Yakın zamanda evlenmiş olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ne kadar bütçe harcadınız???

kızlar benim yatak odam 5 bin
oturma grubu+ L koltuk + salon yemek masası ve konsol toplam 7 bin tuttu ben gümüşlük istemediğim için :)
bu haftada tüllerim alınacak bi mutfak masam ile halılarım kaldı :) beyaz eşyada yaklaşık 4 buçuk civarı tuttu

yatak odam mesnin yatagı ve bazayla 2500e geldi

oturma grubumm 2bin tl tv 1800 ünitesi 300 perdemm 550 ye geldi bitanede sarkıt alcam ilerde

köse takımımda 1000
tl yanlıs geldigi icin degiscek aslı yandaki

Kızlar merhabaa bende kararsızlıktan oluyoom

Mobilyalarım düğün fotoğrafcım bi de gelinlik damatlık bekliyo inşallah hallolur siz hallettiniz mi bunları istanbuldayım fikir vrin bana nolur

valla cnm bizdede aynı durumlar kuaför hazır gelinlik için provaya 1 kez gttim napıyrlr ses yok fotocu hazır nikah hazır kına yeri hazır beyaz eşya hazır gerisi silik yok ev yok ortalıkta en buyuk sorunda bu mobilya yok damatlık yok perde halılarda yok halı neysede perde işine bi an önce bakmak lzm yaa geç getirme ihtimalleride vr ohh ohh yok çok rahatım ama lulu

nerde oturucaksın canım sen beyaz esyayı nerden aldınız fotogarfcı kım

hayırlı olsun güzel günlerde oturusunuz inş cnm

istanbulda awrupa yakaıs artık nerden bulursuk kiralık ev orda daha belli değil bosh dan aldık cnm beyaz esyayı tanınmıs fotocu değil cnm

anladım canım bende arcelıkten baktım bosh a da gıdıo aklım arada en ıısını yapmışsın dış çekime 2bın istiolar resmen çok zor bu zamanda evlenmek kk dan okuduklarım onerılenlerden liste yaptım hepsi ateş pahası 3 kişi kaldı inş.buluruz bızde fotocumuzu

biz 600 e anlaştık kışın anlaştık ödedik o yuzdn ama suan 900 oldu okadar pahalı yaptıramam onun yerinde başka bi ihtiyacımı karsılarım en mantıklısı

selam kızlar ankarada oturuyorum güzel bir ev için en az 30 bini gözden çıkarmanız gerekiyor ev eşyalarım mondi den beyaz eşyalarım bosch dan halılar dinarsu mutfak takımları emsan schafer perdeler taç seçmek gerçekten çok zor oldu

biz 600 e anlaştık kışın anlaştık ödedik o yuzdn ama suan 900 oldu okadar pahalı yaptıramam onun yerinde başka bi ihtiyacımı karsılarım en mantıklısı

ya bu bulduklarımdan 2 sınde nisan sonuna kadar ındırım varmış %50 750 liraymiş albüm içinde. fotoğrafları da çok begendım ama daha ucuzunu bulurmuyum dıye araştırma yapıorum

Merhaba :)

Kısa süre önce evimizin eşyalarını aldık, bilindik bir firma değim ama kullanışlı ailem kullanıyr.

Yatak Odam + Salon Koltuk Takımı + Oturma odası için Köşe Koltuk Takımı + Salona Masa+ Sandalye +Mutfak Masam+ Zigon sehpa hediye = 11.600.00 TL tuttu.
Tv ünitesi almadım kendimiz çizdirip özel yaptırıacağımız için.

Buzdolabı+Çamaşr Makinesi +Bulaşık Makinesi + Ankastre Set ( Markası BOSCH )= 7.500.00 TL Tuttu.
Ben elektriki küçük mutfak eşyalarımı çok önceden aldığım için ne kadara aldığımı bilmiyorum.

Mobilya olarak tek eksiğimiz orta sehpam kaldı.

Son düzenleme:
kızlar bende bi beğendiklerimizden yola çıkarak fiyat hesapladım. 9 bin ile 11 bin arası tutuyor tabi yemek odası ünite yatak odası ve salon takımı sadece :44: köşe takımı halı ve perdeleri ekleyince 4 bin daha ekleniyor. beyaz eşyalarda en az 6 bin.Allah herkese gönlüne göre yuva kurmayı nasip etsin

İki kuzenimde evlenecek ve bu hafta eşya aldılar sadece mobilya ciheti ile;
yatak odası+salon takımı+salon için koltuk tk+oturma odası için koltuk tk+tv ünitesi 16 bin tutmuş

bende 7 aylik evliyim, daha tazecik mobilyalarim =) bizim mobilyalar beyaz esyalar toplam 15 bin euro tuttu , ivir zivirlari katmiyorum daha mutfak esyasi fln =)
Tl olarak 43 bine felan geliyor cevirince , ama almanya ya göre normal bi fiyat =)
Herkesinki hayirli olsun Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah =)

sadece ev eşyası için 30.000 tl lerden bahsedilmiş anlamıyorum bu tüketim çılgınlığını. eşimle düğünümüzü kendimiz yaptık aileleri hiç karştırmadık. işlerimiz iyi çok şükür. ama ev eşyası, düğün yeri dahil, gemi turu yunan adaları balayı dahil, gelinlik damatlık kuaför dahil 25.000 falan ancak tutmuştur.ilgilenenlere detaylı yazabilirim. tabi balayı ve düğün mekanı bunda en büyük kalem. eşyalarımda hep bilindik markalar;tepehome, doğtaş, bosch. düğün mekanımızda açık hava bi yerdi. ha tabi bi düğün albümüne 1500tl verilirse bence de evin yolu zor bulunur :) profesyonel makinalarla arkadaşlarımızın çektiği fotolardan oluşan panaromik düğün albümümü kendim tasarlayıp yaptırdım yaparken çok eğlendim maliyeti;150tl :) bi şeye elimizi uzatmadan fayda maliyet analizi yaparım mutlaka. amaçla aracı birbirine karıştırıpta ay nasıl olacak nasıl ödeyeceğiz diye uykularınız kaçmasın. tabi borcu siz ödeyecekseniz:)

Kısçeler bnmde Ekimde düğünüm var.Şimdiye dek yaptığımız masrafları yazayım ;

Yatak Odası takımı Eser Mobilya :4.200 baza ve yatak dahil
Koltuk takımı İstikbal :3.900
Duvar ünitesi İstikbal :2.000
Salon halısı İstikbal :550
(Kiralık )Gelinlik+kına kıyafeti+gelin başı+kına başı : 2250
Beyaz Eşyalar (Buzdolabı hariç): 4.300
Aydın Didimde Garden of Sun Otelde 5 gece 6 gün Balayı 675
Uçak Biletleri (Pegasus ):200

Şimdiye kadar masrafımız: 18.075 tl (Bnm aldığım tabak çömlek hariç 4.000 de onlar yapar kabataslak)
Ev de daha tutulmadı yavaş yavaş bakacağız inş.
Allah herkese mutlu,huzurlu yuva nasiop etsin.

Ayrıca bildiğim bir fotoğrafçı var Düğün fotolarını çok uyguna çekiyor.(DIŞ ÇEKİM)
Yeri Gebzede İstanbula falan da geliyor çekimler için.
350 TL fiyatıda.
İsteyenlere özelden ismini verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…