yakın zamanda moneta tencere alan var mı?

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
İyi Akşamlar moneta tencere almak istedim mağazaya gidip sordum,görevli moneta ceramika 01tencerelerinin kalktığını söyledi.taş kaplama yada zirkinyum (doğru yazmamış olabilirim dişçilikte kullanılan malzemeymiş) kaplama tencereler varmış artık alan kullanan var mı merakla bilgilerinizi bekliyorum

Allahım şaka gibi...başlığı yanlış yazmışım düzeltmeyi de bilmiyorum tlf tahmin azimli ve benim dikkatsizliğim kusura bakmayın lütfen

Moneta tencere kullananlar hanımlar neredesiniz

sordugun magaza yanlis bilgilendirme yapmistir. ceramica_01 serisi satislari var hatta indirimdeler magazadan bulamazsanda sitelerinden siparis verebilirsiniz. Tas kaplama ve zirkonyum hakkinda bilgim yok malesef.Favorim ceramica serisi :)

Merhaba moneta ürünlerinde yaklaşık 2 ay önce ceyizi için aldım henüz kullanılmadı ama emin ol guven eden araştırmadan hiç birşey almam moneta seramik tek benim için. Ürün eline alınca kalitesini kat ve kat belli ediyor. Şimdilik grill ve normal tava ile pilavlik tenceresini aldım. Bence hakkını verecek

Çok teşekkürler cevabın için. moneta kalistesinde haklısınız çeyizlerinizi mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…