- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Kızlar merhabaa bende kararsızlıktan oluyoom
Mobilyalarım düğün fotoğrafcım bi de gelinlik damatlık bekliyo inşallah hallolur siz hallettiniz mi bunlarıistanbuldayım fikir vrin bana nolur
valla cnm bizdede aynı durumlar kuaför hazır gelinlik için provaya 1 kez gttim napıyrlr ses yok fotocu hazır nikah hazır kına yeri hazır beyaz eşya hazır gerisi silik yokev yok ortalıkta en buyuk sorunda bu mobilya yok damatlık yok perde halılarda yok halı neysede perde işine bi an önce bakmak lzm yaa geç getirme ihtimalleride vr ohh ohh yok çok rahatım ama lulu
nerde oturucaksın canım sen beyaz esyayı nerden aldınız fotogarfcı kım
Eki Görüntüle 1036893 Eki Görüntüle 1036894 Eki Görüntüle 1036895 yatak odam mesnin yatagı ve bazayla 2500e geldi
Eki Görüntüle 1036897 Eki Görüntüle 1036900 Eki Görüntüle 1036901 Eki Görüntüle 1036902 oturma grubumm 2bin tl tv 1800 ünitesi 300 perdemm 550 ye geldi bitanede sarkıt alcam ilerde
Eki Görüntüle 1036904 Eki Görüntüle 1036906 köse takımımda 1000 tl yanlıs geldigi icin degiscek aslı yandaki
istanbulda awrupa yakaıs artık nerden bulursuk kiralık ev orda daha belli değil bosh dan aldık cnm beyaz esyayı tanınmıs fotocu değil cnm
anladım canım bende arcelıkten baktım bosh a da gıdıo aklım aradaen ıısını yapmışsın dış çekime 2bın istiolar resmen çok zor bu zamanda evlenmek kk dan okuduklarım onerılenlerden liste yaptım hepsi ateş pahası 3 kişi kaldı inş.buluruz bızde fotocumuzu
biz 600 e anlaştık kışın anlaştık ödedik o yuzdn ama suan 900 oldu okadar pahalı yaptıramam onun yerinde başka bi ihtiyacımı karsılarım en mantıklısı
ya bu bulduklarımdan 2 sınde nisan sonuna kadar ındırım varmış %50 750 liraymiş albüm içinde. fotoğrafları da çok begendım ama daha ucuzunu bulurmuyum dıye araştırma yapıorum
hayırlı olsun güzel günlerde oturusunuz inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?