• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yakinlarimizin Dügününde Neler Giydik Yada Giyecegiz Hadi Paylasalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
my.php

benimki bunun tıpkısının aynısıydı kuzenimn dğününde giymiştmmm

forumda bir kaç topiğe koymuştum ama belki görmeyen arkadaşlar olmuştur diye ekliyorum.kardeşimin sözünde giydiğim elbisem....

img2187xo3iq2by0.jpg

w600.png

bu da benim geçen sene üniversite mezuniyet kıyafetim balo değildi.istanbulda boğazda suada'da (eski galatasaray adası) olmuştu ve çok şatafatlı bir elbise giyilemezdi çok zor bulmuştum bu tarz bir elbise:)

Son düzenleme:
.....................................

Son düzenleme:
forumda bir kaç topiğe koymuştum ama belki görmeyen arkadaşlar olmuştur diye ekliyorum.kardeşimin sözünde giydiğim elbisem....
]

görmüştüm elbiseni çok güsel :asigim:

bu da benim geçen sene üniversite mezuniyet kıyafetim balo değildi.istanbulda boğazda suada'da (eski galatasaray adası) olmuştu ve çok şatafatlı bir elbise giyilemezdi çok zor bulmuştum bu tarz bir elbise:)
]

tam uydurmuşsun bence :asigim:

canim elbisen cok hosuma gitti.
duz sacli daha guzel olmus bence

saol cnm ..ben de kuaförde bi bayanda gördüm sordum nerden kaça aldın die kaydirigubbakcemile3
sonra tesadüf bi mağzada gördğm aldım ..

en üsttekı modelın gumusunu nısanım ıcın bakmıstım ama sonra dan başka bır gümüş model aldım onun resmınıde ekledım buraya

o modeli çok beğendim ben de ama pileli bana yakışmıo kalça belden geniş oldu için çok komik duruo bende..incecik olsam da alıp giyebilsem keşke :icecream:

kızlar benim eklediğim elbiseyi soranlar olmuş o hazır değil dikildi çok basit ayrıca modeli çıkartıp diktirebilirsiniz
nazariks çiğim bende kınamda giyindim senin elbisenden bayıla bayıla aldım ilk görüşte aşk tı bizimkisi:)

bende yazın kuzenimin düğünü için bu elbiseyi aldım

dsc0032711jm2.jpg

bu elbiseyi gecen sene cok yakin arkadasimin dügününde giyindim
sal pek uyumlu degil ama biraz dekoltemi kapatmak icin takmistim
lütfen alinti yapmayin

Son düzenleme:
buda baska dügün ayni elbise önden görünsün istedim :)

Son düzenleme:
nazariks kesinlikle düz saç , elbise cok güzel güle güle giyin bence 15 gün düşünüp de verdiğin paraya değmiş:1rolleyes:

zaza eklediğin elbiseler harika aşık oldum valla keşke 1taneside benim olsaydı senağlama

n7405287506336718102bx9.jpg

(: Doğru bir seçim olmuş. Ben de bu sene mezun oluyorum ve ne tesadüftür ki bizim ki de suada'da olacak. Istanbul Üniversitesi'nden mezun musun diye düşünmeden edemedim (:

bende yazın kuzenimin düğünü için bu elbiseyi aldım

]

ulen aynını görümcek giymişti düünümde grisini sen kaça aldın bakem :delphin:

nazariks kesinlikle düz saç , elbise cok güzel güle güle giyin bence 15 gün düşünüp de verdiğin paraya değmiş:1rolleyes:

zaza eklediğin elbiseler harika aşık oldum valla keşke 1taneside benim olsaydı senağlama

saol canem Şeniz

ulen aynını görümcek giymişti düünümde grisini sen kaça aldın bakem :delphin

hee aldığım yerde grisi de vardı canım

ben aldığım parayı söyleyem de sen de yaz ama kaça almış
kazık yedimmi anlayım kaydirigubbakcemile3
250 milyona aldım

Back