- Konu Sahibi kafamdadelisorularr
Fsh yüksek ondan dolayı yumurta sayısıyla erken menopoz olunmuyor amh ile yani. Fsh yüksek olunca erken menopoz olunuyor....Bu sayılara nasıl erken menopoz anlamadım sayılar iyi değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fsh yüksek ondan dolayı yumurta sayısıyla erken menopoz olunmuyor amh ile yani. Fsh yüksek olunca erken menopoz olunuyor....Bu sayılara nasıl erken menopoz anlamadım sayılar iyi değil mi
Merhaba memorialda doktorunuz kim biz de düşünüyoruz amaBen de hazieanda başlıyorum bu ay rahim filmi çekilecek bizim de erkek faktörü :) hayırlı olur insalla h biz Antalya memorialde başlıyoruz
Merhaba bendede polip olduğu tespit edildi ama tam yumurta toplamaya 2 gün kala ve doktor aldirmami 1 sonra tedaviye devam etmemizi söylüyor ama ben engel olmaz diye ve devam etmeliyiz diye düşünüyorum...ben hazirani bekliyorum.agustosta polip alinmisti.simdi de kan degerlerine baktir dedi hocam.prolaktin yuksekti ilacla dusurduk.bir de homosistein yuksek cikti.var mi boyle durumda olan.diyeti varmis galiba
Murat özekinci canım çok memnunum tavsiye ederimMerhaba memorialda doktorunuz kim biz de düşünüyoruz ama
Memorial nasıl bir hastane? Ben de onu düşünüyorum insallahBen de hazieanda başlıyorum bu ay rahim filmi çekilecek bizim de erkek faktörü :) hayırlı olur insalla h biz Antalya memorialde başlıyoruz
Ben çok araştırıp karar verdim su zamana kadar doktorumdan hastaneden çok memnunum rahim filmi çekildi bu ay önümüzdeki ay tedaviyw başlıyoruz insallah Laboratuvar olarak çok iyi olduğunu duydum insallah güzel sonuçlar alırız ben memnunum :)Memorial nasıl bir hastane? Ben de onu düşünüyorum insallah
Aminn insallahh. Ben istanbulda yaptıracağım. Memoriel iyi bi hastane. Adetim gelsin konuşmaya gidecegim. Siz kac bin tlye anlaştınızBen çok araştırıp karar verdim su zamana kadar doktorumdan hastaneden çok memnunum rahim filmi çekildi bu ay önümüzdeki ay tedaviyw başlıyoruz insallah Laboratuvar olarak çok iyi olduğunu duydum insallah güzel sonuçlar alırız ben memnunum :)
7.790 TL ilaçlar dışında tedavi tutuyor 725 lira rahim filmine verdik 300 lira da ilk muayenede ödedik bir daha muayene ücreti ödemeyeceğiz amaAminn insallahh. Ben istanbulda yaptıracağım. Memoriel iyi bi hastane. Adetim gelsin konuşmaya gidecegim. Siz kac bin tlye anlaştınız
Iyiymis 10 bin üstü cogu iyi yerde gerci yapılacak islemlere de bağlı tabi. Canim allahin izniyle insallah bebeğin olur. Isteyen herkesin olsunn7.790 TL ilaçlar dışında tedavi tutuyor 725 lira rahim filmine verdik 300 lira da ilk muayenede ödedik bir daha muayene ücreti ödemeyeceğiz ama
Aminnn insallah canım hepimizin insallahIyiymis 10 bin üstü cogu iyi yerde gerci yapılacak islemlere de bağlı tabi. Canim allahin izniyle insallah bebeğin olur. Isteyen herkesin olsunn