Benim ailem ve eşimin ailesi farklı şehirlerde olduğu için, aslında 1,5 saatlik bir mesafe çok da uzak değil ama olsun, eziyete gerek yok dedim... Eşim geldi birgün ailemle tanıştı.... 2-3 ay sonra ailesi geldi tanıştılar.... 2. ciye ilk geldiklerinden 2 hafta sonra geldiler, isteme söz-nişan hepsi birarada oldu...
Onlar geliriz sorun deil dediler, ama ben istemedim.. Hiç uğraşamam on gkere git gel, hazırlık yap, temizlik yap... Ben zaten çalışıyordum, annei yormak istemedim....
Hepsi brarada olacağı için alışveriş yaptık, ama taahmin edin kimlerle yaptım alışverişi... TEK BAŞIMA...
Haa formaliteden bir tek ayakkabı ve çata alacağı zaman büyük görümcemi aldım gönülleri olsun diye...
Hiçbişeyi çeyizmağazasından almadım, ıçime sine sine en kalitelisinden aldım... Yanımda birileri olsa bir mağazaya girip herşeyi alcaktık... Ben parfümümü Tekin acardan(burberry ve rush2), makyaj malzemeleimi Cosmostoredan(cecile), iççamaşırı kaşkorse takımımı dagiden, gecelik sabahlık takımımı pierre cardin ve silk and cashmereden, Ayakkabımı inciden, çantamı beyazıtta dericilerin olduu centilmen handan aldım.... Eşim o zaman sevgilim bu alışveriş için 1000 lira vermişti ama yetmedi bi 200-300 ben ekledim üstüne... Aramızd para lafı olmaz....
Takı işini de sevgilimle beraber yaptık, kimseyi istemedim başka. Kapalı çarşıdan birsürü altıncıya girip çıktık. Artık eşim sıkıntıdan patlamak üzereydi ve tartıştık biraz.. Binlerce odelin içinde nasıl olurda bir tane bile bişey beğenemezsin diye....
Neyse 2-3 dükkan sonra bir set beğendim, alyanslarımızı atasaydan aldık, bileziklerimi ise gene seti aldığımız kuyumcudan....
Ama benim bildiğim tek söz yaılacaksa kıyafeti falan kız tarafı kendisi alır, erkek taraf sadece ufak tefek hediyeler getirebilir...