- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi diclem3555
-
Nikah tazeleyebilirsiniz sizde yıldönümünüzde :123:
bunlar gibi heyecanlı olmaz ki ya tüh...kaçırdım herşeyi
ayy yok valla güzel şeyler ama çok stresli ve zor ben bir an önce atlatmak istiyorum ne yalan söyliyim . Allah yardım etsin evlenenlere kolay değil
amin rabbim herkese yardım etsin evlenenlerede mutluluk versin bir ömür boyu.
Kızlar benim 19 ekim nişan var inşallah. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ben çok hazırlıksız hissettim kendimi.
Hiçbir şey yapmadım çünkü henüz.İsteme filan bayramda oldu daha.
Ben evin bahçesinde yapmayı düşünüyorum. Konsept fikirlerinize ihtiyacım var..
nişanımız peşpeşe :) bahçen geniş ise güzel tüllerle süsle bence :) çok güzel olur. bahçen nasıl. mesela çardak varsa çok güzel olur kendinizde bir bölüm ayırın. az zaman kaldı ama panik yapma benimde nişanlık dışında bir şey hazır değil henüz :)
aynen peşpeşe :) Hayırlı olsun senin de canım.
Bahçe pek öyle bakımlı değil.peyzajlı filan değil ama yeşillik olması güzel olacak tabii ekim ayında o yeşillik kalırsa :) işte kendim bişeyler yapmaya çalışıcam,dediğin gibi tüller, ışıklandırma filan.. olmazsa bir organizasyon şirketinden yardım alıcam.tek isteğim havanın güzel olması o gün.
Valla ben nişanlığı bile almadım.off çok işi var hakikaten.Allah yardımcımız olsun.
cok zor seçtim nişanlığımı bende :) hazırlıklar zorluyor kolay değil. bohça filan düşündükçe sıkılıyorum. organizasyon şirketiylede görüşmekte iyi fikir ama cok para isterler. daha ucuza kendin halledebilirsin belki :)
Bohçayı hiç düşünmüyorum ben ya.Alışverişe çıkarız işte damat ne istiyorsa onu koyucam ben.gerisini annem sağolsun ilgileniyor.Ben pek anlamıyorum bohçadan çünkü.Canım organizasyon şirketini çok dahil etmicem zaten.nişan için o kadarına gerek yok.masa sandalye süslemesi yapsa yeter.Kalanını ben hallederim.Hem bizim tanıdık var çok tuzlu olmaz diye düşünüyorum.
Nişanlık düşündürüyor beni. Diktirsem mi hazır mı alsam karar veremedim.Çalıştığım için vaktim yok.
Ben de içime sinsin istiyorum.Kapalı değilim ama straplez filan düşünmüyorum.
Onun için de çok gezmem gerek.
İnşallah istediğim gibi bulurum çok aramadan.
Sen neler koyucaksın bohçaya..
nişanlık için dikim riskli ama içine sinmesi önemli. bende daha gectiğimiz hafta aldım nişanlığımı. Bohçada aileye değil sadece damada yapılcak. onlarda sadece bana yapcak. bi pijama takımı ,iç çamaşırı , gömlek , havlu , terlik , seccade , traş takımı , deodorant ve parfüm filan koycaz cok fazla doldurmayı düşünmüyoruz. o konuda anlayışlılar en azından. tanıdık varsa organizasyon için cok hoş şeyler olabilir. eğer bahçe olsaydı bizdede bende öyle düşünmüştüm ama salonda yapcaz. masa kurarsan bahçeye küçük kır çiçekleri ile süsleyebilirsin.
nişanlık için nerelere bakcaksın nerde yasıyorsun sen?
Valla bugün konuştuk biz, diktirmeye uğraşma vaktimiz var bol bol bakarız dedi damat.Bursa' dayım canım ben.Aslında biraz şanslıyım,
gelinlikçi filan bol bizim buralarda.
Biz de sadece damada yapıcaz, adet böyle zaten.onlar da bana.traş takımı nasıl bişey losyon filan mı koyucaksın?Ben büyük ablamda görmüştüm,bu bildiğin eski fırçalı takımlardan almıştı ablam.15 sene öncesinden bahsediyorum ama :) Hala adet öyle mi bilmiyorum.yeni traş makinası almıştım ben ona braun un güzel bişey yani.Bohçaya yakışmıcak bişey değil.Onu koy, kullanmadım dedi.ayıp olur mu acaba karşı tarafa?
Bugün hatta baya güldük.Damat tutturdu (ismiyle hitap etmek tuhaf geliyo,damat yazıyorum o yuzden) gümüş hamam tası da isterim diye.İşin eğlencesi o tabi.Ben dedim sana peştemal de koyucam, ipek pijama da koyucam merak etme :)
Ya valla çok detay çıktı ortaya, biz hiç böyle düşünmemiştik.Sade bir şeyler yapalım, adet diye her şeyi yapmaya çalışmayalım diyoduk hep.Bütün gün traş takımı düşüneceğim ölsem aklıma gelmezdi :)
Kızlar pazar günü nişanımm warrr hayırlısıyla bir atlatsaydık o günü herşeyim hazır heyecanımda artıyorrr
İnşallah ağız tadıyla atlatırsın canımbenimde bidaki hafta pek bişey kalmadı
sağol canm tşk ederim inş. hepimiz hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatırız bunları
Kızlar pazar günü nişanımm warrr hayırlısıyla bir atlatsaydık o günü herşeyim hazır heyecanımda artıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?