- 22 Kasım 2014
- 64
- 63
- 32
- Konu Sahibi kafamdadelisorularr
Kızlar selam. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedaviye başladık. Yakın zamanda tüp bebek yaptiran veya yeni baslayanlar varmı birlikte neler yaptığımızı paylaşalım destek olalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedaviye başladık. Yakın zamanda tüp bebek yaptiran veya yeni baslayanlar varmı birlikte neler yaptığımızı paylaşalım destek olalim.
Hayırlısı olsun inşallah güzel ve umutlu geçer. Ben şubat ayında devlet hastanesinde yaptırdım ilk denenemi ama tutmadı şimdi haziranda raporumu yenileyip tekrar başlicam... sizdeki sorun neydi tüp bebek yaptırmak için ?Kızlar selam. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedaviye başladık. Yakın zamanda tüp bebek yaptiran veya yeni baslayanlar varmı birlikte neler yaptığımızı paylaşalım destek olalim.
Teşekkürler insallah hayırlı olur özelde yaptırıyorum devlette randevu bulmak imkansiz su zamandahayırlı olsun , öncelikle çok sakin ve olumlu olmanı tavsiye ederim, fazla araştırma yapma, hangi kurumda denemeniz olacak
Insallah canım eşimin sperm değerleri düşükHayırlısı olsun inşallah güzel ve umutlu geçer. Ben şubat ayında devlet hastanesinde yaptırdım ilk denenemi ama tutmadı şimdi haziranda raporumu yenileyip tekrar başlicam... sizdeki sorun neydi tüp bebek yaptırmak için ?
Nerede başlıyorsun? Benimde erken menopozInsallah canım eşimin sperm değerleri düşük
Bir klinik degil ozel bir muaynehanesi var doktorun öneri üzerine gitti. Cok fazla arastirma yapip falamida karıştırmak istemedim ilk gittigim yerde basladim tedaviye hayırlı olur insallah hepimiz icinNerede başlıyorsun? Benimde erken menopoz
Amin inşallah istediklerimiz olurBir klinik degil ozel bir muaynehanesi var doktorun öneri üzerine gitti. Cok fazla arastirma yapip falamida karıştırmak istemedim ilk gittigim yerde basladim tedaviye hayırlı olur insallah hepimiz icin
Kader arkadaşımNerede başlıyorsun? Benimde erken menopoz
Fsh kaç senin kader arkadaşımKader arkadaşım
Ben de hazieanda başlıyorum bu ay rahim filmi çekilecek bizim de erkek faktörü :) hayırlı olur insalla h biz Antalya memorialde başlıyoruzInsallah canım eşimin sperm değerleri düşük
Canım benim fsh normaldi en son ama amh yüzünden hamile kalamiyorumFsh kaç senin kader arkadaşım
Benim fsh yüksek amh de yüksek ama ultrasonla bakıldığında yumurta rezervi az doktorlar bile anlam veremedi canım sen tüp bebe demedin mi?Canım benim fsh normaldi en son ama amh yüzünden hamile kalamiyorum
Evet canım tüp bebek. İnşallah merkez açıldığında transfer olcak. Allah Allah çok ilginç. Kaç tane gorunuyo canım yumurta ?Benim fsh yüksek amh de yüksek ama ultrasonla bakıldığında yumurta rezervi az doktorlar bile anlam veremedi canım sen tüp bebe demedin mi?
Hadi inşallah canım güzel sonuç alırsın bir tarafta 2 diğer tarafta 6 diye hatırlıyorum ama en son ocakta böyle bakıldı sonra transfer felan derken sonuç negatif bende devlet hastanesinin açılmasını bekliyorum raporu yenilemek içinEvet canım tüp bebek. İnşallah merkez açıldığında transfer olcak. Allah Allah çok ilginç. Kaç tane gorunuyo canım yumurta ?
Aaaaaaahhh kuzum inşallah bu sefer olur yaHadi inşallah canım güzel sonuç alırsın bir tarafta 2 diğer tarafta 6 diye hatırlıyorum ama en son ocakta böyle bakıldı sonra transfer felan derken sonuç negatif bende devlet hastanesinin açılmasını bekliyorum raporu yenilemek için
Hayırlı olsun inşallahBen de hazieanda başlıyorum bu ay rahim filmi çekilecek bizim de erkek faktörü :) hayırlı olur insalla h biz Antalya memorialde başlıyoruz
Bu sayılara nasıl erken menopoz anlamadım sayılar iyi değil miHadi inşallah canım güzel sonuç alırsın bir tarafta 2 diğer tarafta 6 diye hatırlıyorum ama en son ocakta böyle bakıldı sonra transfer felan derken sonuç negatif bende devlet hastanesinin açılmasını bekliyorum raporu yenilemek için
Canım bende de toplam 7 görünmüştü ama görünen yumurtaların hepsi büyümüyor ne yazık ki. O yüzden çok da iyi değil. Keşke hepsi buyuse hepsi dollenseBu sayılara nasıl erken menopoz anlamadım sayılar iyi değil mi