• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda birinci derece yakınını kaybeden var mı nasıl unuturuz??

valla anamın kardeşi öldü,gayet iyi bütün bacılar,geçer gider,ama şu an senın durumunla alakalı,neler yapıyosun,evde oturyosan tabı sarıp durursun,sabırın bol olsun

Ben annemi kaybettim.... Çok ama çok zor.. ama alıştım, kabullenmek zorundaydım çünkü ben de bi anneyim ve çocuğum için dik durdum.. sadece hala anne sözü geçen parçaları dinleyemem veya tvde anne kız sarmaş dolaş görsem ağlarım...

valla anamın kardeşi öldü,gayet iyi bütün bacılar,geçer gider,ama şu an senın durumunla alakalı,neler yapıyosun,evde oturyosan tabı sarıp durursun,sabırın bol olsun
Teşekkürler,Amin.
evet ablamı kaybettim. Ablam bir abladan öteydi ve ben yalnızım artık çok...

Ben annemi kaybettim.... Çok ama çok zor.. ama alıştım, kabullenmek zorundaydım çünkü ben de bi anneyim ve çocuğum için dik durdum.. sadece hala anne sözü geçen parçaları dinleyemem veya tvde anne kız sarmaş dolaş görsem ağlarım...
Aslında benim annem ile ilgili de kaybım söz konusu. Ölmedi ama 10 yıldır yatağa mahkum felçli. Şimdi evliyim bir oğlum var ve uzak kimsesiz bir şehirde yaşıyorum. Ne çok isterdim 4-5ayda bir evime gelen annem olsun anlatamam ki...

Aslında benim annem ile ilgili de kaybım söz konusu. Ölmedi ama 10 yıldır yatağa mahkum felçli. Şimdi evliyim bir oğlum var ve uzak kimsesiz bir şehirde yaşıyorum. Ne çok isterdim 4-5ayda bir evime gelen annem olsun anlatamam ki...
Benim annem de benim evime hiç gelemedi.... ben yurtdisindayim ilk seneler getiremedim annemi tam yazin getircem diye plan yaparken mayısta kaybettim... iki sene oldu...
Yapabildikce sen git ... öp kokla, kokusunu ezberine kazı... bir gün geliyo sesini bile hatirlayabilmek için, için gidiyo ama giden geri gelmiyor :KK42::KK42:

Back