• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yakışır mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kestrme canım bence pişman olursun

tatlımm bencee uzunn modeller sana daha güsell yakışırr.saçlarınn şuan muhteşemm.uzunkenn modell werdirmenn taraftarıyımm:lepi:

valla bence denemelisin ben öyle yaptım denemeden hiçbirşey anlamazsın içinde kalmasın nasılsa kökü bizde janımm git kuaförüne ve kestir düşünme bile sevgiler

cnm bencede kestirmee. Çok pişman olabilirsin istediğin gibi olmazsa. Beğenip bi modeli gidiyosun ama kuaför bazen tam oturtamıyor modeli. Sen saçlarından olduğunda kalıyosun

uzun hali daha iyi bence :) kestirmesen daha iyi olur
maşayla iri dalgalar da yapsan çok güzel olur değişiklik için

Kızlar haziran da mezuniyetim var, o tarihe kadar kestirmeyi düşünmüyorum açıkçası.. Ama yaz tatilinde bir değişiklik iyi olur diye düşünmüştüm.. Aslında fark ettim de, sçlarım çok uzun, bu resimdekini 5 ay önce çektirmiştim düşünün.. kıyabilir miyim bilmiyorum aslında..

Valla bana böyle kısa modeller yakışsa hiç düşünmicem çok modern duruyo ama canım eva'yla yüz şekliniz benzemiyo onda durduğu gibi durmayabilir.

zaten senin yüz şekline bu model daha çok yakışacaktır eva'dan

katie holmes a yüz şeklin daha çok benziyo bu da sana fikir olabilir

Son düzenleme:
Evet bu modeller de çok hoş.. Yaz için düşünebilirim aslında, mezuniyette uzun kullananyım da.. :)

bence kestir canım güzel olur bende çok seviyorum o boydaki saçları modellerini:)

Valla bana böyle kısa modeller yakışsa hiç düşünmicem çok modern duruyo ama canım eva'yla yüz şekliniz benzemiyo onda durduğu gibi durmayabilir.

zaten senin yüz şekline bu model daha çok yakışacaktır eva'dan

katie holmes a yüz şeklin daha çok benziyo bu da sana fikir olabilir

evt evt aynen bu model tam snein saçına ve yüzüne göre:)keisnlikle kestir:)bende düğünden sonra böle kestircem:)bıktım uzun saçtan:)

Değişim iyidir, geri dönüş fırsatın olduğu sıraca ama kestirirsen uzayana kadar hiçbirşey orjinali gibi olmayacak :) o yüzden kestirme böyle çok daha güzel bence.

Back