokrasi çok güzel göz boyama aracı ne de olsa.

şimdi de dincilerin zamanı. kendi yandaşlarını zenginleştiriyorlar, tabi kendileri de zenginleşiyor bir yandan. ''yolsuzluk yapılmadı'' diyene gülmekten başka hiçbir cevabım olamaz. ama aynısını eski hükumetler de yaptı. her hükumet, kendi zengin kesimini yarattı, onları besledi ve bundan da nemalandı. şimdi dincilerin zamanı daha sonra yine buna karşı olanların zamanı gelecek. dinci yönetimler daha uzun sürelidirler ama sonuçta tarih tekerrürden ibarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…