• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yakinlarimizin Dügününde Neler Giydik Yada Giyecegiz Hadi Paylasalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben eşimin kuzeninin düpününde bunu diktirmiştim kemeri kolyesini sonradan uydurduum ,etekleri kiloş geliyorsu altına da dore ince topuk ayakkabı giydim...
isilufuk0012.th.jpg

bu da benim geçen sene üniversite mezuniyet kıyafetim balo değildi.istanbulda boğazda suada'da (eski galatasaray adası) olmuştu ve çok şatafatlı bir elbise giyilemezdi çok zor bulmuştum bu tarz bir elbise:)

n7405287506336718102bx9.jpg

çoooooooook beğendim elbiseni.
bana nerden aldığını yazabilir misin acaba?*

sahra87 elbisen gerçekten çok güzelmiş bende nereden aldığını çok merak ettim

..................................

Son düzenleme:
iktisat fakültesi canım:))

arkadaşlar ben onu beşiktaştan bir mağazadan aldım..herhangi bir marka değil.böyle abiye,yarı abiye,şık kot şık bluzler satan bir dükkandı...geçen sene bir tane kalmıştı.baka bir elbise almak üzereyken bunu çıkarmıştı satıcı ve bende ilk görüşte vurulmuştum:))teşekkürler beğendiğiniz için:)

amannn allahımmmm bu pembei tesettürlü kıyafete bittimmm bizde alsak nerden aldınız acaba ???

tekbir3db5.jpg

b5wpm7bqmp3wz7ter.jpg

bende kardeşimin dugununde bunlardan bırını istiyorum ... sizce nasıl?

Canım, bence morun ayrı bir havası var. Daha ağır duruyor, daha dikkat çekici. Kırmızı çok sıradanlaştı bence....

bende bunu kuzenimin düğününde giymiştim

Son düzenleme:
Kızlar, temmuzun 26 sında ağabeyimin düğünü var. Çok güzel elbiseler aldık kız kardeşimle. Düğünden sonra eklerim...

tek fotomu bulamadım.. ablamın düğününü

Eklentiler

• $DSC_8057gg.jpg
    $DSC_8057gg.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 73
QUOTE=hera.zeus;7857842]tek fotomu bulamadım.. ablamın düğününü[/QUOTE]

:enbuyukkk: canım cok seker olmuşşun elbisenleee

Back