- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi EU1
benimki bunun tıpkısının aynısıydı kuzenimn dğününde giymiştmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba bu elbisenin aynısı bende kardeşimin nişanında giyindim vede benimde saçlarım sarı zevklerimiz aynıymış ya:enbuyukkk:kızkardeşim nişanımda giydi.. kataloğundaki 4üncü renkten. çok hoş ve göz alıcı bir renk
görümcemin nişanında giydim
mesela ben bunlari cok begendim
forumda bir kaç topiğe koymuştum ama belki görmeyen arkadaşlar olmuştur diye ekliyorum.kardeşimin sözünde giydiğim elbisem....
]
bu da benim geçen sene üniversite mezuniyet kıyafetim balo değildi.istanbulda boğazda suada'da (eski galatasaray adası) olmuştu ve çok şatafatlı bir elbise giyilemezdi çok zor bulmuştum bu tarz bir elbise:)
]
canim elbisen cok hosuma gitti.
duz sacli daha guzel olmus bence
en üsttekı modelın gumusunu nısanım ıcın bakmıstım ama sonra dan başka bır gümüş model aldım onun resmınıde ekledım buraya
bu da benim geçen sene üniversite mezuniyet kıyafetim balo değildi.istanbulda boğazda suada'da (eski galatasaray adası) olmuştu ve çok şatafatlı bir elbise giyilemezdi çok zor bulmuştum bu tarz bir elbise:)
bende yazın kuzenimin düğünü için bu elbiseyi aldım
]
nazariks kesinlikle düz saç , elbise cok güzel güle güle giyin bence 15 gün düşünüp de verdiğin paraya değmiş:1rolleyes:
zaza eklediğin elbiseler harika aşık oldum valla keşke 1taneside benim olsaydı senağlama
ulen aynını görümcek giymişti düünümde grisini sen kaça aldın bakem :delphin
kizlar bu model nasil kaydirigubbakcemile