Yakında yalnız yaşayacağım... çok üzülüyorum. :(

elbette yalnızlık zordur da beslenme konusunu bu kadar kafanıza takacağınıza, ufak ufak mutfağa girmeye başlayın. evlenene kadar da tecrübe kazanmış olursunuz. yalnız yaşayan arkadaşlarım var, erkek veye kız. onlar da kendilerine göre bir düzen kurmuşlar. iş yerinde bir erkek arkadaş var, ara sıra hanımlara yemek, kek tarifi vs sorar. bakarız ertesi gün de gelebilecek şeyleri atıştırmalık olsun diye bize de getirir. korkmayın, zamanla siz de kendi düzeninizi kurarsınız. :KK66:

Neyinden korkuyorsunuz peki?

Güvenlik anlamında mı, yanınızda insan olmamasından mı?

Yanımda insan olmamasından.
Bir çok insan yazmış, hiç yalnız kalmamışsın gibilerinden.
Ama konumda yazdığım gibi ablam iş seyahatleri çok yapar veya tatile çıktığında benim yalnız kaldığım zamanlar çok oldu ve evde geçirdiğim günler çok kötü oluyor...

yalnızlık çok zor... o senin yerinde olmak isterdim diyenler bende de var... bir hafta yaşayamazlar yeminle :) 49 kilo mu eneem pek zayıfmışsın maşallah keşke bende yemesem bende yalnızlığı yemek yiyerek bastıranlardanım.... şişip şişip duruyorum..... valla ben de kabuslar görüyorum böyle mi geçecek ömrüm diye diye... insana sohbet etcek biri lazım valla...

+1

Yanımda insan olmamasından.
Bir çok insan yazmış, hiç yalnız kalmamışsın gibilerinden.
Ama konumda yazdığım gibi ablam iş seyahatleri çok yapar veya tatile çıktığında benim yalnız kaldığım zamanlar çok oldu ve evde geçirdiğim günler çok kötü oluyor...
O zaman siz kendi kendinize vakit geçiremiyorsunuz.

Ben uzun süredir yalnız yaşıyorum ve inanın kendinizi oyalayabiliyorsanız gayet güzel bir şey yalnız yaşamak.

Hayatınız boyunca yanınızda her an insan olamaz, o yüzden artık kendinizi alıştırmanız gerekiyor.

Eğer hayat temponuz izin veriyorsa bir süre sonra kedi alabilirsiniz mesela. Evde uğraşacak bir can olunca o kadar kötü olmaz akşamlarınız.

Ay tam benim konum :)
Bende yalnız yaşıyorum ilk günler evet Bi yalnızlık hissi çöküyor ama sonra bir alışıyorsun oh miiiissss ya
Kendine göre yemek yapıyorsun. Kendi istediğin filmi izliyorsun hele o balkonda tek başına keyif yapıp gün sonu dinlenmek varya herşeye değer :)
Yalnız yaşamak gibisi var mı yahu. Kitap oku film izle temizliğini yap yemeğini ye herşey sadece sana ait dilediğini yap korkulacak birşey yok tedirgin olabilirsin evet ama ilk üçünden sonra öyle bir alışıyorsun ki boşa dertlenmişim diyorsun. En keyifli kısım market alışverişi kendine göre alışveriş yapıyorsun :)))

O zaman siz kendi kendinize vakit geçiremiyorsunuz.

Ben uzun süredir yalnız yaşıyorum ve inanın kendinizi oyalayabiliyorsanız gayet güzel bir şey yalnız yaşamak.

Hayatınız boyunca yanınızda her an insan olamaz, o yüzden artık kendinizi alıştırmanız gerekiyor.

Eğer hayat temponuz izin veriyorsa bir süre sonra kedi alabilirsiniz mesela. Evde uğraşacak bir can olunca o kadar kötü olmaz akşamlarınız.

Sketchbook larımı hazırlarken veya yeni collection hazırladığımda yalnız kalmayı çok severim.
Genelde dışarda sessiz, sakin ve doğal ortamlara gidelim. O zamanlar yani yalnızken tabikide kendi işimi zevkle yapıyorum, odaklanıyorum ve başarıyorum.

Ama gelin görün ki söz konusu evde yalnız olunca kendimi su dan çıkmış balık gibi hissediyorum malesef....

belkide dha fazla kilo alırsın dışardan hazr yemek alarak :hamarat:yalnızlığn tadını çıkar bnce.. karışanın yok danışanın yok oh ne güzel

uzun bir süre yalnız yaşadım evet bazen çok sıkılıp bunalıp delirdiğin oluyor ama yine de çok güzel bence istanbuldasın anlaş bir yemek firmasıyla mis gibi yemeğin önüne gelsin :kahve:

Yalniz kalmaktan cok ac kalma korkusu varmis gibi geldi hep hazircilik iyi birsey degil tembel olmayi mazeret etmeyin sagliginizi dusunuyorsaniz calisan kadinlar nasil ev cekip cevirebiliyor yemek yapabiliyorsa sizde yemeginizi yapip yiyecek yada ac uyuyacaksiniz.

Büyük şehirde yemek sorun olmamalı. Yemek sepetin de 1000 tane seçenek var. Yemek olayını oturtacağına inanıyorum zaten mecbursun.
Yalnız kalma fobisi için ya psikolojik destek alacaksın ya da zamanla bünyen alışacak ve kabulleneceksin ya da evleneceksin. başka seçenek yok canım. Ev arkadaşı fln sakın düşünme. Huzurunu kaçırma.

belkide dha fazla kilo alırsın dışardan hazr yemek alarak :hamarat:yalnızlığn tadını çıkar bnce.. karışanın yok danışanın yok oh ne güzel

Ama benim zaten karışanım yok ve olmadı ki hiç.
Ailem bizi özgür yetiştirdiler, karışmazlar.
Ablamla çok iyi anlaşıyoruz zaten gideceği için de üzülüyorum yalnız olacağım için de.

25 yaşındayım, 1 yıldır yurtdışında yalnız yaşıyorum.. ve yemek yapmıyorum açıkçası, canım çok fazla bir şey isterse yapıyorum.. tost sandviç filan öyle pratik şeyler yaparsın..

Yalnız yaşanak cennet bana göre. Ben de yaşadım bir dönem.
Kendi kendinize keyif almayı öğrenin. Evde biri yokken kilo kaybedecek kadar bunalımlara girmek normal değil. Yaşamak için birine bağımlı olmak çok kötü .

ablanızın gitmesinden çok aç kalacagınıza üzülüyorsunuz anladıgım kadarıyla. yemek şirketleri var onlarla anlaşın

Annenler gelsin buzluga taze fasulye, barbunya, haslanmıs kuru fasulye, ıspanak, börek, pogaca koysunlar. Sadece sen bi sogan kavurursun hemen buzu çözülmeden atarsn piserler yarım saat 45 dkya onlar. E sen de o sırada iste evi bi toparlarsn ya da makyajini çıkarırsn evi havalandirirsin falan.
E pilavı da kavurarak yaparsn o da max yarım saat sürüyor hani sürse sürse.. :)

Oluyor yani endise etme. Yalniz yaşamını idame ettirmek zorunda oldugun için her seyi yaparsn :)

Bir de sey var böyle yemeği sıcak tutmak icin bohca gibi bisey. Yogurtluk mu ne diye geçiyor. Ona yemegini sabahtan yapip koyarsan aksam gelene kadar sicack duruyor. Bi arastır onu da :)

X